تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):از چند رنگى و اختلاف در دين خدا بپرهيزيد، زيرا يكپارچگى در آنچه حق است ولى شما ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804373826




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تفکیک جنسیتی در اداره ها خوب یا بد؟


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:


تفکیک جنسیتی در اداره ها خوب یا بد؟ وبلاگ > ابهری، مجید - از نگاه رفتار شناسی سازمانی رضایت شغلی باعث افزایش بهره وری و تعالی سازمانی است. یکی از محورهای اصلی در ایجاد رضایت شغلی محیط سازمانی است.

علمای مدیریت، تامین رفاه محیطی را یکی از دلایل افزایش کارآرایی دانسته وعواملی مثل نور، خنکی یا گرمای محیط ، سکوت و آرامش آن از اقلام اصلی رضایمندی شاغلان از محیط کار است. از زمانیکه ورود بانوان به عنوان بخشی از نیروی انسانی لازم به سازمانها صنایع و مراکز علمی، اجتماعی و اقتصادی مطرح شد همواره این سوال به ذهن عبور می کرد که اختلاط زنان و مردان در محیط کار دارای چه جایگاه رفتاری و سازمانی است؟ امرو ز درتمام دنیا آرامش فکری نیروهای فکری شاغل و تامین آن از سوی کارفرما یک تعهد سامانی بوده و با وجود نظریات و شعارهای مخالفان تفیکیک جنسیتی و هواداران فمینیست، رفتار شناسان بی طرف و منطقی معتقدند بانوان در محیط مختلط احساس ناامنی می کنند و حتی دچار اضطراب می شوند که نتیجه آن افت کارآرایی و کاهش بازدهی است. در توکیو قطارهای زیرزمینی واگنهای زنانه و مردانه دارد و دلیل آن ایجاد امنیت روانی و جلوگیری از آزار بانوان اعلام شده است.
وقتی اینجانب در شرکت لیلاند انگلستان، مشغول کارآموزی بودم در یک نظرخواهی از کارکنان زن و مرد در مورد تفکیک جنستی 75 درصد زنان جدایی محیط کار را برای امنیت روانی لازم دانستند و60 درصد مردان هم همین رای را دادند. آن گروه از مردان که مخالف جداسازی بودند تفریح و تنوع را در محیط کار دلیل مخالفت با جداسازی بیان می کردند ،یعنی آنها حضور بانوان را فقط به عنوان تنوع پذیرفته بودند.
در کشورما که براساس ارزشهای دینی و فرهنگی مدیریت می شود به دلایل مختلف تفکیک جنسیتی لازم و ضروری است. براساس پژوهشهای میدانی معلوم می شود که وقتی دو خانم با چهار آقا در یک اتاق مشغول به کار هستند هم بانوان ناراحت هستند و هم آقایان. چراکه ممکن است در طول ساعات کار همکاران قصد گفتن لطیفه یا دردودل داشته باشند که با حضور جنس مخالف این کار غیر ممکن است. از طرف دیگر بانوان شاغل باید بخشی از حواس خود را به رعایت حجاب ،طرز نشستن و رفت و آمد صرف کنند که همین موجب افت کارآرایی آنها است.
از آنجا که اصلی ترین بخش ساعات بیداری کارکنان در سازمان صرف می شود ، برقراری رابطه عاطفی بین همکاران اجتناب ناپذیر می شود و این نکته وقتی که یکی از طرفین متاهل باشند موجب بروز آسیبهای بعدی می شود.بانوان در کنار یکدیگر آرامش خاطر به نفس بیشتری احساس می کنند و از نگاه آسیب شناسی اجتماعی درصورت عدم ضرورت سازمانی، جداسازمانی جنسیتی هم به نفع بانوان است و هم به نفع آقایان.
این نظریه که از سوی علمای مدیریت و رفتار شناسان سازمانی مورد تایید است در صورتیکه به اغراض سیاسی آلوده نشود و وسیله تخریب این و آن نشود باید به عنوان یک نظریه توسط کارشناسان مورد بررسی قرار گرفته و از شاغلان نظر خواهی شود. متاسفانه برخی افراد و گروههای سیاسی فضای فرهنگی کشور را به طرفی هدایت می کنند که هیچ کس اجازه مطرح کردن یک نظریه را نداشته باشد.در اینصورت رشد فرهنگی آزادی بیان تعامل فکری و آزاد اندیشی در کجای جغرافیای فکری قرار می گیرد؟    



سه شنبه 31 تیر 1393 - 14:48:49





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 69]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن