تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834862293
گردش مغزها به جای فرار مغزها در برنامه وزارت علوم
واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: "گردش مغزها" به جای "فرار مغزها" در برنامه وزارت علوم
قائم مقام وزیرعلوم در امور بین الملل با بیان اینکه در طول چهارسال آینده یک تحول جدی در بین المللی شدن دانشگاههای داخل کشور خواهیم داشت، گفت: طبق اعلام یکی از موسسات معتبرعلمی نام 24 استاد ایرانی در بین 3200 دانشمند برجسته دنیا قرار دارد.
آفتاب: حسین سالار آملی در نشست خبری عملکرد یک ساله وزارت علوم، افزود: همکاریهای بین المللی وزارت علوم با مراکز علمی داخل و خارج از کشور از اهمیت بسزایی برخوردار است و در سه محور صورت خواهد گرفت. یکی از محورها توسعه کیفی فعالیتهای آموزشی و پژوهشی در کشور است که در این باره با یکسری از کشورهای دوست سطح فناوری بالایی داریم و سعی داریم به وسیله آن موجب ارتقای سطح آموزشی کشور شویم.
وی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری بر گسترش دیپلماسی علم و فناوری در کشور، اظهارکرد: دیپلماسی علم و فناوری از جنس قدرت نرم است که اثری بلند مدت خواهد داشت. دراین مسئله شاهد ترافیک سنگین علم و فناوری در کشور هستیم به گونهای که تهران کانون رفت و آمدهای بین المللی علم و فناوری در منطقه شده است.
سالار آملی افزود: بخشی از این توسعه مربوط به تحولات به وجود آمده پس از به روی کار آمدن دولت یازدهم بوده است.
قائم مقام وزیرعلوم در امور بین الملل با تاکید بر حضور ایران در هنجارسازی بین المللی در بخش قوانین جهانی اظهارکرد: هنجارسازی بین المللی در حوزه قوانین جهانی توسط دانشمندان شکل میگیرد و به مرور زمان قدرتها به آنها سمت و سو میبخشد. به همین منظور اگر بتوانیم دانشمندان خود را در این حوزهها وارد کنیم تا در قانون گذاریهای جهانی شرکت کنند توانستهایم منافع ملی خود را حفظ کنیم.
سالارآملی با بیان اینکه سالانه در حوزه دانشجویان تحصیلات تکمیلی رشد 26 درصدی داشتهایم افزود: در حال حاضر 4.5 میلیون دانشجو در کشور وجود دارد و 19 هزار و 500 نفر دانشجوی خارجی در کشور در حال تحصیل هستند.
وی با اشاره به ظرفیتهای گسترده علمی در کشور اظهار کرد: در کشور 119 دانشگاه دولتی ، 550 واحد پیام نور، 185 واحد دانشگاه آزاد و 739 شعبه و موسسه دانشگاه علمی کاربردی وجود دارد که روی هم رفته یک ظرفیت عظیم علمی را ایجاد کرده است که به نسبت جمعیت کشور چنین ظرفیتی در آسیا وجود ندارد.
وی با اشاره به تقسیم بندی آموزش عالی در حوزههای علمی اظهارکرد: حدود 45 درصد دانشجویان در رشتههای علوم انسانی، 36.4 درصد دررشته مهندسی، 6.3 درصد در رشته هنر، 6.84 در رشته علوم پایه و 6.3 در رشتههای کشاورزی و 1.55 درصد در گروه پزشکی تحصیل میکنند.
قائم مقام وزیرعلوم در امور بین الملل با اشاره به شرایط جهانی از نظر تعداد استناد به مقالات ایرانی اظهارکرد: موسسه تامسون رویته طبق اظهار نظری 24 نفر از اساتید ایرانی را در لیست 3200 دانشمند برجسته دنیا قرار داده است که از این تعداد 10 نفر در داخل کشور و 12 نفر در کشور آمریکا، یک نفر در کانادا و یک نفر در انگلستان حضور دارند.
