تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 13 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):آنگاه که روزه مى ‏گیرى باید چشم و گوش و مو و پوست تو هم روزه ‏دار باشند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803941928




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مسوول آوارگی مسیحیان موصل عراق کیست؟


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

فیسبوک تویتر Google+ Cloob مسوول آوارگی مسیحیان موصل عراق کیست؟ بغداد-ایرنا- هزاران خانوار از اقلیت های دینی و قومی در استان موصل در یک ماه گذشته به سایر نقاط عراق گریخته و در آوارگی بسر می برند و تازه ترین موج مهاجرت اجباری برای مسیحیانی رقم خورده که دستکم در 1400 سال گذشته بدون مشکل در این منطقه از خاورمیانه با سایر اقوام همزیستی داشته اند.


اما گزارش های رسیده از شمال عراق در روز یکشنبه حاکی است، از دو سه روز پیش و پس از آنکه داعش برایشان مهلت قائل شد تا یا به دین اسلام بگروند و یا جزیه داده و یا از منطقه خارج شوند، این استان عملا از مسیحیان خالی شده است.
آنها فعلا به سمت مناطق شمالی و شمالی شرقی یعنی کردستان عراق راه افتاده اند تا جایی برای آوارگی اجباری ، شاید برای مدتهای طولانی، بیابند.
ناظران در منطقه این اقدامات داعش را عملیاتی تروریستی و با هدف پاکسازی قومی و مذهبی ارزیابی می کنند که اکنون مدتهاست در عراق جریان دارد.
این کارشناسان، علت حوادث اخیر را در دوگانگی سیاست های غربی و عدم صداقت آنان در قبال مسایل منطقه جست وجو می کنند، چرا که غربی ها از یک سو همچنان به تروریست ها در سوریه کمک و در عراق به ظاهر آنان را محکوم می کنند!
دولت های غربی هفته گذشته در ادامه کمک هایشان به گروههای تروریستی آن هم در شرایطی که ارتش سوریه در نبردی سرنوشت ساز با تروریست ها بسر می برد، طرح دسترسی نامحدود به مخالفان دولت سوریه را به بهانه ارائه کمک های انساندوستانه بدون نظارت دولت سوریه به شورای امنیت سازمان ملل بردند و آن را به تصویب رساندند.
بهانه ای که گروههای تروریستی و تکفیری طی سالهای گذشته از طریق و مسیر آن قدرت گرفتند.
تا پیش از این، گروههای تروریستی علاوه بر تامین تجهیزات جنگی و سلاح و مواد غذایی، کمک مالی هم از طریق کشورهای ثروتمند منطقه در سوریه دریافت می کردند. حالا اما بعد از اشغال موصل میلیاردها دلار از بانک های این استان دزدیده اند و دیگر حتی به کمک مالی هم نیاز ندارند و یا وابستگی هایشان کم شده است و این به گفته آگاهان منطقه ای، حاصل سه سال سیاست های نابخردانه ای است که غربی ها در چارچوب آن ، با دولت های به شدت عقب مانده سیاسی برای سرکوب حکومت اسد همسو شدند.
اما نباید شک کرد که ادامه این وضعیت ، جهان را با یک بحران امنیتی شوک آور در آینده ای نه خیلی دور روبه رو خواهد ساخت. بحران در منطقه محصور و محدود نخواهد ماند. در قرن بیست و یکم، مسخره است که فاصله های جغرافیایی را امتیازی برای دور بودن از خطر تلقی کنیم. زمان زیادی لازم نیست تا تروریست ها از قلب افریقا تا شمال اروپا و یا از خاورمیانه تا قلب آمریکا و شرق آسیا را طی کنند.
گویا غربی ها هنوز واقعیت تروریسم منطقه را نپذیرفته اند؛ مثلا درک روشنی از دستیابی داعش به بالگردهایی که در موصل بدست آورده ، و یا موشک ها و ادوات جنگی سنگین و نیمه سنگین در اختیارشان قرار گرفته و به مراکز و انبارهای شیمیایی دست یافته اند، به وجود نیامده است.
عراقی ها و سوری ها معتقدند ، همه اینها حاصل آن است که غربی ها صداقت لازم را در قبال بحران های سوریه و عراق بروز نداده اند.
در سوریه به داعش کمک کرده اند که یک مثلا دیکتاتور را بردارند و داعش با استفاده از همان کمک ها امروز در عراق بیداد می کند.
سوال مشترکی که سوری ها و عراقی ها می پرسند اینکه ˈآیا غرب بر علیه همه دیکتاتورهای منطقه همین میزان حساسیت نشان داده است؟ یکی از کشورهایی که در این بحران نقش برجسته دارد، عربستان سعودی است، کشوری که با قواعد و قوانین قرون وسطایی اداره می شود. دیگری شیخ نشین قطر است که آن هم دستکمی از برادر بزرگتر یعنی سعودی ها ندارد. یک عده کاملا معدود شامل شاهزاده ها بر تمام اموال و دارایی عظیم این دو کشور و بر سرنوشت ملت هایشان حاکم اند ، آن هم به صورت ابتدایی ترین نظام های سیاسی تاریخ جهان.
در مقابل در عراق نظام و ساختارهای سیاسی از دل انتخابات آزاد بیرون آمده و هر چهارسال با انتخاب مردم انتقال قدرت صورت می گیرد و در سوریه هم در حداقل ترین شکل آن ، ظاهر دمکراسی برقرار است و اسد اخیرا حداقل هایی از مقبولیت و مشروعیتش را نشان داد. یعنی اوضاع این کشورها خیلی بدتر از مصر و عربستان سعودی و اردن است؟
بطوری که غربی ها حاضرند به سوریه حمله نظامی کرده ، به تروریست های مخالف اسد سلاح بدهند و عراق را در مقابله با تروریسم تنها بگذارند تا در مقابل چشم جهانیان میلیون ها انسان از حقوق اولیه شان که حق سکونت در سرزمین مادری است، محروم شوند؟
غربی ها همواره بهانه آورده و از زیر این سوالات طفره رفته اند. بنابراین رفتارشان در قبال بحران های منطقه ، با سیاست هایی مزورانه همراه بوده است.
غربی ها در جریان بحران اخیر عراق و اشغال موصل توسط داعش ، نیز همین سیاست مزورانه و یک بام و دو هوا را بکار بسته است، بطوری که می گویند ، از مدتها قبل به نوری المالکی نخست وزیر عراق وقوع چنین بحرانی را اطلاع داده بودند و او این هشدارها را جدی نگرفت.
حال آنکه با توجه به اطلاعات در دسترس مربوط به بحران های عراق و سوریه، نشان می دهد همان هنگام که غربی ها به دولت مالکی هشدار می دادند، همان زمان نیز به گروههای تروریستی در سوریه کمک می کردند که داعش هم یکی از مهمترین آنهاست!
شاید برخی ها خوب بخاطر داشته باشند سفر نوری المالکی نخست وزیر عراق به واشنگتن در سال گذشته را که با بی اعتنایی مقامات آمریکایی روبه رو شد. او در آنجا صریحا گفت که اگر کمک هایتان را به مخالفان سوریه قطع نکنید، بحران به سایر نقاط بویژه عراق کشیده خواهد شد. یادتان هست؟
مالکی به صراحت گفته بود که برای مهار بحران در منطقه کمک به تروریست های سوریه ای را متوقف کنید. آن پیش بینی مالکی ماهها بعد محقق شد.
اما غربی ها هنوز نخواسته اند یا نمی خواهند حقیقت بحران را درک کنند و در نتیجه باز هم یک طرح کمک رسانی دیگر برای تروریست ها در شورای امنیت به تصویب رسید. بازهم کمک به تروریست ها در سوریه ؛ کمک به گروههایی که رسما و علنی سرگرم پاکسازی قومی و مذهبی در منطقه هستند.
مخالفان اسد می گویند غربی ها به ارتش اصطلاح آزاد سوریه و مخالفان معتدل اسد کمک می کنند، اما در عمل هربار این کمک ها چه از طریق توافقی یا از طریق جنگ میان ارتش آزاد و داعش به دست گروههای تندرو می افتد.
ملت های منطقه حق دارند که مسوول حوادث خونینی را که در عراق و سوریه می افتد ، کشورهای غربی و آمریکا بدانند و سوالی که لازم است شهروندان مسیحی جهان از غربی ها بپرسند؛ مسوول آوارگی مسیحیان موصل کیست؟
خاورم**1770**1586

انتهای پیام /*
ارتباط با سردبير:

[email protected]


تماس بی واسطه با مسئولین





30/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن