تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1833073492
آیا به نرمافزار امنیتی خود اطمینان دارید؟
واضح آرشیو وب فارسی:افتانا: بعد از افشاگریهای جنجال برانگیز ادوارد اسنودن، کارمند سابق سازمان امنیت ملی ایالات متحده در مورد جاسوسیهای گسترده این نهاد امنیتی، حالا کاربران اینترنت بیش از پیش نسبت به امنیت حریم خصوصیشان نگران هستند.
بعد از افشاگریهای جنجال برانگیز ادوارد اسنودن، کارمند سابق سازمان امنیت ملی ایالات متحده در مورد جاسوسیهای گسترده این نهاد امنیتی، حالا کاربران اینترنت بیش از پیش نسبت به امنیت حریم خصوصیشان نگران هستند.
به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، بسياري از آنها به اين فكر ميكنند كه چه سازمانهايي به اطلاعات خصوصي و محرمانه آنها دسترسي دارند و با اين اطلاعات چه خواهند كرد؟
اكثر كاربران بهمنظور ايجاد محيطي امن در سيستمهاي رايانهاي خود، از نرمافزارهاي امنيت اينترنت يا برنامههاي ضدويروس استفاده ميكنند كه نقش مهمي در حفاظت از حريم خصوصي كاربرانشان برعهده دارند البته به همان ميزان مهم است كه كاربران هم به محصولات امنيتي مورد استفاده خود، اعتماد و اطمينان داشته باشند.
سالها، همه ما از ترس ربوده شدن اطلاعات خصوصي و محرمانهمان در فضاي مجازي و اينترنت، تنها به نرمافزارهاي امنيتي اطمينان كردهايم اما آيا حالا با مطرح شدن جاسوسيهاي وسيع سازمانهاي امنيتي در سراسر جهان، ميتوانيم به نرمافزار حفاظتي نصب شده در رايانه خود، اعتماد كنيم؟
ارسال اطلاعات محرمانه!
شركتهاي امنيت اينترنت، طبق قوانين بينالمللي حق دارند تا براي تأمين امنيت ما، به اطلاعات فني رايانهها، فايلهاي اجرايي و سيستمي يا ساير اطلاعات محرمانه دسترسي داشته باشند و برخي از آنها را براي تجزيه و تحليل بيشتر به آزمايشگاههاي فني خود ارسال كنند اما مشكل اينجاست كه نظارت خاصي بر نوع، نحوه، مقدار و اهميت اطلاعات ارسال شده به آزمايشگاههاي ضدبدافزار وجود ندارد.
واقعيت اين است كه متأسفانه برخي از شركتهاي ضدويروس و امنيت اينترنت، اطلاعات مهم اما غيرضروري كه بعضاً شامل اطلاعات خصوصي ما هستند را به پايگاههاي اطلاعاتي خود ارسال و در آن ذخيره ميكنند.
اينكه اين شركتها حق قانوني براي مخابره برخي اطلاعات فني رايانهها را دارند تا حدي منطقي است؛ اما اين بدان معني نيست كه آنها بايد اختيار كامل رايانههاي خانگي يا سازماني ما را در دست داشته باشند؛ با اين توجيه كه امنيت مجازي ما را تأمين ميكنند.
بررسيهاي جديد انجام شده توسط پايگاه اينترنتي AV-Comparatives، مركز ارزيابي عملكرد برنامههاي امنيت اينترنت، نشان ميدهد كه متأسفانه بعضي از نرمافزارهاي امنيتي محبوب، برخي اطلاعات محرمانه و خصوصي كاربران اينترنت را براي سازندگان خود مخابره ميكنند!
واضح است كه توليدكنندگان ضدويروس و ابزارهاي امنيتي بايد مطابق با قوانين كشور خود عمل كنند. براي مثال بعضي از شركتهاي امنيتي طبق حكم صادر شده از دادگاه كشور خود، براي فروش محصولاتشان بايد اطلاعات هويتي مشتري مثل نام كامل كاربر، پست الكترونيك، شماره تماس و... را در پايگاه اطلاعاتي خود ذخيره كنند.
اين دليل حقوقي، ميتواند جمعآوري اطلاعات شخصي كاربران رايانهاي را توجيه كند. بسياري از شركتهاي امنيتي هم بر همين اساس ادعا ميكنند كه تنها همين اطلاعات شخصي، جمعآوري و به شركتهايشان ارسال ميشود. اما...
چه نوع اطلاعاتي براي شركتهاي امنيت اينترنت مخابره ميشود؟!
AV-Comparatives براي بررسي، نوع، نحوه و اهميت اطلاعات خارج شده از سيستمهاي مجهز به نرمافزارهاي امنيتي، ابتدا ترافيك شبكه اين سيستمها را بهطور آزمايشي و براي هر نرمافزار امنيتي بهصورت جداگانه مورد بررسي قرار داده است.
همچنين متن توافقنامه استفاده از نرمافزار (EULA)كه بايد به تأييد كاربر يا مدير شبكه برسد نيز براي هر شركت امنيتي بهطور جداگانه مورد بررسي قرار گرفته است. در اين توافقنامهها بايد حتماً ذكر شود كه چه اطلاعاتي پس از نصب نرمافزار امنيتي و توسط آن از سيستم كاربران خارج ميشود و آيا كاربران از اين مسئله رضايت دارند يا خير؟
در بررسيهاي AV-Comparatives، انواع دادههايي كه شركتهاي سازنده ضدويروس جمعآوري و براي سرورهاي خود مخابره ميكنند به ۵دسته جداگانه تقسيم شده است:
اطلاعات مربوط به لايسنس و نسخه محصول و شماره كاربري درميان شركتهاي امنيتي، تقريباً تمام آنها اطلاعات مربوط به مجوز (لايسنس) و نسخه محصول را براي خود ارسال ميكنند. علاوه بر اين تقريبا تمام اين شركتها، ارسال شمارههاي كاربري منحصر به فرد (UID) هر كاربر را تأييد كردهاند. اين كار ميتواند بهمنظور اهداف مربوط به صدور مجوز (لايسنس) مورد استفاده آنها قرار گيرد.
اطلاعات مربوط به مشخصات سختافزاري و نرمافزاري سيستم
اطلاعاتي فني و سيستمي مثل نوع قطعات سختافزاري و برخي اطلاعات نرمافزاري مانند نسخه برنامههاي نصب شده در اين گروه جاي ميگيرند. ارسال اين اطلاعات نميتواند براي كاربر ضرري به همراه داشته باشد؛ چرا كه اطلاع از محصولات نرمافزاري نصب شده روي سيستم وي باعث ميشود تا شركتهاي امنيتي بتوانند كاربران را از آسيبپذيريها و حفرههاي امنيتي مطلع سازند.
در مقابل، اما بيشتر توليدكنندگان برنامههاي امنيتي، اطلاعات شخصي ديگري مثل نام شبكه محلي به همراه كامپيوترهاي متصل به آن، آدرس آيپي محلي كاربران و نام دامنه ميزباني شده را براي سرورهاي خود ارسال ميكنند. بهنظر ميرسد ارسال اينگونه اطلاعات، آنقدرها ضروري نباشد و حريم خصوصي كاربران را تهديد كند.
برخي از شركتها اينطور بيان ميكنند كه ارسال نام دامنه بهمنظور مديريت روي لايسنسهاي نرمافزار صورت ميگيرد درحاليكه بيشتر شركتها براي مديريت لايسنس، از شماره اختصاصي كاربر (UID) استفاده ميكنند.
اطلاعات خصوصي و هويتي كاربر
از مهمترين اطلاعات شخصي كاربر در اين مجموعه ميتوان به نام كاربري سيستم عامل اشاره كرد. استفاده از نام كاربري سيستم عامل را ميتوان در مواقع استفاده از ويژگي كنترل والدين در برنامههاي امنيتي مؤثر دانست. با وجود اين، برخي از ضدويروسها پس از فعال شدن ويژگي كنترل والدين نيز، نام دامنه ميزباني شده يا نام كاربري سيستم عامل را براي شركتهاي سازنده خود ارسال نميكنند.
گروهي ديگر از ضدويروسها اطلاعاتي نظير تنظيمات كشور، منطقه و زبان سيستم را براي شركتهاي سازنده خود ارسال ميكنند. آنها توجيه ميكنند كه اين كار جهت كنترل بهتر لايسنس، ارائه زبان محلي كاربر در محيط برنامه و حفظ امنيت روي وبسايتهاي مخربي كه تنظيمات منطقهاي كاربر را تحتتأثير قرار ميدهند و بهصورت كاملا قانوني انجام ميگيرد.
اطلاعات مربوط به فايلها
طبيعتاً تمام ضدويروسها جهت كنترل بهتر و برقراري امنيت بيشتر در سيستم كاربرانشان، اطلاعاتي درباره فايلهاي مشكوك يا آلوده را به شركتهاي سازنده خود ارسال ميكنند. اين اطلاعات شامل نام شناسايي شده فايل مخرب، خصوصيتهاي ويژه شامل MD۵Hash، مسير و حجم برنامه مخرب و... است كه جهت مقابله با نفوذ بدافزارها مخابره ميشوند. بديهي است كه اينگونه اطلاعات براي شركتهاي سازنده ضدويروس اهميت فراواني دارد اما آنچه قابل توجيه نبوده، اين است كه برنامههاي امنيتي گاهي دادههاي شخصي آلوده نشده كاربر را براي شركتهاي سازنده ارسال ميكنند كه هيچگونه ضرورتي براي ارسال آنها نبوده است.
كاربران بايد بتوانند تا براي خارج شدن هر كدام از فايلهاي موجود در سيستم خود تصميمگيري كنند. در واقع بايد تنظيماتي براي برنامههاي امنيتي وجود داشته باشد تا از طريق آن، برنامههاي امنيتي قبل از ارسال هرگونه فايل (بهويژه فايلهاي غيراجرايي)، كاربران را مطلع سازد البته بسياري از برنامههاي امنيتي قبل از نصبشدن در سيستم و در متن توافقنامه نصب نرمافزار خود، موارد لازم را به اطلاع كاربر ميرسانند.
اطلاعات و دادههاي عمومي
بسياري از ضدويروسها بدون نمايش هشدار به كاربر، به محض شناسايي يك بدافزار آن را پاك ميكنند و جزئيات فايل آلوده را نيز به شركت سازنده خود مخابره ميكنند. حتي ممكن است فايل فرستاده شده براي شركت سازنده ضدويروس، يك تشخيص اشتباه باشد و به بهانه اين، برخي فايلهاي محرمانه ديگر نيز يك به يك به آن شركت ارسال شوند.
اغلب شركتهاي امنيت اينترنت، در اينباره ميگويند كه جمعآوري اين اطلاعات بهمنظور اهداف امنيتي و كاملاً قانوني بوده است. در بسياري از كشورها اين قوانين وابسته است به قوانين كشوري كه براي نخستين بار نرمافزار ضدويروس در آنجا توليد و نصب شده و بهتدريج براي كشورهاي ديگر هم به اجرا درآمده است.
چرا بعضي كاربران به بعضي از برنامههاي امنيتي بياعتماد شدهاند؟
يكي از مديران ارشد يك شركت بزرگ امنيت اينترنت، در اعتراض به همكاريهاي سازمانهاي امنيتي ايالات متحده با آژانس امنيت ملي اين كشور، در كنفرانس مهم RSA كه در ماههاي پيش برگزار شد شركت نكرد. به گفته وي، اين سازمانها و بهويژه شركت RSA در تضعيف امنيت سيستمهاي رمزنگاري نقش بسزايي داشتهاند.
او اظهار داشت اگرچه سازمان امنيتي RSA، يكي از دقيقترين مراكز تحقيقاتي و امنيتي جهان براي رمزگذاري اطلاعات است اما اين روزها اعتماد كاربران اينترنت، بهطور قابل ملاحظهاي نسبت به اين سازمان امنيتي كاهش يافته و مراكز ديگر امنيتي و دولتي ايالاتمتحده نيز به نقض شديد حريم خصوصي متهم هستند.
بنابراين شايد بتوان اين سؤال را مطرح كرد كه چرا برخي بدافزارها مثل , Flame, Stuxnet و R۲D۲، ماهها يا شايد سالها توسط بعضي از نرم افزارهاي قدرتمند ضدبدافزار شناسايي نميشدند؟
بر اين اساس، شركتهاي AhnLab از كرهجنوبي، Avira از آلمان، eScan از هند، Emsisoft از اتريش، Panda Security از اسپانيا و شركت Fortinet از ايالات متحده در ارسال اطلاعات محرمانه كاربران به سرورهاي خود بسيار محتاطتر و حساستر از ساير برندها هستند. اما در مقابل، شركتهاي آمريكايي Microsoft، McAfee، Symantec، Trend Micro و Webroot و شركت روسي Kaspersky، اطلاعات محرمانه بيشتري از سيستمهاي رايانهاي شخصي يا سازماني خارج ميكنند.
مرجع : همشهری آنلاین
تاریخ انتشار : شنبه ۴ مرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۳:۰۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: افتانا]
[مشاهده در: www.aftana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]
صفحات پیشنهادی
گوشی خود را به یک اسکنر تمام عیار تبدیل کنید + دانلود نرمافزار
برای اندروید گوشی خود را به یک اسکنر تمام عیار تبدیل کنید دانلود نرمافزار کارایی دوربین تبلت و تلفن همراه هوشمند همیشه به عکاسی و فیلمبرداری ختم نمیشود بلکه میتوانید با نصب یک نرم افزار کاربردی آن را تبدیل به یک اسکنر تمام عیار کنید به گزارش دریچه فناوری اطلاعات باشگاه خبمطهرینژاد: قانون احزاب باید مرز خود با جرائم امنیتی را مشخص کند
شنبه ۲۸ تیر ۱۳۹۳ - ۰۸ ۴۲ یک عضو شورای مرکز حزب مردمسالاری با بیان اینکه در قانون احزاب جرم سیاسی باید تعریف شود اظهار کرد قانون احزاب باید به احزاب جرأت قدرت و حرکت بدهد میرزابابا مطهرینژاد در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا با اشاره به بررسی طرحچاندرا مظفر: اسراییل از تحولات ایران و آینده امنیتی خود نگران است
فیسبوک تویتر Google Cloob چاندرا مظفر اسراییل از تحولات ایران و آینده امنیتی خود نگران است کوالالامپور – ایرنا – رییس جنبش عدالت جهانی مالزی معتقد است نگرانی از آینده امنیتی رژیم صهیونیستی و تحولات در سیاست ایران و مذاکرات ایران با قدرت های غربی باعث شده است رژیم اشغالگر قدس درعلی مطهری: انفعال هواداران دولت در برابر دلواپسان تقصیر خودشان است /فکر نمی کنم هوادارن دولت با تهدید امنیتی م
علی مطهری انفعال هواداران دولت در برابر دلواپسان تقصیر خودشان است فکر نمی کنم هوادارن دولت با تهدید امنیتی مواجه باشند همایش های دلواپسان دوباره شروع شده است و در این شرایط هواداران دولت و مذاکرات هسته ای همچنان از برگزاری یک مراسم مشابه ناتوان مانده اند در این شرایط علی مطهریچه تصویری از خودتان دارید؟
چه تصویری از خودتان دارید یک بررسی جدید نشان میدهد زنانی که از بدنشان راضی هستند بهتر میتوانند روابط عاطفی شادمانی با همسرانشان برقرار کنند به گزارش هلثدی نیوز تحقیق این پژوهشگران نشان داد زنانی که از روابط فعلی خود راضی هستند گرایش دارند از وزن و تصویر بدنی خود راضیتر بدرخواست خودروساز آمریکایی از هکرها برای کشف حفرههای امنیتی
پنجشنبه ۲۶ تیر ۱۳۹۳ - ۰۹ ۰۷ تلسا موتورز که مدل اس این شرکت هدف یک رقابت هکینگ در پکن است اعلام کرد هر آسیبپذیری که در این مسابقه کشف شود را مورد تحقیق قرار داده و اصلاح خواهد کرد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا شرکت امنیت اینترنت چینی کیهو 360 تکنولوژی راههایی راهمه را از خود راضی نگه دارید؟!
همه را از خود راضی نگه دارید سعی نکنید همه را از خود راضی نگه دارید زیرا تلاش برای جلب موافقت دیگران ضد اعتماد به نفس است به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران افرادی که میخواهند همه از آنها راضی باشند در واقع در تلاشند که خودشان نباشند میل به موافقت دیگراننروژ سطح امنیتی خود را افزایش داد
جمعه ۳ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۱ ۱۳ براساس اعلام مقامات امنیتی نروژ این کشور سطح امنیتی خود را برای مقابله با حملات تروریستی احتمالی توسط شبه نظامیان بازگشته از سوریه افزایش میدهد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا به نقل از خبرگزاری فرانسه این اقدام در واکنش به افزایش نگرانیهایران شبکه بیبیسی را زیر چتر امنیتی خود قرار نخواهد داد
آقامحمدی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران ایران شبکه بیبیسی را زیر چتر امنیتی خود قرار نخواهد داد عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت به هیچ وجه با منافع ملی ما سازگار نیست که یک شبکه خبرپراکنی استعمار پیر را که علیه کشور ما فعالیت میکند را در زیر چتر امنیتی خود نگه داریم ابراهیمبذرپاش در تذکر آییننامهای: برداشت از صندوق توسعه ملی توسط دولت کار نادرستی بود/خودروسازان دولت مکدر را جدی ن
بذرپاش در تذکر آییننامهای برداشت از صندوق توسعه ملی توسط دولت کار نادرستی بود خودروسازان دولت مکدر را جدی نگرفتندنماینده تهران در مجلس با انتقاد از عدم جدی گرفتن دولت مکدر از سوی خودروسازان گفت برداشت از صندوق توسعه ملی به میزان ۴ ۱ میلیارد دلار توسط دولت کار نادرستی بود بهكردستان در رشته كوهنوردي به جايگاه واقعي خود در كشور نرسيده است
استانها غرب کردستان زارعي كردستان در رشته كوهنوردي به جايگاه واقعي خود در كشور نرسيده است سنندج - خبرگزاری مهر رئیس فدراسیون کوهنوردی گفت کردستان به رغم پتانسیل های بالا در رشته ورزشي كوهنوردي به جايگاه واقعي خود در كشور نرسیده است به گزارش خبرنگار مهر رضا زارعی ظهر چهارقیمت انواع خودرو در بازار 25 تیر
قیمت انواع خودرو در بازار 25 تیر اگر قصد خرید خودرو دارید جدول قیمت انواع خودرو با تفکیک کارخانه نام و مدل خودرو قیمت اعلامی از سوی نمایندگی و فروش در بازار را در ادامه مطلب آوردهایم که میتوانید بدین وسیله از حدود قیمت های خودرو در این روز مطلع شوید برخی از قیمت های خودرو مهنرمند جهادی به خاطر تحویل گرفته شدن اهداف انقلابی خود را تحویل نمی دهد
کارگردان سینما هنرمند جهادی به خاطر تحویل گرفته شدن اهداف انقلابی خود را تحویل نمی دهد خبرگزاری رسا ـ طالبی با تأکید بر این که هنرمند جهادی به خاطر تحویل گرفته شدن اهداف جهادی و انقلابی خود را تحویل نمی دهد گفت اگر می خواهید اثرگذار راهبر و الگو باشید باید دنیا برایتان حقیرخودروهای 20 تا 40 میلیونی در صدر استقبال!
خودروهای 20 تا 40 میلیونی در صدر استقبال عمده بازار خودروهای سواری کشور در اختیار خودروهای با سطح قیمتی بین 20 تا 40 میلیون تومان است خبرگزاری ایسنا عمده بازار خودروهای سواری کشور در اختیار خودروهای با سطح قیمتی بین 20 تا 40 میلیون تومان است براساس آمار شرکت بازرسی کیفیت و اسبرخی کشورها برای از سرگیری رابطه سیاسی و امنیتی با سوریه تلاش می کنند
بین الملل آفریقا و خاورمیانه بشار الجعفری برخی کشورها برای از سرگیری رابطه سیاسی و امنیتی با سوریه تلاش می کنند نماینده سوریه در سازمان ملل متحد در سخنانی اعلام کرد که برخی کشورها برای از سرگیری رابطه دیپلماتیک و همکاری امنیتی با سوریه تلاش می کنند به گزارش خبرگزاری مهر به نقهشدار ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور: واردکنندگان خودرو فقط تا فردا مهلت دارند
هشدار ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور واردکنندگان خودرو فقط تا فردا مهلت دارند اقتصاد > صنعت - ایسنا نوشت سرپرست معاونت نوسازی ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور گفت خودروهای وارداتی قبل از ۲۶ خرداد ماه تنها تا فردا برای استفاده از تسهیلات ستاد مهلت دارند مهندساصلاحات دفترچه پردیس خودگردان کارشناسی ارشد منتشر شد
حوزه و دانشگاه اصلاحات دفترچه پردیس خودگردان کارشناسی ارشد منتشر شد 25 04 1393 12 50 به گزارش خبرنگار مهر بر اساس اعلام سازمان سنجش در خصوص اعلام رشتههاي جديد علاوه بر رشتههاي مندرج در دفترچه راهنماي ثبتنام و انتخاب رشته آزمون ورودي متمركز در دورههاي مجاز-
گوناگون
پربازدیدترینها