تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 16 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):اگر مردم تعقل می کردند و مرگ را تصور می کردند، دنيا ويرانه مى‏شد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821337594




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تشخیص اوتیسم در لحظات اول تولد


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
تشخیص "اوتیسم" در لحظات اول تولد
محققان در آزمایشگاه موسوم به "بی بی لب برکبک" در دانشگاه لندن روش تشخیصی ابداع کرده‌اند که می‌توان آن را از شش ماهگی تا ده ماهگی کودک به کار برد.


به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ محققان در آزمایشگاه موسوم به "بی بی لب برکبک" در دانشگاه لندن روش تشخیصی ابداع کرده‌اند که می‌توان آن را از شش ماهگی تا ده ماهگی کودک به کار برد. این روش فعالیت مغز کودک را می‌سنجد و به رفتار کودک کاری ندارد. 
 
گفتنی است ناهنجاری‌های رشد اجتماعی کودک و توان او در برقراری ارتباط با دیگران را نمی‌توان زودتر از دو سالگی تشخیص داد. تشخیص این نوع ناهنجاری‌ها، مثلا بیماری اوتیسم یا ناتوانی در تمرکز یا بیش فعالی بر اساس الگوهای رفتار کودک است.


در این روش حسگرهایی روی پوست سر کودک کار گذاشته می‌شوند و به او تصویر چهره‌هایی نشان داده می‌شود که یا به او نگاه می‌کنند یا به سویی دیگر. در این وضعیت حسگرها فعالیت مغز کودک را اندازه می‌گیرند.


تئودورا گلیگا مدیر برنامه‌های آزمایشگاه "بی بی لب برکبک" گفت: برای این کار یکی از مهمترین چیزهایی را که در محیط کودک وجود دارد، انتخاب کردیم، یعنی چهره افراد را. کودک خیلی سریع با چهره مادرش آشنا می‌شود. نگاه افراد هم خیلی مهم است، این که به کدام سو نگاه می کنند. وقتی کسی به کودک نگاه می‌کند می‌خواهد با او ارتباط برقرار کند و وقتی کسی به سوی دیگری نگاه می‌کند، شاید می‌خواهد به کودک بفهماند که او هم به همان سو نگاه کند تا چیزی یاد بگیرد. کودکی که بتواند بین کسی که به او نگاه می‌کند و کسی که به سوی دیگری نگاه می کند فرق بگذارد، بعدها دچار اوتیسم نمی‌شود. اما کودکانی که بعدها مبتلا به اوتیسم می‌شوند، نمی توانند این دو نوع نگاه را از هم تشخیص دهند.


در بررسی کودکانی که بعدها دچار ناهنجاری اوتیسم می‌شوند پژوهشگران دریافتند که فعالیت مغز کودک شش ماهه در واکنش به حرکت چشم‌ها کمتر از کودک معمولی است.


محققان با تشخیص این نشانه‌های اولیه، می‌توان هر چه زودتر برای بهتر کردن کیفیت زندگی آینده کودک و خانوده اش اقدام کرد.




انتهای پیام/






تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۸:۲۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 80]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن