واضح آرشیو وب فارسی:افتانا: قائم مقام سازمان فناوری اطلاعات ایران گفت: از آنجا که تاکنون اهداف شبکه ملی اطلاعات هدفگذاری نشده نمیتوانیم بگوییم چند درصد محقق شده است. نقشه راه این شبکه تقریبا آماده شده و به زودی در اختیار مرکز ملی فضای مجازی قرار میگیرد.
قائم مقام سازمان فناوری اطلاعات ایران گفت: از آنجا که تاکنون اهداف شبکه ملی اطلاعات هدفگذاری نشده نمیتوانیم بگوییم چند درصد محقق شده است. نقشه راه این شبکه تقریبا آماده شده و به زودی در اختیار مرکز ملی فضای مجازی قرار میگیرد.
به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)،خسرو سلجوقی گفت: در خصوص انتقاد از وزارت ارتباطات برای تاخیر در اجرای شبکه ملی اطلاعات و تمرکز بر افزایش پهنای باند خارجی، اظهار داشت: شبکه ملی اطلاعات یک مفهوم است و پروژه فیزیکی قابل رویتی نیست که همه بتوانند پیشرفت آن را ببینند.قائم مقام سازمان فناوری اطلاعات ایران افزود: شبکه ملی اطلاعات مفهومی است که از پنج لایه از جمله لایه فیزیکی شامل دیتاسینترها و لایه خدمات و محتوا، تشکیل میشود.
شبکه ملی اطلاعات ۹ ساله شد
وی ادامه داد: کلنگ شبکه ملی اطلاعات ۹ سال پیش زده شده که ۸ سال آن در دولت قبل و یک سال در دولت جدید گذشته است. میتوانیم بگوییم شبکه ملی اطلاعات به گونهای افتتاح شده اما برآورد درصد پیشرفت بستگی به ایدهآل ما از این شبکه دارد.سلجوقی تصریح کرد: به دلیل اینکه در گذشته اهداف این شبکه تعیین نشده امروز نمیتوانیم بگوییم چقدر محقق شده است، در قانون نیز آمده است که شبکه ملی اطلاعات یک شبکه امن، داخلی پایدار و مبتنی بر IP است.
مصوبه شورای عالی فضای مجازی درباره شبکه ملی اطلاعات حاوی کلیات است
سلجوقی در پاسخ به این سوال که پس از تصویب کلیات شبکه ملی اطلاعات در شورای عالی فضای مجازی و ابلاغ آن به وزارت اطلاعات در بهمن ماه این وزارتخانه چه اقدامی برای تدوین ساختار فنی این شبکه انجام داده، گفت: طول عمر این شبکه بیش از تاسیس شورای عالی فضای مجازی است و مصوبه شورا نیز حاوی کلیات است؛ اینکه دقیقا نقشه راه تهیه شود و در اختیار گذاشته شود تقریبا آماده شده و به زودی در اختیار مرکز ملی فضای مجازی قرار میگیرد.
۹۰ درصد استفاده ایرانیها از اینترنت ورودی است
سلجوقی همچنین در پاسخ به این انتقاد که وزارت ارتباطات به جای تمرکز بر توسعه پهنای باند داخلی، بر افزایش پهنای باند خارجی اهتمام دارد، گفت: اکنون ۹۰ درصد استفاده ایرانیها از اینترنت ورودی است و ۱۰ درصد هم خروجی نداریم در صورتی که باید بالعکس باشد. این امر نیز با تقویت پهنای باند داخل اتفاق میافتاد هر چند که پهنای باند داخلی مناسبی نیز برای این کار نداریم.
عضو هیأت عامل سازمان فناوری اطلاعات ادامه داد: مردم اکنون نیز از شبکه ملی اطلاعات استفاده میکنند اما احساس نمیکنند زیرا بیشتر استفاده مردم از اینترنت است برای این کار باید اطلاعات را در داخل کشور بهگردش درآید و مراکزی برای نگهداری این اطلاعات در داخل داشته باشیم.
مرجع : خبرگزاری فارس
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۹ تير ۱۳۹۳ ساعت ۱۴:۰۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: افتانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]