تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 24 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرگاه خداوند بخواهد بنده اى را رسوا كند، از طريق زبانش او را رسوا مى كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1852864596




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نگرانی اصولگرایان معتدل از افزایش نفوذ تندروها بر رسانه ملی


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: نگرانی اصولگرایان معتدل از افزایش نفوذ تندروها بر رسانه ملی
عزت الله ضرغامی و علی لاریجانی را می توان به نوعی دو سر منازعه و حتی دو نماد انتخاب نمایندگان عضو هیات نظارت بر صدا و سیما قلمداد کرد. روابط لاریجانی با ضرغامی تقریبا از سال 89 کمی رنگ و بوی اختلاف به خود گرفت اما حوادث 22 بهمن سال 91 قم، این اختلافات را تبدیل به شکاف بین دو همکار قدیمی کرد.
آفتاب: جدال بر سر گرفتن زمام مدیریت صدا و سیما بین طیف های تندرو و معتدل تر اصولگرایان، با تنش های روز چهارشنبه مجلس بر سر انتخاب نمایندگان عضو هیات نظارت بر صدا و سیما آشکارتر شد. جایی که به نظر می رسد علی لاریجانی و اصولگرایان میانه رو از تک تازی برخی تندروها در صدا و سیما هراس جدی دارند و می کوشند تا این وضعیت را به هر نحوی مدیریت کنند.


پیام نو  در ادامه نوشت: تحلیل منازعه پیش آمده در انتخابات نماینده عضو شورای نظارت بر صدا و سیما و ممانعت از ورود علی مطهری به این شورا از هر زاویه که انجام شود، نهایتا به یک نتیجه واحد می رسد و آن هم تلاش جریان های رقیب در اردوگاه اصولگرایی برای بسط نفوذ بیشتر در صداوسیماست.


ضرغامی- لاریجانی؛ دوگانه ای برای اختلاف


عزت الله ضرغامی و علی لاریجانی را می توان به نوعی دو سر منازعه و حتی دو نماد انتخاب نمایندگان عضو هیات نظارت بر صدا و سیما قلمداد کرد. روابط لاریجانی با ضرغامی تقریبا از سال ۸۹ کمی رنگ و بوی اختلاف به خود گرفت اما حوادث ۲۲ بهمن سال ۹۱ قم، این اختلافات را تبدیل به شکاف بین دو همکار قدیمی کرد. جایی که شنیده می شود علی لاریجانی از عدم پوشش مناسب این اتفاق و محکومیت ها و اخبار بعدی آن توسط صدا و سیما گلایه داشته است. گلایه ای که گویا هم به صدا و سیما و هم به برخی دیگر از مراتب سیاسی کشور منتقل شده بود. از همان ایام هم برخی گلایه های لاریجانی از صدا و سیما در پوشش گزینشی اخبار در صحن علنی مجلس هم مطرح شد که نمونه آخر آن مربوط به ۲۲ اردیبهشت سال جاری است.


به عبارتی لاریجانی در سال های اخیر بنا به دو تحول دیگر صدا و سیما را مجموعه ای نزدیک به خود نمی داند؛ یکی نزدیکی بیش از اندازه ضرغامی به احمدی نژاد طی سال های ۸۹ تا ۹۲ بود و دیگری تقابل آشکار این مجموعه با دولت یازدهم که علی لاریجانی تا این مقطع یکی از همراهان آن است. همچنین نزدیکان سیاسی ضرغامی در مجلس نیز مشخصا طی ماه های گذشته در جبهه مقابل لاریجانی قرار داشتند. ضرغامی سال گذشته و در حالی که هنوز آتش جریان حوادث ۲۲ بهمن قم فرونکاسته بود، در حرکتی دیگر باز هم کاری کرد تا رئیس سابقش را از خود برنجاند. انتخاب میرتاج الدینی به عنوان معاون پارلمانی صدا و سیما چندان به مذاق لاریجانی خوش نیامده بود. میرتاج الدینی در طول دوران حضورش در دولت دهم به عنوان معاون پارلمانی نه تنها رابطه خوبی با مجلس نداشت بکه بارها بر این سخن رئیس دولت که «مجلس دیگر در راس امور نیست»، مهر تائید زده بود. وی با همین موضع بعد از دولت دهم نیروی ضرغامی در مجلس شد.


لاریجانی  با سیاست همراهی با دولت روحانی در جبهه مقابل گروه ها و شخصیت هایی را می بیند که عزت الله ضرغامی یک از مهمترین آنها است. طیف نزدیک به علی لاریجانی بعد از حادث ۲۲ بهمن قم تلاش کردند که از طریق بازوهای نظارتی خود در شورای نظارت بر صدا و سیما قدری از تسلط طیف تندرو بر صدا و سیما بکاهند اما هر دو نماینده مجلس در این شورا یعنی بیژن نوباوه و رمضان شجاعی کیاسری از همان مجموعه صدا و سیما به کرسی وکالت مجلس رسیده بودند و تلاشی برای اتخاد مواضع منتقدانه علیه صدا و سیما نداشتند که هیچ، بلکه در بسیاری از موارد و در مقابل انتقادات به عنوان مدافعان سرسخت این مجموعه محسوب می شدند.


طیف نزدیک به لاریجانی در مجلس نمی توانستند خواسته زیادی از نوباوه داشته باشند، او عضو جبهه پایداری و رقبای سیاسی آنها بود. رمضان شجاعی کیاسری اما از اعضای هیات رئیسه فراکسیون رهروان و از نزدیکان لاریجانی محسوب می شد.  در اختلافات بین لاریجانی و ضرغامی اما او ترجیح داد طرف ضرغامی را بگیرد.


با این وضعیت اصولگرایان معتدل و اطرافیان لاریجانی ضرغامی را بیشتر در چشم یک رقیب سیاسی می بینند که احتمال دارد حتی در ائتلاف با طیف های تصولگرای رقیب هم وارد صحنه شود. لاریجانی مشخصا مصمم است تا ظرفیت نظارتی مجلس در قبال صدا و سیما را افزایش دهد و از همین رو اصرار طیف معتدل مجلس بر نام علی مطهری برای حضور در شورا نظارت قابل فهم است. در عین حال طیف معتدل این نگرانی را دارد که تعداد نیروهای منصوب به طیف های تندرویی چون جبهه پایداری در صدا و سیما به شکل قابل توجهی رو به افزایش گذاشته و نمونه آخر هم تاسیس شبکه افق با مدیریت و محتواسازی توسط نزدیکان جبهه پایداری بود.


بنابراین طبیعی است که لاریجانی و اطرافیان او از معرفی دو عضو جبهه پایداری یعنی سید محمود نبویان و حمید رسایی برای نظارت بر صدا و سیما نگران باشند.


به جز اختلافات لاریجانی و ضرغامی، جریان پیش آمده در انتخاب عضو ناظر مجلس در شورای نظارت بر صدا و سیما شکاف دیگری را در جمعیت مرکزی اصولگرایان یعنی جامعه روحانیت مبارز را آشکار کرده است. معرفی حمید رسایی و نبویان به صحن مجلس با حمایت قاطع احمد سالک، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس انجام شده است که از جمله نیروهایی است که خصوصا بعد از وخامت حال آیت الله مهدوی کنی در پی ان است تا زمینه نزدیکی جامعه روحانیت و جبهه پایداری را فراهم کند. او بعد از اقدام هیات رئیسه در به تعویق انداختن انتخاب عضو ناظر مجلس در هیات نظارت بر صدا و سیما تاکید کرده که «اقدام هیئت رئیسه غیر قانونی بود» و «بر سر تصمیم مان ایستاده‌ ایم».


در واقع انتخاب نمایندگان عضو هیات نظارت بر صدا و سیما  جدیدترین پرده از اختلافات اصولگرایان معتدل  و طیف تندرو است. اختلافی که حضور یک دولت با گرایش متفاوت هم آن را کمرنگ نکرده است.




تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۹:۴۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 100]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن