پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1852015694
روستایتُکه نهاوند در مسیر آبادی/ مبلغی که مسئولان را به روستا می کشاند
واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > غرب > همدان گزارش خبری - تصویری مهر/
روستای"تُکه" نهاوند در مسیر آبادی/ مبلغی که مسئولان را به روستا می کشاند
نهاوند - خبرگزاری مهر: رمضان امسال روستای "تکه" از روستاهای شهرستان نهاوند میزبان یک روحانی جوان است که با روحیه جهادی در این روستا تبلیغ دین را محور قرار داده و در ورای آن مسائل و مشکلات را جویا و با دعوت از مسئولان برای حضور در روستا در حل مشکلات تلاش می کند.
به گزارش خبرنگار مهر، مردم ایران زمین از دیرباز تا کنون با روحانی و مرجعیت علاقه و پیوندی قلبی و عمیق داشته اند و تاکنون هیچ مشکل و مانع و تهدیدی نتوانسته در این پیوند عمیق و ناگسستنی مردم و روحانیت و مرجعیت خللی وارد کند. مردم روحانیت را از خود، از جنس خود و حامی و پشتیبان خود در بیان مشکلات و گرفتاری و آگاهی از مسائل و احکام اسلامی می دانند. روحانیت عامل مهم تداوم اسلام و انقلاب و قرآن hsj. درست است که در زمان حکومت فاسد پهلوی به روحانیت و جایگاه بالای آن اهمیتی داده نمی شد اما بعد از پیروزی انقلاب اسلامی نقش روحانیت در توسعه و پیشرفت نظام پررنگ بوده و امروز نظام مرهون کارشناسان دین و روحانیت است که در این عرصه برای تبلیغ دین فعالیت های چشمگیری انجام می دهند. آنچه مسلم است تبلیغ دین باید علاوه بر محتوای خوب و درست، دارای فرم مناسب باشد و با صورت و قالبی جذاب و گیرا ارائه شود و تنها به قوت پیام اکتفا نشود که در همین راستا سازمان تبلیغات اسلامی اعزام روحانياني به روستاها را در دستور کار قرار داده تا علاوه بر تبلیغ دین و بیان احکام مسائل شرعی، مشکلات و گرفتاری مردم در روستاهای مختلف شناسایی و برای پیگیری به گوش مسئولان رسانده شود.
در طول سال معمولا چندیدن بار اعزام مبلغان روحانی به روستاها انجام می شود بطوری که دهه اول ماه محرم، دهه آخرماه صفر و طرح اوقات فراغت تابستانی و ماه مبارک رمضان در این بخش جای دارند. برای روحانیونی که به تبلیغ اعزام می شوند وظایف کاری مشخص شده که مهمترین آنها پاسخ به شبهات ديني، تحليل سياسي و مسائل روز، خلاقيت و نوآوري در جذب مردم خصوصا جوانان به اسلام و احکام آن، آگاه سازی جامعه و جوانان از خطرات و تهدیدهای که در کمین آنها نشسته، اقامه نماز و کارهای مختلف فرهنگی، برگزاري مسابقات و آگاهی از مشکلات و گرفتاری مردم است. در همین خصوص ماه رمضان امسال 180 مبلغ و مبلغه برای برپایی نماز جماعت و ادای اعمال و عبادات این ماه و دیگر برنامه های مذهبی و فرهنگی به روستاهای نهاوند اعزام شدند که برای آگاهی و مطلع شدن از نحوه فعالیت و برنامه های یک روحانی مستقر در روستا در این ایام به روستای "تکه" از توابع بخش مرکزی نهاوند که روستایی با بیش از 900 نفر جمعیت و سه شهید والامقام است،رفتیم . همیشه برایم سئوال بود که یک روز روحانی در ایام تبلیغ چگونه گذارنده می شود که برای پاسخ این سئوال ماه رمضان بهترین فرصت بود تا یک روز را در کنار یک روحانی سپری کنم به همین خاطر بعد از تحقیق روستای" تکه" را انتخاب کردم.
روستایی با مردمانی مظلوم و کشاورز و وفادار به نظام و انقلاب و شیفته ولایت و مقید به مسائل شرعی و نماز و روزه و مراسم مذهبی و دینی، شنیده بودم در ماه رمضان معمولا هر روز سه وعده نماز یومیه در مسجد این روستا اقامه می شود و بعد از اقامه هر وعده نماز هم جزء خوانی قرآن برگزار است و مبلغ روستا صبح ها کلاس های معارف و احکام و تجوید قرآن و جزء خوانی را برای نونهالان، نوجوانان و جوانان برگزار می کند. از مردمی که در ابتدای ورودی روستا بودند نام و نشان روحانی مستقر در روستا را جویا شدیم که بدون درنگ و تأخیر آدرس منزل محل سکونت وی را در اختیارمان قرار دادند و صبح حوالی ساعت یک ربع به 10 بود که درب منزل محل اقامت روحانی را زدم و ایشان با روی گشاده پذیرای ما شد.
. خنده رو بود و ساده پوش و چهره ای آرام و مهربان داشت، بعد از احوالپرسی خودم را خبرنگارمعرفی کردم و گفتم امروز با شما هستم تا درکارهای محول شده کمک حال شما باشم و از برنامه های ایام تبلیغ بدانم و از نزدیک ارتباط و پیوند مردم یک روستا با یک روحانی را ببینم . در میان راه و در گفتگو با حجت الاسلام آیت اله احمدوند متوجه شدم برنامه منظم و کاملی برای هر روز ماه مبارک رمضان تدارک دیده شده و فرصت خدمت به مردم را در این ماه به آسانی از دست نمی دهد. حجت الاسلام احمدوند با بیان اینکه از همان لحظه ای که لباس روحانیت پوشیدم کار تبلیغ را در ماه های محرم و رمضان آغاز کرده ام، گفت: تبلیغ نهایت اوج عبادت و بندگی خدا است که لحظه به لحظه آن سرشار از اراده و عزم و همت برای خدمت به دین خدا و بنده خدا است. حجت الاسلام آیت اله احمدوند مهمترین وظیفه و کار یک روحانی را علاوه بر اقامه نماز جماعت سه وعده، بیان احکام و معارف اسلامی و ارائه مشاوره در کاهش آسیبهای اجتماعی اعم از بزهکاری، کاهش تشکیل پرونده در مراجع قضایی و حل اختلافات قومی و قبیلهای و آگاهی از مشکلات و گرفتاری مردم و پیگیری برای رفع آنها عنوان کرد. وی ادامه داد: باید سیاست گذاری مسئولان به گونه ای باشد که یک روحانی به صورت دائم در یک روستا مستقر شود تا با برنامه ریزی بلند مدت به ترویج و گسترش و بیان مسائل شرعی و دینی و آگاهی جوانان و جذب آنان به امور فرهنگی اقدام کند.
وی ادامه داد: آموزش روخوانی و روانخوانی و تفسیر قرآن، احادیث و روایات، نهجالبلاغه، ارائه مشاوره، برگزاری گفتمانهای دینی، پاسخ به شبهات اعتقادی و دینی و مقابله با خرافات از مهمترین وظایف روحانی است و یک روحانی در روستا به عنوان محور و ستون همه برنامهها و فعالیتهای فرهنگی باید از سوی شوراها و دهیاریها حمایت و پشتیبانی شود. حجت الاسلام احمدوند افزود: در روستا روحانی فقط مسئول کفن و دفن اموات و خواندن خطبه عقد نیست بلکه وی به عنوان محور و ستون همه برنامهها و فعالیتهای فرهنگی در همه ایام به صورت شبانهروزی است که باید در ایام غم و شادی در روستا حضور داشته باشد. از روحانی مستقر در روستای "تکه" نهاوند نحوه رابطه و برخورد مردم روستا با او را جویا شدیم که پاسخ داد: برخورد مردم روستا مخصوصا جوانان با روحانی بستگی به رفتار و کردار خود طلبه دارد اینکه احساس و انگیزه و کمبودهای جوانان را درک و لمس و برای پاسخ به آنها برنامه ریزی کند. وی ادامه داد: روحانی باید خودش را از جنس مردم بداند با آنها باشد و در میان آنها زندگی کند تا با مشکلات و گرفتاری و کمبودهای روستا آشنا شود.
اما یکی از بهترین کارهای که در این ماه انجام می شود، برگزاری دوره هایی در کانون فرهنگی مسجد روستا با حضور نوجوانان و جوانان است که به بیان مسائل فرهنگی و آشنایی جوانان با نحله های انحرافی می پردازد و در خصوص موضوعاتی همچون برنامه ریزی دشمن برای نابودی نسل جوان و دور کردن انها از اعتقادات و باورهای اسلامی با تهاجم فرهنگی بحث می شود. دیدار و ملاقات با پیرمردان و بانوانی که سالهای قبل در نماز جماعت روستا حاضر بودند و شرکت می کردند و امسال بعلت کهولت سن و ناتوانی قادر به حضور در نماز جماعت نیستند نیز از دیگر برنامه های روزانه روحانی در مدت تبلیغ در روستای تکه بود. هر چه از مردم روستا می شنیدم جذابیت کارها و اقدامات روحانی در زمان تبلیغ برایم بیشتر می شد.
سرکشی از خانواده های نیازمند و کم بضاعت به صورت محرمانه و دلجویی و تفقد از آنان نیز حلاوت و لذت خاصی داشت که فرصت انجام آن از جانب خداوند در اختیار خدمتگزاران به مردم گذاشته شده است. در نقاط مختلف روستا حاضر می شویم و با مردم مختلف صحبت می کنیم تا از دردها و مشکلات آنها و روستا با خبر شویم. به گفته روستاییان لذت بخش ترین کار یک روحانی در زمان تبلیغ آموزش مسائل شرعی و دینی به یک نوجوان است و این موضوع را وقتی متوجه شدم که در صفوف نماز جماعت حضور با شکوه و گسترده جوانان و نوجوانان را دیدم. به گفته حجت الاسلام آیت اله احمدوند در این روستا رسمی بوده که روحانی بین الصلاتین سخنرانی می کرده و این موضوع باعث می شد پیرمرد و پیرزنانی که برای خواندن نماز در مسجد حاضر بودند اذیت شوند به همین علت سخنرانی روحانی را به بعد از خواندن دو نماز ظهر و عصر و مغرب و عشا موکول کردیم که با استقبال مردم روستا نیز روبرو شد. بیست و چند روز از ماه رمضان گذشته است اما هنوز مردم روستا از بازدید و حضور روحانی مبلغ در محل احداث کانال آبرسانی روستای تکه سخن می گویند و با بیان این موضوع تازه متوجه میشوم به رغم وجود باغات فراوان و زمین های کشاورزی بسیار در این روستا مشکل کمبود و جیره بندی آب آنها را به شدت آزار می دهد و مسئولان هم نسبت به احداث کانال آبرسانی این روستا تا کنون کم لطفی کرده اند.
کانال آبرسانی این روستا 10 سال پیش با هزینه بیت المال اجرا شده و تا یک کیلومتری روستا هم پیش آمده اما به یکباره هفت سال به حال خود رها شده و مقدار کاری هم که انجام شده در حال نابودی و از بین رفتن است که این به معنی نادیده گرفتن بیت المال است. البته فرماندار و بخشدار مرکزی نهاوند توسط حجت الاسلام احمدوند به مسجد روستا دعوت شده بودند تا مشکلات موجود در حضور آنان مطرح شود و مردم روستای تکه امیدوار به حل موضوع هستند. اما مردم از دل خود با روحانی حرفهای تازه و جالب دیگری هم بیان کردند و بعد از کمبود آب کشاورزی، از وضعیت نابسامان کوچه ها و معابر روستا و بهداشت سطح روستا که مردم مخصوصا فرزندان و کودکان آنها را تهدید می کرد و در مجموع از طرح بهسازی روستا که به شکل مطلوبی انجام نشده گلایه و شکوه بی پایانی داشتند که این موضوع باعث شده بود روحانی روستا برای پیگیری این مطالبات تلاش و پیگیری بیشتری انجام دهد تا صدای مردم این روستا را به گوش مسئولان و رسانه ها برساند.
یکی از اهالی این روستا در گفتگویی عنوان کرد: مردم روحانی را بعنوان پناهگاه و امین خود می دانند تا حرف دل آنها رابه گوش مسئولان برساند و پيگير مشکلات باشد و ازهمه مهمتر رازدار باشد. وی با بیان اینکه مردم بسیاری از مسائل خصوصي خود را به راحتي با روحاني مطرح ميکنند، گفت: وقتی جوانان این روستا از کمترین امکانات و خدمات ورزشی بی بهره هستند تا جایی که برای برگزاری مسابقات ورزشی در این روستا هیچ کاری انجام نشده مشخص است که روحانی چقدر می تواند در شناسایی و بیان مشکلات مردم موفق و کوشا باشد. به راستی که بزرگان چه زیبا گفته اند مبلغ دین باید دائما در قالبها و فرمهای تبلیغی خود، تجدید نظر کند و آن را با شرایط متحول زمان و جامعه پویای مخاطب، هماهنگ سازد و در تبلیغ دین، باید زبان زمان را شناخت. آنچه مسلم است با کار فرهنگی می شود چهره دین را به نسل جوان نشان داد و چه کاری بالاتر از اینکه جوانان را جمع و در این اجتماعات آداب دین، سیره پیامبران و ائمه بیان شود.
تبین و بیان مسائل سیاسی روز ایران و جهان، دعوت مردم به اطاعت از فرامین مقام معظم رهبری و حفظ اتحاد و وحدت، آگاهی و شناخت مردم از توطئه ها و نقشه های دشمنان نیز از دیگر وظایف یک روحانی در زمان تبلیغ است. به گفته اهالی این روستا عامل مهمی که باعث می شود یک جوان و یا نوجوان جذب و شیفته رفتار و کردار و برخورد طلبه شود تواضع و فروتنی، مردمداری و احترام نسبت به کوچکترها و بزرگترهای مردم روستا است. مسئولان در نظام مقدس جمهوری اسلامی با خداباوری، مردم داری و حرکت بر مدار حقیقت باید خدمت به مردم را مهمترین کار بدانند و بر آن ببالند که خداوند توفیق خدمت را به آنان عنایت فرموده ، مسئولیت می آید و می رود اما آنچه که در اذهان و خاطرات و تاریخ مردم باقی می ماند خدمت صادقانه به مردم است خدمتی که در نهایت منجر به حل بخشی از مشکلات و گرفتاری مردم می شود. اما به یاد داشته باشیم مسئله تبليغ و اطلاع رساني ديني از نيازهاي اساسي و ضروري جامعه ديروز و امروز است که سازمان تبلیغات اسلامی به عنوان قرارگاه عملیاتی فرهنگ در سالی که به نام فرهنگ نامگذاری شده گامهای موثری در این زمینه بر داشته است.
۱۳۹۳/۵/۱ - ۱۰:۰۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
بیش از 17 هزار خانوار روستا نشین خرم آبادی با بحران آب مواجه هستند
فیسبوک تویتر Google Cloob بیش از 17 هزار خانوار روستا نشین خرم آبادی با بحران آب مواجه هستند خرم آباد - ایرنا- رییس اداره آب و فاضلاب روستایی خرم آباد گفت هم اکنون 17 هزار و 700 خانوار ساکن در روستاهای این شهرستان با بحران آب مواجه هستند علی دالوند روز یکشنبه در گفت و گو با ایبا حضور مسئولان و مردم روستای ریگآباد مسجد امام سجاد(ع) در بخش مرکزی عنبرآباد افتتاح شد
با حضور مسئولان و مردم روستای ریگآبادمسجد امام سجاد ع در بخش مرکزی عنبرآباد افتتاح شدبا حضور مسئولان و مردم مسجد امام سجاد ع در روستای ریگآباد از توابع بخش مرکزی عنبرآباد افتتاح شد به گزارش خبرگزاری فارس از عنبرآباد شامگاه پنجشنبه با حضور مسئولان و مردم مسجد امام سجاد عشوراي استان بهترين مسير انتقال درخواستهاي مردمي به مسئولان است
۲۳ تير ۱۳۹۳ ۱۳ ۱ب ظ رئيس شوراي اسلامي استان قم شوراي استان بهترين مسير انتقال درخواستهاي مردمي به مسئولان است رئيس شوراي اسلامي استان قم گفت شوراي استان بهترين مسير و راه انتقال درخواستها و مشکلات مردم به مسئولان به ويژه استاندار است به گزارش خبرگزاري موج علياصغر ابوا17 هزار خرم آبادی از مشکل کمبود آب رنج می برند/ روستاهایی که تنها چند ساعت در روز آب دارند
استانها غرب لرستان گزارش خبری 17 هزار خرم آبادی از مشکل کمبود آب رنج می برند روستاهایی که تنها چند ساعت در روز آب دارند خرم آباد - خبرگزاری مهر در حالی استان لرستان در سومین منطقه پرآب کشور قرار دارد که به دلیل چالش در مهار آبها طی سالهای گذشته به دنبال خشکسالیهای رخ دادهبا حضور مسئولان محلی مشکلات اهالی روستای بسطاق سرایان بررسی شد
با حضور مسئولان محلیمشکلات اهالی روستای بسطاق سرایان بررسی شدمشکلات روستای بسطاق سرایان با حضور فرماندار معاونان فرماندار و بخشدار سه قلعه شورای اسلامی و دهیار این روستا بررسی شد به گزارش خبرگزاری فارس از سرایان پیشاز ظهر امروز با حضور فرماندار سرایان معاونان فرماندار بخشدمسیر افت شجاعی ادامه دارد/مسئولان باشگاه لاس پالماس:برای ماندن باید تخفیف بدهی
مسیر افت شجاعی ادامه دارد مسئولان باشگاه لاس پالماس برای ماندن باید تخفیف بدهی ورزش > فوتبال جهان - مسعود شجاعی که فصل قبل به تیم لاس پالماس پیوست برای تمدید قراردادش با این تیم اسپانیایی باید دستمزد خودش را پایین بیاورد به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین او که نتوانست بهفرماندار منوجان: مسئولان برای بهبود وضعیت روستاها در منوجان تلاش کنند
فرماندار منوجان مسئولان برای بهبود وضعیت روستاها در منوجان تلاش کنندفرماندار منوجان گفت بازدید از روستاهای این شهرستان با هدف بررسی مشکلات صورت میگیرد و همه مسئولان باید برای بهبود وضعیت روستاها تلاش کنند به گزارش خبرگزاری فارس از منوجان ایوب فلاحی پیش از ظهر امروز در دیدار بحجتالاسلام سروستانی: توسعه فعالیتهای قرآنی بوشهر نیازمند حمایت مسئولان استان است
حجتالاسلام سروستانی توسعه فعالیتهای قرآنی بوشهر نیازمند حمایت مسئولان استان استمدیرکل تبلیغات اسلامی بوشهر گفت توسعه فعالیتهای فرهنگی و قرآنی را نیازمند حمایت بیشتر مسئولان استانی دانست به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر حجتالاسلام عبدالرضا سروستانی عصر امروز در شورای فرهنگ علاریجانی در دیدار با خانواده شهیدان صدرآبادی: رفع مشکلات خانواده شهدا از سوی مسئولان ضروری است
لاریجانی در دیدار با خانواده شهیدان صدرآبادی رفع مشکلات خانواده شهدا از سوی مسئولان ضروری استرئیس مجلس با بیان اینکه جایگاه شهدا جایگاه والایی است گفت سرکشی و رفع مشکلات خانوادههای شهدا از سوی مسئولان ضروری است به گزارش گروه پارلمانی خبرگزاری فارس علی لاریجانی رئیس مجلس شدر سایه غفلت مسئولان صورت گرفت تهدید سلامت اهالی 4 روستا با احداث واحد مرغداری در بافت مسکونی
در سایه غفلت مسئولان صورت گرفتتهدید سلامت اهالی 4 روستا با احداث واحد مرغداری در بافت مسکونییکی از مشکلاتی که این روزها دغدغه اهالی روستای برار در بخش مرزنآباد شده راهاندازی یک واحد تولیدی مرغداری در بافت روستا است که به دلیل ایجاد آلودگی تهدیدی علیه بهداشت عمومی شده است بهبا حضور مسئولان صورت گرفت افتتاح مرکز درمانی روستای راینقلعه دهستان مارز در قلعهگنج
با حضور مسئولان صورت گرفتافتتاح مرکز درمانی روستای راینقلعه دهستان مارز در قلعهگنجبا حضور مسئولان مرکز درمانی روستای راینقلعه از توابع دهستان مارز شهرستان قلعهگنج به بهرهبرداری رسید به گزارش خبرگزاری فارس از قلعهگنج ظهر امروز با حضور مسئولان دانشگاه علومپزشکی جیرفت فرمرئیس شورای اسلامی استان قم: شورای استان بهترین مسیر انتقال درخواستهای مردمی به مسئولان است
رئیس شورای اسلامی استان قم شورای استان بهترین مسیر انتقال درخواستهای مردمی به مسئولان استرئیس شورای اسلامی استان قم گفت شورای استان بهترین مسیر و راه انتقال درخواستها و مشکلات مردم به مسئولان به ویژه استاندار است به گزارش خبرگزاری فارس از قم علیاصغر ابوالحسنی ظهر امروزمشکل کمبود آب شرب روستای کوهانی نهاوند با حفر چاه جدید حل می شود
استانها غرب همدان سلامتی مشکل کمبود آب شرب روستای کوهانی نهاوند با حفر چاه جدید حل می شود نهاوند - خبرگزاری مهر بخشدار مرکزی شهرستان نهاوند گفت مشکل بحرانی و هشت ساله کمبود آب شرب روستای کوهانی نهاوند با حفر چاه جدید حل می شود به گزارش خبرنگار مهر سید رضا سلامتی عصر یک شبا حضور مسئولان صورت گرفت آغاز عملیات بازسازی گلزار 7 شهید روستای نورآباد منوجان
با حضور مسئولان صورت گرفتآغاز عملیات بازسازی گلزار 7 شهید روستای نورآباد منوجانعملیات بازسازی قبور مطهر 7 شهید روستای نورآباد چاهشاهی از توابع شهرستان منوجان آغاز شد به گزارش خبرگزاری فارس از منوجان صبح امروز عملیات بازسازی قبور مطهر شهدای روستای نورآباد چاهشاهی از توابع شهرسبیش از ۱۷ هزار خانوار روستانشین خرمآبادی با بحران آب مواجه هستند
سهشنبه ۳۱ تیر ۱۳۹۳ - ۱۱ ۵۱ مدیر اداره آب و فاضلاب روستایی خرمآباد گفت هم اکنون ۱۷ هزار و ۷۰۰ خانوار ساکن در روستاهای این شهرستان با بحران آب مواجه هستند به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه لرستان علی دالوند در جمع خبرنگاران افزود با توجه به فرا رسیدن فصلمدیرکل امور روستایی استانداری مازندران: دهیاران انتظارات مردم را به گوش مسئولان برسانند / 69 دهیاری مصوب در مر
مدیرکل امور روستایی استانداری مازندران دهیاران انتظارات مردم را به گوش مسئولان برسانند 69 دهیاری مصوب در مرحله گزینش دهیارمدیرکل امور روستایی استانداری مازندران گفت دهیاران انتظارات مردم را به گوش مسئولان برسانند به گزارش خبرگزاری فارس از بابلسر ایرج عبدی شامگاه سهشنبه در هرسیدگی به مسائل روستائیان و کشاورزان از اهم وظایف همه مسئولان است
فرماندار اهر رسیدگی به مسائل روستائیان و کشاورزان از اهم وظایف همه مسئولان است خبرگزاری پانا فرماندار شهرستان اهر در جمع اهالی روستای آلوار این شهرستان گفت رسیدگی به مسائل روستائیان و کشاورزان از اهم وظایف همه مسئولان است ۱۳۹۳ شنبه ۲۱ تير ساعت 08 35 به گزارش خبرگزاری پانا رضا-