واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۴ مرداد ۱۳۹۳ (۱۲:۳۱ب.ظ)
استاندار همدان: ۱۵۵ هزار تن گندم از کشاورزان استان همدان خريداري شده است نيکبخت گفت: پيش بيني مي شود امسال ۳۵۰ هزار تن معادل ۳ برابر سال گذشته از کشاورزان استان همدان گندم خريداري شود به طوري که تا پايان تيرماه ۱۵۵ هزار تن گندم خريداري شده است.
به گزارش خبرگزاري موج، نيکبخت استاندار همدان در کارگروه اشتغال و سرمايهگذاري استان همدان با اشاره به روز قدس اظهار کرد: جنايات جاري شده در غزه توسط مولود جعلي استکبار جهاني دل هر انساني با هر دين و مذهبي را به درد مي آورد و در مجموع تمام مسلمانان و انسانيت آزرده خاطر شده اند.
وي افزود: بر همه مسلمانان اسلام و دنيا لازم است که در راهپيمايي روز قدس شرکت کنند و جواب دندان شکني به اين ددمنشي هاي رژيم اشغالگر قدس بدهند و بر اساس شرايط فجيعي که در سرزمين اشغالي فلسطين و غزه به وجود آمده بايد صنوف محکمتر و فشرده تري در روز قدس تشکيل شود.
استاندار همدان با اشاره به ميزان خريد گندم تضميني در سطح استان گفت: امسال بنا بر تدبير دولت تدبير و اميد در پرداخت به موقع مطالبات کشاورزان ميزان استقبال کشاورزان از تحول گندم به دولت افزايش يافته است به طوري که تا پايان تيرماه 155 هزار تن در سطح استان همدان گندم خريداري شده، در حالي که سال گذشته در مجموع 150 هزار تن گندم تحويل دولت شد.
وي افزود: پيش بيني مي شود 350 هزار تن معادل 3 برابر سال گذشته از کشاورزان استان همدان گندم خريداري شود در حالي که پيش بيني برداشت و توليد گندم از مزارع 700 هزار تن است و در بحث خريد تضميني تاکنون 8 ميليارد تومان مطالبات کشاورزان در ظرف حداکثر 48 ساعت پرداخت شده است.
نيکبخت با انتقاد از عدم استفاده از تسهيلات صندوق توسعه ملي بيان کرد: ميزان طرح هاي ارزي استان بسيار کم است و تاکنون استفاده مناسبي از منابع اين صندوق نداشته ايم و با وجودي که در بدترين شرايط تحريم ظالمانه دنيا قرار داريم اما کشور پايدار است و منابع را در اختيار بانک براي توسعه قرار داده است، بنابراين بايد از تمام فرصت ها براي جذب منابع استفاده کرد.
وي با تاکيد بر اينکه رکود اقتصادي تنها با رونق توليد برطرف مي شود، گفت: از نظر صنايع تبديلي کشاورزي استان همدان ضعيف است و در اين راستا بايد تدبيري توسط جهاد کشاورزي انديشيده شود و همچنين چون کارخانجات و طرح هاي فولادي مناسبي در استان در حال راه اندازي است بايد از خروج مواد معدني جلوگيري کرد.
استاندار همدان افزود: مهمترين اولويت توسعه استان کشاورزي است، ضمن اينکه کمبود صنايع تبديلي به استان به ارث رسيده به طوري که 3 ميليون تن از محصولات کشاورزي استان به صورت خام خارج و ارزش افزوده اي حاصل نمي شود.
وي تصريح کرد: بعد از فصل کشت همه چاه هاي غيرمجاز براساس مصوبه قانوني مسدود مي شود و اين امر بايد از طريق دهياران و بخشداران اطلاع رساني شود تا کشاورزان بهانه کشت نداشته باشند چون ديگر مهلت داده نمي شود.
نيکبخت عدم حمايت از واحدهاي توليدي را خودزني دانست و بيان کرد: عيب و عاري در خودم براي جفت کردن کفش براي افرادي که مي خواهند حداقل يک تا دو شغل براي مردم استان ايجاد کنند، ندارم.
وي با اشاره به نقش فرش در ايجاد اشتغال عنوان کرد: نياز است تا صنعت فرش در همدان تقويت شود در حالي که مجوزهاي مشاغل خانگي خيلي پايدار نيستند اما قالي بافي پايدارتر از ديگر مجوزها است پس بايد سطح تسهيلات متقاضيان فرش بافي را افزايش دهيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]