واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:

۳ مرداد ۱۳۹۳ (۱۷:۱ب.ظ)
پيام تقدير و تشكر شهردار قم از حضور حماسي ملت حزبالله در روز قدس شهردار قم در پيامي از حضور حماسهساز ملت شريف ايران اسلامي و بويژه شهروندان شهر مقدس قم در راهپيمايي روز جهاني قدس تشكر كرد.
به گزارش خبرگزاري موج، محمد دلبري ضمن اشاره به وضعيت تأسفبار وقايع فلسطين اشغالي و به ويژه قتل عام رژيم صهيونيسم در باريكه غزه اظهار داشت: ملت شريف ايران اسلامي با حضور در اين راهپيمايي با خلق حماسهاي ديگر از بصيرت و حضور انزجار خود را از استكبار جهاني اعلام نمودند و همصدا با مردم بيگناه فلسطين اشغالي فرياد آزادي و عزت اسلام را به گوش جهانيان رساندند .
دلبري تصريح كرد: قطره قطره خون شهداي اسلام امروز فريادِ مسلماني سر مي دهد. آسمان، امروز از نور اسلام خواهي لبريز است و سيل تازيانه نگاههاي خشمگين و فريادهاي آتشين مسلمانان در جاي جاي جهان دودمان ستم ظالمان و ستمگران را بر باد ميدهد.
شهردار قم از مردم شريف قم جهت درك حساسيت روز جهاني قدس و شركت در اين راهپيمايي باشكوه تقدير و تشكر نمود و از تمامي همشهريان خواست با قاطعيت تمام در تمامي راهپيماييها مانند اين روز حضور فعال و پررنگ داشته باشند و مشتي آهنين بر دهان صهيونيسم و استكبار جهاني زده و پاسخي كوبنده به بدخواهان و دشمنان اسلام عزيز و نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران بدهند.
وي افزود:آنچه امروز از حساسيت و اهميّت زيادي برخوردار است؛ وحدت و همدلي، هوشياري در برابر توطئهها و لبخندهاي فريبنده دشمن، بصيرت افزايي و درك شرايط كشور و جهان اسلام، تقويت روح خودباوري و تلاش براي فتح قلههاي علمي و معنوي است كه و همه ما بايد سعي كنيم نسبت به اين مسائل اهتمام داشته باشيم.
دلبري در پايان با اشاره به خدمات شهرداري قم براي برگزاري باشكوهتر روز قدس گفت: مجموعه مديريت شهري قم با خدمات رساني و آمادهسازي شرايط براي حضور شهروندان و شركت در راهپيمايي اين روز را براي خود افتخار و وظيفه اي مهم ميداند، و مديران و كاركنان مديريت شهري سعي كردند تا با حضور پر شور در راهپيمايي دشمن شكن اين روز بزرگ، با هم و در كنار هم مسير اسلام و نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران را به سمت آرمان هاي اصيل آن طي نمايند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 92]