واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
فیسبوک تویتر Google+ Cloob انتقاد امام جمعه کرمان از سکوت کشورهای اسلامی در برابر جنایات صهیونیست ها کرمان - ایرنا - نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان، گفت: جرات صهیونیست ها برای این که دست به هر جنایت وحشیانه ای بزنند ناشی از سکوت کشورهای اسلامی و جهان عرب است.

به گزارش ایرنا، آیت الله سید ˈیحیی جعفریˈ در خطبه های نماز جمعه کرمان، افزود: مسلمانان عالم و اتحادیه عرب از خواب غفلت بیدار شوید و بدانید امروز در مقابل هر قطره خونی که از مردم غزه و فلسطین به زمین می ریزد همه شما مسوول هستید.
وی اظهار کرد: امام خمینی (ره) در مدرسه فیضیه فریاد زد والله هر که فریاد نزند علیه رژیم ستم شاهی، مرتکب گناه کبیره شده است، امروز هم من که پیرو خط امام و رهبر معظم انقلاب اسلامی هستم در این جمع محدود که البته صدای من به آنجایی که می خواهم نمی رسد اعلام می کنم و فریاد می زنم، کسانی که خودتان را خادم الحرمین لقب داده اید شما به فلسطین و مردم مظلوم غزه خیانت می کنید.
وی با بیان اینکه کشورهای اسلامی امکانات زیادی در اختیار دارند، گفت: 56 کشور اسلامی داریم که اگر امکانات این کشورها یک روز بسیج شود اثری از صهونیسم بین الملل باقی نخواهد ماند.
امام جمعه کرمان بیان کرد: صهیونیست ها وحشی هستند و با چراغ سبز آمریکا مسلمانان را قتل عام می کنند.
وی گفت: با کمال تاسف باید بگویم امروز جهان اسلام در غفلت کامل به سر می برد البته حساب ایران اسلامی از سایر کشورهای مسلمان نشین جداست.
آیت الله جعفری افزود: خدا رحمت کند امام عظیم الشان را، خدا سلامت بدارد رهبر معظم انقلاب اسلامی را، خدا تایید کند مراجع عظام تقلید را و خداوند به روحانیت متعهد و مردم انقلابی کشور ایران نصرت عنایت کند.
وی ادامه داد: امروز برادران ما در فلسطین اشغالی و در غزه مورد حمله و هجوم وحشیانه صهیونیست ها قرار گرفته اند که البته همه با خبر هستید و در مرحله اول این جنگ نابرابر انقلابیون غزه با موشک های متنوع خود صهیونیسیت های جنایتکار را تا حدی بیدار و سران رژیم فاسد اسراییل اقرار به شکست کردند.
خطیب جمعه کرمان گفت: ولی آنها حمله زمینی را برای ریشه کن کردن مردم انقلابی این سرزمین مظلوم و غزه مظلوم تر آغاز کردند.
وی افزود: روزهای حساسی می گذرد و معلوم نیست چه فاجعه ای در سرزمین غزه به وقوع بپیوندد، من به اندازه فهم و درکم آنقدر ناراحتم که سخن گفتن برایم دشوار است.
نماینده ولی فقیه در استان کرمان، گفت: همه می دانیم در اسلام ملاک و معیار برای رسیدن به فلاح و رستگاری ایمان و عمل صالح است در حالی که عده ای کج فهم در صدر اسلام بودند و هم اکنون نیز کج فهم تر از آنان در گروه هایی به نام داعش و امثال آن به جای اینکه صهیونیست های غاصب را نشانه بروند به برادر کشی و مسلمان کشی روی آورده اند.
وی ادامه داد: خدا را در شب شهادت مظلومانه امیرالمونین (ع) و شب قدر قسم می دهیم شر صهیونیست ها را به خودشان برگرداند و ما را از خواب غفلت بیدار کند.
آیت الله جعفری با ذکر بیانی از مولای متقیان حضرت علی (ع)، گفت: ˈشرف مومن مربوط به ایمان اوست و عزت مسلمانان به این است که خدا را در همه مسایل و زمینه ها اطاعت کنند.ˈ
وی گفت: برخی گفتند ایمان کافی است همین که ایمان باشد مسلمان رستگار است و عده ای مانند خوارج می گفتند عمل که باشد ایمان مهم نیست، ولی مکتب شیعه می گوید هم ایمان و هم عمل صالح لازم است.
وی شب قدر را زمانی ارزشمند و مهم دانست و ادامه داد: در قرآن کریم آمده است ˈعبادت و بندگی خدا و انجام مراسم شب قدر بهتر و بالاتر از عبادت هزار ماه است.
امام جمعه کرمان همچنین به روز قدس و اهمیت این روز اشاره و تصریح کرد: امسال همه آحاد مردم زن و مرد، پیر و جوان و نوجوان، مسوول و غیرمسوول و هرکس که عذری ندارد باید در راهپیمایی روز قدس شرکت کنند.
وی روز قدس را از برکات و انفاس قدسیه امام راحل عظیم الشان دانست و تاکید کرد: اگر امام نبود مسئله فسطین فراموش شده بود و امام این مسئله مهم را احیا و روزی را به نام روز قدس اعلام کرد که همه مسلمانان عالم در این روز فریاد مرگ بر صهیونیست سر می دهند.
آیت الله جعفری، گفت: آمریکا کمک می کند، تهدید می کند و با وقاهت و بی شرمی می گوید اسراییل حق دفاع دارد در حالی که او تهاجم و کشتن سه صهیونیسم را بهانه کرده است.
وی همچنین با گرامیداشت سالروز تاسیس شورای نگهبان افزود: شورای نگهبان نهادی ارزشمند است.ک/2
7433/8154
انتهای پیام /*
ارتباط با سردبير:

[email protected]

تماس بی واسطه با مسئولین
27/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 69]