رئیس همکاریهای بین المللی وزارت علوم با اشاره به میزان ترافیک علمی در طول چهار ماه گذشته گفت: حدود 247 نفر از اندیشمندان دنیا یا سیاستگذاران علمی دنیا به کشور ایران آمدهاند که از این افراد میتوان به مدیر کل یونسکو، مدیر پژوهشهای کشور ایتالیا و اتریش اشاره کرد.
وی با بیان اینکه دراین مدت 127 نفر از اعضای هیئت علمی برای حضور در کنفرانسهای بین المللی از کشور خارج شدهاند، گفت: در حال حاضر 20 نفر از اعضای هیئت علمی توانستهاند فرصت مطالعاتی بگیرند و در ماههای آینده اعزام شوند.
تعداد کرسی زبان فارسی تا پایان سال افزایش مییابد
سالار آملی با اشاره به کرسیهای زبان فارسی به عنوان یکی از مهمترین محورهای حوزه همکاریهای بین المللی اظهارکرد: معتقدیم با گسترش زبان فارسی در دنیا میتوانیم اهداف جمهوری اسلامی را محقق کنیم. در حال حاضر در 27 کشور دنیا نماینده زبان فارسی و 36 کرسی زبان فارسی داریم که امیدواریم تا پایان سال به 52 کرسی افزایش پیدا کند.
ایجاد اولین کرسی شیعه شناسی در آلمان تا اول مهر
وی با اشاره به ایجاد اولین کرسی شیعه شناسی در آلمان اظهار کرد: طبق برنامه ریزیهای انجام شده بناست برای اولین بار در دانشگاه مانستن آلمان که یکی از دانشگاههای درجه اول اروپاست اولین کرسی شیعه شناسی تا اول مهرماه ایجاد شود.
قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل با اشاره به طرحهای توسعه علمی کشور گفت: دو طرح در دست اجراست که توسط شورای معاونین مورد تاکید قرار گرفته است. یکی از این طرحها طرح توسعه همکاریهای بین المللی در زمینه پژوهشهای کاربردی است (ایکاد) که در حال حاضر 29 طرح در داخل و خارج کشور در این زمینه طراحی شده و امیدواریم در ماههای آتی اجرایی شود. همچنین حدود 30 طرح با دانشگاه فرانسه تحت عنوان جندی شاپور طراحی شده است.
وی با اشاره به طرح همکاریهای بین المللی در زمینه افزایش کیفیت آموزش عالی (آیسد)، اظهارکرد: دراین طرح ایرانیان خارج از کشور مورد توجه ویژه قرار گرفتهاند و برنامههای گستردهای برای آنها طراحی شده است.
سالار آملی با اشاره به اینکه طبق مصوبه شورای سیاستگذاریهای همکاریهای بین المللی 10 دانشگاه برتر کشور در طی چهار سال آینده باید جزو دانشگاههای برتر آسیا قرار بگیرند، گفت: همچنین دانشگاههایی که از توانمندیهای بالایی نیز برخوردار هستند، باید طی روند چهار سال آینده جزو 100 دانشگاه برتر دنیا باشند.
وی با اشاره به اینکه ما نسبت به سالهای گذشته بطور کلی شاهد پیشرفت 100 تا 150 درصدی در این حوزه بودهایم، گفت: البته نباید منکر زحمات دوستان در دورههای گذشته شویم، چرا که بخشی از این پیشرفتها علت تغییر کردن شرایط بین المللی نیز بوده است.
حرکت فرار مغزها به سمت گردش مغزها
وی با اشاره به اینکه اهداف طرحهای برنامهریزی شده در وزارت علوم در جهت حرکت فرار مغزها به سمت گردش مغزها اظهارکرد: هر ایرانی که در خارج از کشور بتواند یک طرح تحقیقاتی با دانشگاههای داخل داشته باشد یا بتواند حداقل هفتهای 12 ساعت تدریس در کشور داشته باشد میتواند حرکت فرار مغزها را به سمت گردش مغزها ترسیم کند.
سالار آملی با تاکید بر اینکه در تمام 27 کشور دنیا کرسی زبان فارسی توسط اساتید ایرانی اداره میشود، افزود: اساتید ایرانی مقیم خارج از کشور میتوانند چند کرسی را عهده دار باشند و لزوما فقط در یک دانشگاه حضور ندارند.
قائم مقام وزیرعلوم در امور بین الملل با ابراز امیدواری نسبت به عملیاتی شدن تمام طرحها تا آخر سال افزود: در رابطه با ایرانیان مقیم خارج از کشوراین طرح در اواخر سال 92 به تصویب رسید و در سال 93 مراحل مقدماتی اجرایی شدن را طی میکند.
وی با اشاره به اینکه بانک اطلاعاتی اساتید ایرانی خارج از کشور تهیه شده است، گفت: 12 هزار ایرانی برجسته خارج از کشور در بانک اطلاعاتی ما وجود دارند و سعی داریم از این پتانسیلها به خوبی استفاده کنیم.
وی با اشاره به تعداد رایزنهای علمی در کشورهای خارجی گفت: هفت رایزن علمی در کشورهای خارجی وجود دارد که در پی آن هستیم تا رایزنهای علمی علاوه بر پیگیری امور دانشجویی دانشجویان ایرانی خارج از کشور در زمینههای مسائل دانشگاهی و ارتباطات بین المللی نیز ورود پیدا کند.
سالار آملی با اشاره به دسته بندی کشورها در همکاریهای بین المللی گفت: کشورها به سه دسته تقسیم میشوند. دسته اول کشورهای استراتژیک هستند که از اهمیت خاصی برخوردارند. دسته دوم کشورهای هدف و مابقی کشورها در دسته سوم قرار خواهند گرفت.
وی با تاکید بر اینکه به غیر از رژیم صهیونیستی با هیچ کشور دیگری محدودیتی برای ارتباطات بین المللی نداریم، اظهار کرد: البته با برخی کشورها با احتیاط برخورد میکنیم تا اگر یک سری برنامهها اجرایی شود سطح روابط با آنها را توسعه دهیم.
وی با اشاره به نقش دیپلماسی علمی فناوری در کمتر شدن فراز و نشیبهای تحریمهای علمی گفت: در تحریمهای علمی یک سری سیاستهای کلان را باید مدنظر قرار داد؛ اما همکاریهای بین المللی در حوزه علمی میتواند بستر مناسبی ایجاد کند تا در فراز و نشیبهای سیاسی دچار حوادث نشویم.
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]
صفحات پیشنهادی
تصویب رشتههای مکانیک نفت و گردشگری در شورای برنامه ریزی آموزشی وزارت علوم
تصویب رشتههای مکانیک نفت و گردشگری در شورای برنامه ریزی آموزشی وزارت علومشورای برنامهریزی آموزشی وزارت علوم در جلسه اخیر خود رشتههای مکانیک نفت و گردشگری در مقاطع ارشد و دکتری را تصویب کرد به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی وزارت علوم رشته گردشگری در متصويب رشته هاي مکانيک نفت و گردشگري در شوراي برنامه ريزي آموزشي وزارت علوم
۲۳ تير ۱۳۹۳ ۱۶ ۱۰ب ظ تصويب رشته هاي مکانيک نفت و گردشگري در شوراي برنامه ريزي آموزشي وزارت علوم شوراي برنامه ريزي آموزشي وزارت علوم در جلسه اخير خود رشته هاي مکانيک نفت و گردشگري در مقاطع ارشد و دکتري را تصويب کرد به گزارش خبرگزاري موج رشته گردشگري در مقطع دکتري از سوي دفتر شرییس بنیاد نخبگان یزد: راهکاری برای فرار مغزها بیندیشیم
رییس بنیاد نخبگان یزد راهکاری برای فرار مغزها بیندیشیم یزد - ایرنا - ریس بنیاد نخبگان استان یزد گفت برای فرار مغزها و مهاجرت نخبگان باید راهکارهایی بیاندیشیم تا مهاجرت آنان اتفاق نیفتد به گزارش شنبه ایرنا از روابط عمومی این بنیاد قاسم امیریان در نشست هم اندیشی نخبگان یزدی با متصویب رشته های ارشد مکانیک نفت و دکترای گردشگری در وزارت علوم
دوشنبه ۲۳ تیر ۱۳۹۳ - ۲۰ ۰۳ شورای برنامه ریزی آموزشی وزارت علوم در جلسه اخیر خود رشته های مکانیک نفت و گردشگری در مقاطع ارشد و دکتری را تصویب کرد به گزارش سرویس دانشگاهی ایسنا رشته گردشگری در مقطع دکتری از سوی دفتر شورای برنامه ریزی آموزشی وزارت علوم مجوز پذیرش دانشجو دریافت کرتصويب برنامه هاي وزارتخانه هاي صنعت، معدن و تجارت و علوم، تحقيقات و فناوري براي تحقق اقتصاد مقاومتي
۲۳ تير ۱۳۹۳ ۱۵ ۵۵ب ظ تصويب برنامه هاي وزارتخانه هاي صنعت معدن و تجارت و علوم تحقيقات و فناوري براي تحقق اقتصاد مقاومتي برنامه هاي وزارتخانه صنعت معدن و تجارت و وزارت خانه علوم تحقيقات و فناوري براي تحقق اقتصاد مقاومتي در جلسه شوراي اقتصاد به رياست معاون اول رييس جمهوري تصويتصویب برنامه های وزارتخانه های صنعت، معدن و تجارت و علوم، تحقیقات و فناوری برای تحقق اقتصاد مقاومتی
تصویب برنامه های وزارتخانه های صنعت معدن و تجارت و علوم تحقیقات و فناوری برای تحقق اقتصاد مقاومتی تهران- ایرنا- برنامه های وزارتخانه صنعت معدن و تجارت و وزارت خانه علوم تحقیقات و فناوری برای تحقق اقتصاد مقاومتی در جلسه شورای اقتصاد به ریاست معاون اول رییس جمهوری تصویب شد بهمهمترین رسالت وزارت علوم حفظ جایگاه علمی کشور است
روشنایی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران مطرح کرد مهمترین رسالت وزارت علوم حفظ جایگاه علمی کشور است سخنگوی دفتر تحکیم وحدت با بیان اینکه مهمترین رسالت وزارت علوم تولید علم و حفظ جایگاه علمی کشور است گفت با روی کار آمدن فرجیدانا تولید علم در دانشگاه دچار اختلال شده به طوری که رتفرار مغزها از مالزی / 10 درصد مهاجران به کشور بازنمی گردند
فیسبوک تویتر Google Cloob فرار مغزها از مالزی 10 درصد مهاجران به کشور بازنمی گردند کوالالامپور – ایرنا – تازه ترین تحقیقات نشان می دهد که 10 درصد از مالزیایی هایی که دارای تحصیلات عالی هستند پس از مهاجرات به این کشور بازنمی گردند به گزارش ایرنا گزارش بانک جهانی نشان می دهد تمهران غفوریان و فرار مغزها!/ فیلم
مهران غفوریان و فرار مغزها فیلم به این مطلب امتیاز دهید جام نیوز ۲۳ ۰۴ ۱۳۹۳ - ۱۴ ۴۸قاضیزاده در گفتوگوی تفصلی با فارس: 7 سال پیش در حوزه سیاست خارجی عزیزتر بودیم / تشت رسوایی وزارتخانه علوم از
قاضیزاده در گفتوگوی تفصلی با فارس 7 سال پیش در حوزه سیاست خارجی عزیزتر بودیم تشت رسوایی وزارتخانه علوم از بام افتاده استنماینده مردم مشهد در مجلس از نافرجامی مذاکرات تا رسوایی وزارت علوم در استفاده از عناصر فتنه یاد کرد و گفت دولتها انتظار دارند در ایران پارلمان ترکمنستانبیانیه وزارت علوم درخصوص محکومیت حملات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه
چهارشنبه ۲۵ تیر ۱۳۹۳ - ۱۲ ۲۴ وزارت علوم تحقیقات و فناوری با صدور بیانیه ای حملات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه را محکوم کرد به گزارش سرویس دانشگاهی ایسنا متن کامل این بیانیه بدین شرح است در ماه مبارک رمضان و در آستانه روز جهانی قدس و در شرایطی که منطقه خاورمیانه ددست به کار شدن وزارت علوم برای مبارزه با پایان نامه فروشی
دست به کار شدن وزارت علوم برای مبارزه با پایان نامه فروشی به این مطلب امتیاز دهید به گزارش جام نیوز به نقل از ایسنا معاون حقوقی وزارت علوم تحقیقات و فناوری با اعلام اینکه طی روزهای آینده لایحه ممنوعیت خرید و فروش پایاننامه به امضای وزیر علوم خواهد رسید گفت طی اینبیانیه وزارت امور خارجه به مناسبت فرارسیدن روز جهانی قدس
پنجشنبه ۲ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۱ ۵۳ وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران به مناسبت فرارسیدن روز جهانی قدس با صدور بیانیهای ضمن محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی از مسلمانان و آزادیخواهان جهان دعوت کرد تا با شرکت گسترده خود در مراسم روز جهانی قدس در سراسر جهان یکبار دیگر مراتب انزجار خود رابرنامههای وزارت بهداشت برای ارتقاء سلامت محصولات غذایی اعلام شد
برنامههای وزارت بهداشت برای ارتقاء سلامت محصولات غذایی اعلام شدمدیر کل نظارت و ارزیابی فرآوردههای خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت مهمترین برنامههای وزارت بهداشت برای ارتقاء سلامت محصولات غذایی حمایت از تولید غذاهای سالم و موثر در ارتقاء سلامت است هدایت حسینی در گفت ومنتظری:موضوع حق فنی داروخانهها در حضور نمایندگان وزارت بهداشت بررسی شد/ آقایان به جای جوسازی به دنبال مجوز قا
منتظری موضوع حق فنی داروخانهها در حضور نمایندگان وزارت بهداشت بررسی شد آقایان به جای جوسازی به دنبال مجوز قانونی باشند رئیس دیوان عدالت اداری با تأکید بر اینکه موضوع حق فنی داروخانهها در حضور نمایندگان وزارت بهداشت بررسی شد گفت آقایان به جای جوسازی به دنبال مجوز قانونی باشندوزارت علوم حملات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به غزه را محکوم کرد
فیسبوک تویتر Google Cloob وزارت علوم حملات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به غزه را محکوم کرد تهران- ایرنا- وزارت علوم تحقیقات و فناوری با صدور بیانیه ای ضمن محکوم کردن حملات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه تاکید کرد جامعه دانشگاهی ایران از مجامع و نهادهای بین المللی مسوولفعالیت 12هزار استاد ایرانی در خارج از کشور/ برنامه وزرات علوم برای ارتقای رتبه جهانی 10 دانشگاه
حوزه و دانشگاه قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل فعالیت 12هزار استاد ایرانی در خارج از کشور برنامه وزرات علوم برای ارتقای رتبه جهانی 10 دانشگاه قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل فعالیت های مرکز همکاری های بین الملل این وزارتخانه را تشریح کرد و نحوه همکاری ایرانیان خارج-
گوناگون
پربازدیدترینها