واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱ مرداد ۱۳۹۳ (۱۰:۵۷ق.ظ)
معاون شهردار اردبيل مطرح کرد: اجراي 1600 پروژه عمراني در اردبيل سيد مرتضي صفوي در تشريح برنامههاي معاونت برنامهريزي شهرداري اردبيل از1600پروژهعمراني که در بخشهاي مختلف به ويژه خدماترساني، آسفالتريزي، طرحهاي زيربنايي بوده و با به نتيجه رسيدنشان شاهد رضايت مردم بوده ، خبرداد.
به گزارش خبرگزاري موج، وي افزود: از ابتداي امسال نيز مجموع فعاليتها و اقدامات انجام شده در شهرداري اردبيل نشان از تداوم رويکرد برنامهمحوري، پاسخگو بودن شهرداري و رفع مطالبات به حق شهروندان بوده که به معناي حقيقي اين رويکرد نيز عينيت يافته است.
معاون برنامهريزي و توسعه شهرداري اردبيل با اشاره به التزام شهرداري اردبيل به تلاش و کار مضاعف و ارايه خدمات مسئولانه جهت ارتقاي شاخصهاي کيفيت زندگي شهري، افزايش مشارکت مردم را زمينهساز دستاوردهاي ارزشمند در عرصه بهبود محيط شهري، زيرساختها و سامانههاي خدمات شهري دانست.
صفوي با اشاره به مديريت برنامه محور شوراي اسلامي شهر و شهرداري اردبيل، فعاليتهاي انجام گرفته در واحد معاونت برنامهريزي و توسعه شهرداري از جمله استقرار سيستم کنترل پروژه، سيستم کنترل کيفيت، آغاز تدوين سند تحول اداري براي اجراي برنامههاي تکليفي دولت در سال 93 با فعالسازي کميسيون تحول و ارتقاي سلامت اداري و کار گروههاي تخصصي ذيربط در شهرداري براي انجام 30 برنامه، حول شش محور عملياتي بيان کرد.
اين مسئول از استقرار واحد پژوهش و مطالعات شهري در حمايت از پاياننامههاي دانشجويي مرتبط با موضوعات شهري و انجام مطالعات توسط پژوهشگران شهري، آموزش و توانمندسازي نيروي انساني با برگزاري بيش از 200 دوره تخصصي کوتاه مدت خبر داد.
معاون برنامهريزي و توسعه شهرداري اردبيل از آغاز تدوين آمارنامه شهرداري، يکپارچهسازي سيستم جامع مالي و مديريت منابع انساني، آغاز عمليات استقرار سيستم مديريت املاک و سيستم مميزي و انجام آرشيو الکترونيکي و GIS و ... را منطبق بر آرمانهاي تعريف شده در سند چشم انداز بيست ساله توسعه شهر اردبيل خبر داد.
صفوي همچنين تهيه و تدوين سند چشمانداز 20 ساله شهر و اولين برنامه پنج ساله راهبردي – استراتژيک شهرداري، تهيه و تدوين سند تحول اداري جهت اجراي برنامههاي تکليفي دولت در سال 92، تهيه و تدوين نظام نامههاي جامع پژوهش و مطالعات شهري، آموزش و توانمندسازي نيروي انساني، تاسيس مرکز آموزش علمي کاربردي شهرداري اردبيل را از ديگر اقدامات اين مجموعه عنوان کرد.
اين مسئول ادامه داد: تهيه طرح جامع شهرداري الکترونيک، پيادهسازي سيستم جامع و يکپارچه شهرسازي، درآمد، نوسازي و املاک، سيستم جامع اتوماسيون اداري، سيستم جامع مالي و مديريت منابع انساني، سيستم نرم افزاري رصد مديريتي و کنترل پروژه، سيستم تعيين موقعيت جهاني GPS، سيستم نرم افزاري کارت بليط الکترونيکي اتوبوسراني و سيستمهاي مختلف نرمافزاري در حوزه فناوري اطلاعات از رويکردهاي جديد شهرداري اردبيل است.
معاون برنامهريزي و توسعه شهرداري اردبيل تصريح کرد: انجام مطالعات جامع حمل و نقل و ترافيک شهري، طرح جامع مديريت پسماند، طرح جامع فضاي سبز شهري، طرح جامع منطقه نمونه گردشگري شورابيل، تهيه و تدوين شيوهنامه مشارکت و سرمايهگذاري، افزايش مناطق شهرداري اردبيل از سه منطقه به چهار منطقه، ارتقاي درجه شهرداري از 10 به 11 را از ديگر فعاليتهاي انجام شده در شهرداري بيان کرد.
صفوي در پايان سخنان خود اجراي بيش از يک هزار و 600 طرح و پروژه در بخشهاي مختلف عمران و آباداني مناطق و محلات مختلف شهر مقدس اردبيل در سالهاي 90 تا 93 به عنوان مصاديق عيني و عملي فعاليتهاي اجرايي و زيربنايي شوراي اسلامي شهر و شهرداري اردبيل برشمرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]