واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۳۱ تير ۱۳۹۳ (۱۵:۴۷ب.ظ)
86 طرح اشتغال زا در خرم آباد به دبيرخانه کارگروه اشتغال معرفي شد مدير کل تعاون و رفاه اجتماعي لرستان گفت: در بخش طرح هاي اشتغال زا در شهرستان خرم آباد 86 طرح به دبيرخانه کارگروه اشتغال معرفي شد که از اين تعداد بخشي به بانکها معرفي و بخشي نيز در حال بررسي است.
به گزارش خبرگزاري موج، علي آشتاب امروز در جلسه کارگروه اشتغال شهرستان خرم آباد که در محل فرمانداري اين شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: بحث بيکاري در لرستان به يک مشکل اساسي در اين استان تبديل شده است که بايد با نگاه ويژه و حساسيت خاص به آن پرداخت.
وي افزود: هدف ما از ايجاد اشتغال و بحث و بررسي در کارگروه اشتغال استان ارتقاي سطح معيشت مردم است لذا بر همين اساس سند اشتغال استان را تهيه و تدوين کردهايم که اين سند بر اساس فکر کارشناسي مسئولان تهيه که بر اساس توانمندي ها و نقاط ضعف و قوت استان و شهرستان ها تدوين شده است.
آشتاب تصريح کرد: در سند تدوين شده اشتغال سياست هايي براي دستگاه هاي اجرائي به صورت تفکيکي تعيين شده است که در صورت اجرائي شدن اين سياست ها مي توان شاهد ايجاد بنگاه هاي اقتصادي و اشتغال در سطح استان بود که در اين راستا هر يک از دستگاهها بايد براي تحقق اعتبارات خود در زمينه اشتغال تلاش کند.
مديرکل تعاون و رفاه اجتماعي لرستان بيان کرد: براي پيگيري دقيق سند اشتغال بايد در ابتدا طرح ها را مورد بررسي قرار دهيم و سياستها را اجرائي کنيم و همچنين مجريان اين طرح ها را با شناخت از توانمنديهاي آنها شناسايي کنيم.
وي اظهار کرد: در بخش طرح هاي اشتغال زا در شهرستان خرم آباد 86 طرح به دبيرخانه کارگروه اشتغال معرفي شد که از اين تعداد بخشي به بانکها معرفي شده و بخشي نيز در حال بررسي است.
آشتاب عنوان کرد: متأسفانه مشکلي که در استان با آن مواجه هستيم بحث کمبود اعتبار در استان است و همچنين منابع موجود در استان در مقايسه با مصارف استان بسيار پائين تر است از اين رو بايد مجرياني را براي طرح ها انتخاب کنيم که توانايي اجراي کارها را داشته باشد.
مديرکل تعاون و رفاه اجتماعي لرستان افزود: ملاک اصلي براي سنجش طرح هاي اشتغال زا در لرستان سامانه رصد است که هر يک از دستگاه ها موظف هستند نسبت به ثبت آمار و اطلاعات خود در اين سامانه اقدام کنند.
وي گفت: آمارهاي ارائه شده از سوي دستگاه هاي متولي طرح هاي اشتغال زا با هم مغايرت دارد که همه دستگاه هاي شهرستان بايد نسبت به يکسان سازي اين آمار اقدام کنند.
آشتاب اظهار کرد: همه دستگاههاي استان بايد از اعتبارات استاني استفاده حداکثري را داشته باشند و با ارائه طرح هاي جديد که توجيه اقتصادي دارند در اين راستا فعاليت کنند.
مديرکل تعاون و رفاه اجتماعي لرستان تصريح کرد: اعتباري در قالب ايجاد طرح هاي مشاغل خانگي به استان ابلاغ شده است که براي بهرهگيري صحيح از اين اعتبار نيازمند کمک دستگاههاي متولي مانند کميته امداد، بهزيستي و سازمان فني و حرفه اي هستيم و خواستاريم که در بحث صدور مجوز ثبت نامي هاي گذشته را در اولويت قرار دهند.
وي عنوان کرد: ميزان اعتبارات پيش بيني شده براي لرستان در قالب سند اشتغال استان در برنامه پنجم توسعه بيش از 14 هزار ميليارد تومان است که در صورت تخصيص اين اعتبارات در استان 103 هزار شغل ايجاد مي شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]