واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۹ تير ۱۳۹۳ (۱۶:۱۱ب.ظ)
شناسايي417 هکتاربافت فرسوده در اروميه مدير عامل سازمان نوسازي و بهسازي شهرداري اروميه ازتاسيس و راه اندازي دفاتر نوسازي بافت فرسوده در محلات اروميه خبر داد.
به گزارش خبرگزاري موج، خيراله ماهري اظهار کرد: اين دفاتر پس از مذاکرات، مکاتبات و تشکيل جلسات مکرر و بازديد هاي ميداني از بافت فرسوده و تهيه پيش نويس قرارداد ظرفيت سازي ايجاد دفاتر خدمات نوسازي و راه اندازي آن دفترجهت تصويب به شواري اسلامي شهر اروميه ارسال شده است.
وي با بيان اينکه راه اندازي دفاتر خدمات نوسازي محلات فرسوده نقطه عطفي براي شتاب و حرکت جهادي در بهسازي و نوسازي بافت هاي فرسوده شهري است، گفت: تغيير الگوي رفتار اجتماعي ، بالا بردن سطح اميد به زندگي ، توانمند سازي و تبيين فرهنگ شهروندي از استراتژيهاي مهم در نوسازي بافت هاي فرسوده است که مي بايست در فضاي فعاليت هاي دفاتر خدمات نوسازي محلات لحاظ گردد.
ماهري با اشاره به تاسيس سازمان بهسازي و نوسازي شهر اروميه در سال 1386 و فعاليت آن در محدوده قانوني و حريم شهر اروميه، بيان کرد: شناسايي محدوده هاي قديمي و بافت هاي با ارزش تاريخي ،عناصر مهم فرهنگي ، مذهبي ، خدماتي ، تجاري و مسکوني ، ارائه طرح هاي مناسب در راستاي بهينه سازي محله هاي مذکور ، استفاده بهينه از اراضي مرغوب شهري که در اثر عدم برنامه ريزي بصورت متروکه و بلا استفاده مانده است ، سرمايه گذاري و مشارکت در بانکها و موسسات سرمايه گذاري در امور مربوطه از اهم فعاليت هاي سازمان نوسازي و بهسازي شهرداري اروميه است.
وي عنوان کرد: شهرداري اروميه با اعتماد سازي، توانمند سازي و حساس سازي مردم نسبت به مسايل خودشان و آگاه سازي از مسايل حقوق شهروندان و ايجاد حس تغييرخواهي و مطالبه حقوق از مراجع ذيربط با بهره گيري از نهاد هاي محلي با مشارکت اجتماعي را در عرصه نوسازي برانگيخته و آنان را ترغيب به نوسازي مي کند و در اين راستا شهرداري جهت ترغيب و تشويق ساکنان جهت احياي بافت فرسوده اقدام به ارائه 50 درصد تخفيف در پروانه ساختماني به اضافه براي هر تجميع 10 درصد مي کند.
مدير عامل سازمان نوسازي و بهسازي شهرداري اروميه با اشاره به عدم نوسازي بافت هاي فرسوده در اروميه ، بيان کرد: برابر قانون برنامه پنجم توسعه سال 1385 که مقرر شده است که وزارت راه و شهر سازي و شهرداري ها موظفند هر سال در طول برنامه حداقل ده درصد از بافت هاي فرسوده شهري را احياء و بازسازي کنند و تسهيلات و بودجه آن نيز همه ساله در بودجه عمومي پيش بيني و در اختيار مسکن يا شهرداري و يا مجري طرح با معرفي شهرداري قرار بگيرد ولي تاکنون اين تسهيلات در اختيار شهرداري قرار نگرفته و اين امر باعث عدم نوسازي شده است.
وي با بيان اينکه مهم ترين اقدامات سازمان در حوزه مطالعات، برنامه ريزي و طراحي شهري است، گفت: مطالعه بدنه سازي خيابان امام ، طراحي مرکز محله يوردشاهي ، ساماندهي بافت فرسوده ادامه خيابان سرداران از جمله اقدامات سازمان در حوزه مطالعات ، برنامه ريزي و طراحي شهري است.
مدير عامل سازمان در پايان با اشاره به شناسايي417 هکتار بافت فرسوده، اعلام کرد: عمده اين بافت فرسوده درمنطقه چهار شهرداري اروميه واقع که اين مناطق مسکوني به علت داشتن بيش از 50 سال قدمت و ناپايداري در مقابل زلزله و ديگر بلاياي طبيعي به عنوان بافت فرسوده شناسايي شده اند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]