تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):روزه امساك از خوردن وآشاميدن نيست بلكه روزه،خوددارى ازتمامى چيزهايى است كه خداوندسبحان ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1872042392




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شخصیت مسلمان روسیه: نهادهای بین المللی زیرسلطه غرب کاری برای مردم مظلوم فلسطین نمی کنند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

فیسبوک تویتر Google+ Cloob شخصیت مسلمان روسیه: نهادهای بین المللی زیرسلطه غرب کاری برای مردم مظلوم فلسطین نمی کنند مسکو- ایرنا- فامیل جعفراف رییس جامعه شیعیان مسکو با بیان اینکه نهادهای بین المللی زیر سلطه غرب کاری برای مردم مظلوم فلسطین نمی کنند، اعلام کرد: مسلمانان جهان برای توقف جنایات صهیونیست ها در نوار غزه صفوف خود را باید یکپارچه کنند.


جعفراف روزشنبه درگفت وگو با خبرنگارایرنا درمسکو، گفت: بی تفاوتی بسیاری ازکشورهای اسلامی وعربی در برابر جنایات وحشیانه نیروهای رژیم صهیونیستی، آن را بی نهایت گستاخ کرده است.
وی افزود: اگر کشورهای اسلامی به موقع علیه رژیم صهیونیستی متحد می شدند می توانستند مانع جنایت های آن در لبنان و غزه در سال های اخیر شوند.
جعفراف گفت : امروز هم که بیش از10روز ازحملات ددمنشانه نیروهای این رژیم جنایتکار می گذرد کشورهای اسلامی هنوز موضع واحدی علیه آن اتخاذ نکرده اند.
وی با تحسین سیاست های دولت جمهوری اسلامی ایران در مقابله با حملات رژیم اشغالگر قدس به غزه افزود : ایران تمام امکانات و توانمندی دیپلماتیک را برای توقف حملات به نوار غزه بکار بسته است واگر کشورهای اسلامی با ایران متحد شوند این اقدامات نتیجه بخش خواهد بود.
روحانی مسلمان مقیم روسیه با ابراز تاسف از بی تفاوتی سران برخی کشورهای عربی به جنایات صهونیست ها گفت: این رفتار رهبران اعراب نشانگر خودخواهی آنها و تنها توجه به منافع خود است.
وی افزود: اما پیامبر اسلام (ص) بر توجه مسلمانان به مشکلات خود و همدردی و همبستگی اسلامی تاکید خاص داشتند و متاسفانه این فرمایشات و نص صریح قران کریم در این رابطه نادیده گرفته می شود.
جعفراف بر ضرورت فشار ملت های اسلامی بر دولت های بی تفاوت به مساله غزه اشاره کرد و اظهار داشت: اگر ملت های مسلمان با راهپیمایی ها و اعتصابات فریاد مظلومیت ملت غزه را به جهان برسانند سران کشورهای اسلامی مجبور به حمایت از این حرکت ها خواهند شد.
وی با بیان این که امید چندانی به سازمان ملل و سازمان های دیده بان حقوق بشر در سطح بین المللی نیست، اظهار داشت: این سازمان ها در کنترل قدرت های بزرگ قرار دارند و به منافع ملت های کوچک یا خواسته های کشورهای مستقل هیچ توجهی نمی کنند.
جعفراف گفت : در این شرایط سازمان همکاری اسلامی و سازمان های دیده بان حقوق بشر اسلامی وظایف خطیری بر دوش دارند و باید مطابق با قوانین اسلامی عمل کرده و در این صورت می توانند جلوی جنایات صهیونیست ها را بگیرند.
شخصیت مسلمان مقیم روسیه بر لزوم شرکت گسترده مسلمانان در راهپیمایی روز جهانی قدس تاکید کرد.
وی یاداوری کرد: امام خمینی رهبر انقلاب اسلامی آخرین روز ماه مبارک رمضان را به عنوان روز قدس برای رهایی ملت فلسطین از چنگال صهیونیست ها تعیین کرد وامروز وظیفه هر مسلمان است که در این روز خشم و نفرت خود را از جنایتکاران اشغالگر ابراز کند.
وی ابراز امیدواری کرد با همبستگی مسلمانان جهان با ملت فلسطین، در آینده نزدیک قدس شریف وملت مسلمان فلسطین از بند صهیونیست ها رهایی یابند.
اروپام/2242**518**1859

انتهای پیام /*
ارتباط با سردبير:

[email protected]


تماس بی واسطه با مسئولین





28/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن