تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):زباله را شب در خانه هاى خود نگه نداريد و آن را در روز به بيرون از خانه منتقل كنيد،...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827291238




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سیستم تولید برق و آب شیرین از منابع انرژی در اصفهان ساخته شد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

فیسبوک تویتر Google+ Cloob سیستم تولید برق و آب شیرین از منابع انرژی در اصفهان ساخته شد اصفهان- ایرنا- سیستم تولید برق و آب شیرین از منابع انرژی با دمای پایین (شامل منابع تجدیدپذیر انرژی و حرارت اتلافی) توسط یک شرکت دانش بنیان در اصفهان طراحی و ساخته شد.


به گزارش روز یکشنبه ایرنا، این سیستم توسط شرکت دانش بنیان «تیام پارسی» مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان ساخته شده است.
مدیر عامل این شرکت در باره این سیستم به ایرنا گفت: این سیستم بر اساس یک پروژه سبز و مدافع محیط زیست طراحی شده است.
حمیدرضا عزیزیان افزود: با استفاده از این سیستم می توان حرارت اتلافی از کارخانجات و صنایع که از دودکش های آنها خارج می شود را همزمان به برق و آب شیرین تبدیل کرد.
وی با بیان اینکه این کار بر اساس فرایند «تبرید» انجام می شود، اظهار کرد: آب شیرین در این سیستم از رطوبت موجود در هوا بدست می آید.
این کارشناس با تاکید بر جدید بودن موضوع تبدیل حرارت اتلافی صنایع به برق و آب شیرین در دنیا گفت: دانش فنی این سیستم پیشتر در اختیار آمریکا و آلمان قرار داشت اما اکنون ایران نیز صاحب این فناوری شده است.
وی با اشاره به اینکه فرآیند تحقیقات و ساخت نمونه اولیه سیستم تولید برق و آب شیرین از منابع انرژی با دمای پایین بیش از دو سال به طول انجامید، تصریح کرد: دو ثبت اختراع ملی و چندین مقاله در همایش های داخلی و بین المللی حاصل پژوهش های مربوط به این پروژه است.
عزیزیان در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا که آیا این سیستم در صنایع کشور بکار گرفته شده است، گفت: در حال مذاکره با چند شرکت برای نصب این سیستم هستیم.
وی افزود: این سیستم بیشتر در مناطق مرطوب مانند جنوب کشور و جزایر قشم و کیش کاربرد دارد تا بتواند به طور مطلوب، آب شیرین نیز تولید کند.
به گفته وی اکنون یکی از معضلات استفاده از دستگاه های آب شیرین کن در جنوب کشور، تولید پسماند نمک در آن است که دفع آن مشکلاتی به همراه دارد و به صرفه اقتصادی نیست در حالیکه در سیستم تولید آب شیرین از حرارت اتلافی دیگر خبری از پسماند نیست.
مدیر عامل این شرکت دانش بنیان به ابعاد زیست محیطی این سیستم اشاره و اظهار کرد: بر اساس پیمان کیوتو تا سال 2017 باید همه صنایع به حد تولید مشخصی از گاز دی اکسید کربن برسند تا از نظر زیست محیطی مشکلی نداشته باشند در غیر این صورت اجازه تولید ندارند.
عزیزیان با بیان اینکه این پیمان، الزام آور است، افزود: به همین دلیل بسیاری از کشورهای پیشرفته دنیا در حال استفاده از سیستم های نوین برای تبدیل گاز دی اکسید کربن به گاز غیر مضر هستند که در این سیستم نیز به آن توجه شده است.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا درباره میزان تولید این سیستم گفت: به ازای هر چهار کیلو ژول حرارت اتلافی در ساعت، یک تا دو کیلو وات برق و به ازای هر دو کیلو وات برق تولیدی 150 لیتر آب شیرین در روز با رطوبت نسبی هوای 50 تا 60 درصد تولید می شود.
وی بازگشت سرمایه در این سیستم را دو تا سه سال و کاربرد این سیستم را در بازیافت حرارت گازهای داغ خروجی از دودکش کوره ها، صنایع فولاد، نفت، گاز و پتروشیمی ، کارخانجات آجرپزی و صنایع مختلف اعلام کرد.
وی تصریح کرد: این سیستم قابل راه اندازی با استفاده از هر نوع منبع حرارتی دیگر از قبیل منابع انرژی تجدیدپذیر مانند انرژی خورشیدی و زمین گرمایی است.
به گزارش شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، دستاوردهای این پروژه اثبات فناوری و بومی سازی فناوری مورد استفاده در طراحی و ساخت سیستم های بازیافت حرارت و ساخت نخستین نمونه از توربین های بازیافت حرارتی است.
قابلیت عملکرد با بازدهی بالا در دماهای پایین، گسترهی عملکرد وسیع (عدم محدودیت دمایی)، هزینه اولیه پایین تر نسبت به سیستم های مشابه از جمله مزایای این سیستم است.
قابلیت کاربرد برای استحصال توان (الکتریکی و مکانیکی) از تمام منابع انرژی گرمایی با دمای پایین بدون محدودیت دمایی، قابلیت استفاده برای تولید توان از حرارت دریافتی از منابع تجدیدپذیر انرژی نظیر خورشیدی و زمین گرمایی و استفاده در منازل و مجتمع های مسکونی جهت تامین انرژی الکتریکی و آب گرم مصرفی خانوار از طریق گرمای دریافت شده از خورشید از جمله کاربردهای مهم این سیستم است.
ت/7148/ 607

انتهای پیام /*
ارتباط با سردبير:

[email protected]


تماس بی واسطه با مسئولین





29/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن