تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):یک ساعت اندیشیدن در خیر و صلاح از هزار سال عبادت بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868324519




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تصاویر دلخراشی که «تایم» را زیر سوال برد (18+)


واضح آرشیو وب فارسی:قیمت روز: تصاویر دلخراشی که «تایم» را زیر سوال برد (18+)
 

انتشار عکس‌های دلخراش سانحه سقوط هواپیمای مالزی از سوی نشریه "تایم" با واکنش‌های منفی مخاطبانی همراه شده است که این اقدام را در چارچوب اخلاق رسانه‌ای نمی‌دانند. در ساعات پایانی پنج‌شنبه گذشته بود که دشت گل‌های آفتابگردان در یکی از روستاهای شرقی اوکراین به صحنه تراژیک سقوط یک هواپیمای مالزیایی مبدل شد که توسط یک موشک زمین به هوا هدف قرار گرفت و بیش از 295 نفر جان خود را از دست دادند.تصاویر دلخراشی که «تایم» را زیر سوال برد

جسد مسافر هواپیمای مالزیپس از وقوع این حادثه فجیع، «جروم سسینی»، عکاس کهنه‌کار فرانسوی اولین فرد رسانه‌ای بود که در صحنه حادثه حاضر شد و اولین تصاویر دلخراش را ثبت کرد. او مشغول کار در یکی از روستاهای نزدیک محل حادثه بود که پس از شنیدن صدای مهیب و تماس یکی از خبرنگاران محلی، خود را به سرعت به آنجا رساند.«سسینی» که عکاس جنگ است و سابقه کار در عراق و سومالی را دارد، درباره مواجه با صحنه سقوط هواپیمای مالزیایی گفت: هرگز آمادگی درک آنچه می‌دیدم را نداشتم.

جسد مسافر هواپیمای مالزیوی در توضیح گفت: ابتدا گمان کردم یک هواپیمای جنگی دچار حادثه شده، اما وقتی به منطقه نزدیک شدم دریافتم یک هواپیمای مسافربری سقوط کرده است و با توجه به این که افراد کمی در محل حضور داشتند، به سرعت مشغول تهیه عکس از این رویداد دلخراش شدم.«سسینی»‌ درباره عمق فاجعه گفت: بسیار ترسناک بود و غیرواقعی به نظر می‌رسید؛ اجساد در میان دشت پراکنده شده بودند، در حالیکه برخی هنوز به صندلی‌شان چسبیده و برخی دیگر متلاشی شده بودند.

جسد مسافر هواپیما پس از سقوط از سقفوی در ادامه گفت: به جسدی برخوردم که از سقف یک ساختمان به داخل خانه پرتاب و داخل اتاق خواب شده بود. یک کابوس واقعی!اما در اختیار گذاشتن عکس‌های دلخراش از این سانحه هوایی در اختیار نشریه تایم و انتشار آن‌ها با بازخوردهای منفی همراه شد و بسیاری این اقدام رسانه آمریکایی را غیرانسانی و خلاف وجدان رسانه‌ای دانسته‌اند.

مسافری که هنوز به صندلی چسبیدهیکی از مخاطبان این عکس‌های وحشتناک در اظهارنظری گفت: از تصمیم "تایم" برای انتشار این عکس‌ها شوکه و منزجر شدم، چراکه این نه یک عکاسی خبری، که یک چشم‌چرانی غیرمسوولانه است. نمی‌دانم اگر تصویر یکی از بستگان من در این میان بود و در یک نشریه بین‌المللی چاپ می‌شد چه احساسی پیدا می‌کردم.وی افزود: از این پس مجله تایم را نمی‌خوانم. مجله تایم معمولا با خطوط قرمز آشناست، گمام می‌کنم در روز حادثه و زمان ارسال این عکس‌ها کسی غیر از سردبیران این مجله مجوز انتشار این عکس‌ها را صادر کرده‌ است. امیدواریم تایم سیاست‌های خبری خود را بازبینی کند.

محل سقوط یکی از مسافران هواپیمااما یکی دیگر از خوانندگان این مجله با تایید این گزارش تصویری، در اظهارنظری موافق آورده است: این عکس‌ها همچون تازیانه‌ای به صورت مخاطب نیست، چرا که هرکس با اختیار می‌توانست بر روی آن‌ها کلیک کند و آن‌ها را تماشا کند. این عکس توسط یک عکاس کهنه‌کار جنگی ثبت شده که داستان پایان زندگی برخی افراد را بازگو می‌کند. هیچ یک از این قربانیان قابل شناسایی نیستند. این عکس‌ها باید به اشتراک گذاشته شوند تا همگان به عمق این تراژدی پی ببرند.

 

1393/5/1     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: قیمت روز]
[مشاهده در: www.gheymaterooz.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن