تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 11 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  حضرت مهدی (عج):علم ما به شما احاطه دارد و چیزی از اخبار شما بر ما پوشیده نیست
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798972007




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کارنامه 18 ساله ستاره دهه 80 فوتبال ایران


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:


کارنامه 18 ساله ستاره دهه 80 فوتبال ایران ورزش > لیگ برتر - علی کریمی ستاره فوتبال ایران در دهه 80 خداحافظی خود از فوتبال را اعلام کرد و بدین ترتیب یکی دیگر از ستارگان فوتبال ایران در دهه گذشته به تاریخ پیوست.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ به مناسبت خداحافظی کریمی کارنامه حرفه ای او را زیر ذره بین برده ایم:
فتح تهران(75-77)
اولین تیم حرفه ای کریمی، فتح تهران بود که کریمی ضمن سپری کردن دوران سربازی اش در این تیم، بطور جدی به فوتبال وارد شد. کریمی در این تیم دسته دومی روزهای خوبی داشت و در دومین سال حضورش نیز فتح تا یک قدمی حضور در لیگ آزادگان پیش آمد، اما در نهایت موفق به صعود نشد. کریمی در مسابقات فوتسال نیز برای فتح بازی می کرد و با این تیم قهرمان جام رمضان شد.
پرسپولیس تهران(77- 80)
علی کریمی در تابستان سال 77 به پرسپولیس پیوست و در همان اولین روزهای حضورش در پرسپولیس به تیم ملی امید دعوت شد. بعد از اتفاقاتی که در اردوی تیم ملی امید در ویتنام افتاد، کریمی در زمستان همان سال از سوی AFC یک سال محروم شد. در بازگشت مجدد به پرسپولیس پس از یک سال، روز به روز درخشش بیشتری از خود نشان داد تا بالاخره چشم مسولان باشگاه الاهلی امارات را گرفت. کریمی طی 3 سال حضور در پرسپولیس، 42 بازی در لیگ، 2 بازی در جام حذفی و 13 بازی در جام باشگاه‌های آسیا انجام داد و در مجموع 57 بازی 16 گل زد. او با سرخپوشان دو بار قهرمان لیگ آزادگان شد.
الاهلی دوبی(80-84)
جادوگر فوتبال ایران در خردادماه 80 به الاهلی پیوست، در حالی که قبل از آن از تیم هایی مثل پروجیا ایتالیا و اتلتیکومادرید پیشنهاد داشت. او در الاهلی تک ستاره تیمش شد و بارها با حرکات تکنیکی و گل هایش هواداران الاهلی و دوستدارنش را به وجد آورد. کریمی در الاهلی طی چهار فصل 69 بازی در لیگ انجام داد و 45 گل به ثمر رساند و در فصل 04-2003 آقای گل لیگ امارات شد. در جام حذفی نیز طی 30 بازی 29 گل زد و دو بار در سالهای 2002 و 2004 با این تیم قهرمان جام حذفی امارات شد در حالیکه ستاره تیمش در دو بازی فینال مقابل تیم های الجزیره و الشعب بود. کریمی در سال 2004 کاپیتانی الاهلی را نیز تجربه کرد و در مجموع 116 بازی رسمی برای این تیم 81 گل زد که رکورد فوق العاده ای بود.
بایرن مونیخ(84-86)
در اردیبهشت ماه 84 خبر پیوستن او به بایرن مونیخ منتشر شد در حالیکه خیلی ها بر این باور بودند او در فوتبال سخت آلمان موفق نخواهد شد. کریمی از همان اولین بازی رسمی بایرن در جام اتحادیه در ترکیب تیم قرار گرفت و به تدریج در طول فصل عملکرد خوبی از خود نشان داد تا قراردادش به طور اتوماتیک تمدید شد. اما در اسفندماه همان سال بود که مصدوم شد و حدود دو ماهی از تمرینات دور بود. بلافاصله بعد از پایان فصل نیز به اردوی تیم ملی رفت و در جام جهانی 2006 حضور یافت. کریمی در فصل دوم حضورش در بایرن به مانند فصل اول نتوانست درخشان ظاهر شود و بیشتر نیمکت نشین بود. او در بایرن 33 بار در بوندس لیگا، 5 بار در لیگ قهرمانان و 4 بازی نیز در جام حذفی و اتحادیه به میدان رفت و 4 گل نیز زد که یکی از گل‌هایش مقابل راپیدوین در لیگ قهرمانان اروپا بود. کریمی با بایرن قهرمانی بوندس لیگا و جام حذفی آلمان در فصل 06-2005را نیز تجربه کرد.
نادی القطر(86-87)
در تابستان سال 86 جادوگر از آلمان راهی قطر شد و با یک قرارداد دو ساله 2/3 میلیون پوندی به تیم القطر پیوست که سال ها قبل از بازیکنان ایرانی استفاده کرده بود.کریمی با این قرارداد یکی از گران قیمت ترین بازیکنان تاریخ فوتبال قطر تا آن زمان شد. او یک فصل متوسطی را با القطر سپری کرد و در 26 بازی لیگ و 4 بازی جام حذفی و جام ولیعهد برای این تیم بازی کرد و در مجموع طی 30 بازی 6 گل به ثمر رساند. القطر تنها تیمی بود که کریمی در آن جامی را نتوانست بدست بیاورد.
السیلیه قطر(87)
علی کریمی برای سال دوم قرارداش به تیم السیلیه منتقل شد، اما در این تیم هیچ بازی رسمی انجام نداد. به دلیل عدم تمایل او به زندگی در قطر، جادوگر به دنبال راهی برای خروج از این وضعیت بود تا اینکه پیشنهاد پرسپولیس به دست او رسید.
پرسپولیس تهران(87-88)
کریمی در شهریورماه 87 به پرسپولیس پیوست و پس از 7 سال دوباره پیراهن شماره 8 سرخپوشان را بر تن کرد. باشگاه پرسپولیس برای انتقال او 310 هزار دلار بابت رضایتنامه اش به قطری ها پرداخت کرد. او در اولین روزهای حضورش در بازی مقابل ابومسلم هت تریک کرد و در ادامه در لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا بازی های خوبی را برای این تیم انجام داد. کریمی در مجموع طی 28 بازی رسمی 7 گل برای پرسپولیس زد.
استیل آذین تهران(88-89)
بعد از کش و قوس های فراوان در فصل نقل و انتقالات، کریمی در آخرین روز به تیم تازه لیگ برتری شده استیل آذین پیوست. کریمی در اولین سال حضور استیل آذین در لیگ برتر و به خصوص در نیم فصل اول ستاره تیمش بود و در 28 بازی 14 گل زد و یکی از گلزنان برتر فصل شد. او در بازی مقابل پرسپولیس در دور رفت خوش درخشید و 2 گل تیمش را ساخت تا استیل آذین 2-1 پرسپولیس را ببرد و در آخرین لحظات بازی نیز از زمین اخراج شد. فصل دوم حضور کریمی در استیل آذین اما با حاشیه هایی همراه بود تا اینکه او ترجیح داد قراردادش را فسخ و دوباره راهی خارج از کشور شود. او در زمستان 89 از سوی باشگاه الاهلی برای دیدار دوستانه مقابل میلان ایتالیا دعوت شد و در آن بازی با شماره 88 الاهلی به میدان رفت. کریمی در مجموع 43 بازی برای استیل آذین در لیگ برتر و جام حذفی انجام داد و 15 گل نیز به ثمر رساند.
شالکه آلمان(89-90)
کریمی پس از 5/3 سال دوباره به آلمان و بوندس لیگا بازگشت و این بار مقصد او تیم شالکه بود که توسط فیلیکس ماگات رهبری می شد. اما چند روز بعد از حضور کریمی در این تیم، ماگات به دلیل نتایج ضعیف اخراج شد و سرمربی جدید نیز تمایل زیادی به استفاده از کریمی نداشت. علی کریمی در مجموع فقط دو بار برای این تیم بازی کرد و قهرمانی جام حذفی 2011 آلمان را نیز در کارنامه اش ثبت کرد.
پرسپولیس تهران(90-92)
علی کریمی بلافاصله بعد از بازگشت از آلمان با پرسپولیس به توافق رسید و قرارداد خود را امضا کرد. او در فصل 90 با زدن 14 گل بهترین گلزن فصل پرسپولیس لقب گرفت. فصل دوم حضور او اما با حاشیه های زیادی همراه بود. او در میانه فصل توسط مانوئل ژوزه پرتغالی اخراج و دو ماهی را بیرون از تیم بود. در ادامه به تیم بازگشت و با اخراج ژوزه توسط یحیی گل محمدی در ترکیب قرار گرفت اما بلافاصله مصدوم و بازی های زیادی را از دست داد. آخرین بازی او برای پرسپولیس با شکست این تیم در فینال جام حذفی همراه شد. کریمی در سومین دوره حضورش در پرسپولیس در مجموع 50 بازی انجام داد و 14 گل به ثمر رساند.
تراکتورسازی تبریز (92-93)
آخرین فصل فوتبالی جادوگر در تبریز سپری شد. بعد از عدم تمایل مدیریت باشگاه به حفظ او، کریمی راهی تبریز شد و پیراهن شماره 8 تراکتورسازی را بر تن کرد. کریمی در مجموع طی 34 بازی برای این تیم 5 گل نیز زد و قهرمانی جام حذفی را با تراکتوری ها تجربه کرد.
تیم ملی(1377-1391)
کریمی بعد از انجام چهارمین بازی و اولین گل خود برای پرسپولیس به تیم ملی دعوت شد. او از سال 1377 تا 1391 عضو تیم ملی بود و در مسابقات متعددی برای ایران به میدان رفت. با 127 بازی ملی و 38 گل زده بعد از علی دایی و کریم باقری، سومین گلزن تاریخ تیم ملی است. جام جهانی 2006، حضور در جام ملت های آسیا 2000، 2004 و 2007 و بازی های آسیایی 1998 مهم ترین تورنمنت هایی است که کریمی در آن حضور داشته است.
افتخارات علی کریمی
ملی: حضور در جام جهانی 2006/ قهرمانی در بازی های آسیایی 1998/ سومی جام ملت های 2004 آسیا/ قهرمانی جام بین قاره ای 2003/ قهرمانی جام غرب آسیا 2004
باشگاهی: قهرمانی لیگ ایران با پرسپولیس 1377 و 1378، قهرمانی جام حذفی ایران با پرسپولیس 1378 و تراکتورسازی 1392/ قهرمانی جام حذفی امارات با الاهلی 1381 و 1383/ قهرمانی بوندس لیگا با بایرن مونیخ 06-2005/ قهرمانی جام حذفی آلمان با بایرن مونیخ و شالکه 2006 و 2011
شخصی: بهترین بازیکن سال آسیا 2003/ آقای گل جام ملت های 2004 آسیا/ آقای گل لیگ امارات 04-2003/ بهترین بازیکن جام غرب آسیا 2004/ دو بار عنوان بهترین بازیکن ماه آسیا
43 43



دوشنبه 30 تیر 1393 - 08:00:00





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن