واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
راهاندازی 250 فروشگاه عرضه لباس اسلامی در تهران
دبیرکارگروه ساماندهی مد و لباس گفت: با کارهای ایجابی میتوان بهترین پاسخ و بهترین تضمین را در حوزه مد و لباس به جامعه ارائه داد.
به این مطلب امتیاز دهید
به گزارش جام نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران؛ وجود مافیای پوشاک شب گذشته( 22 تیر) در برنامه گفتگوی ویژه خبری با حضور "حمید قبادی" دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
قبادی در ابتدا در پاسخ به سوال اول مجری برنامه مبنی براینکه چرا مافیای پوشاک در بازار وجود دارد و با آنها برخورد نمیشود، گفت: سبک زندگی مردم در حوزه لباس باید ارتقا پیدا کند بنابراین از رسانه ملی به دلیل تلاشهای فراوانش در این حوزه قدردانی میکنم.
وی با اشاره به افزایش تنوع لباس به منظور کمک به انتخاب مردم و آسان کردن دسترسی به انواع لباس گفت: این مسئله بهترین پاسخ برای نیاز جامعه است.
دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس افزود: مدل و لباس فرآیندی است که یک روزه شروع شده و خاتمه پیدا نمیکند زیرا در دنیا جریان مد تعریف شده و حساب شده است.
قبادی با اشاره به تلفیق بین مد، لباس و عفاف حجاب ادامه داد: مد و لباس اسلامی ایران را جدا از مقوله پوشش و حجاب میدانیم.
وی با اشاره به فعالیتهای 45 روز گذشته در این حوزه خاطر نشان کرد: اگر میخواهیم جامعه باحجابتری داشته باشیم باید به مقوله مد و لباس توجه بیشتری کنیم.
دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس با بیان اینکه باید سطح دسترسی مردم را به آثار تولید شده ارتقا دهیم، افزود: فروشگاه "مانتو میرداماد" یکی از مراکز موفقی بود که به منظور آشنایی مردم با پوشش ایرانی و اسلامی ارائه شد. قبادی با اشاره به این که در "مانتو میرداماد" بالغ بر 750 مدل موجود بوده که مورد تایید است، ادامه داد: باید کمک کرد تا قدرت انتخاب مردم را افزایش دهیم، این فروشگاه یکی از نمونههای الگو به حساب میآید.
وی با بیان اینکه اگر موفقیت یک فروشگاه را مشاهده میکنیم به دلیل ارتباط خاص و به دلیل واسطهبودن رسانه ملی نیست، گفت: این فروشگاه برای نمونه به صورت اتفاقی در رسانه ملی مطرح شد البته از این نمونهها در تهران وجود دارد که اگر لازم باشد آنها را ارایه خواهیم کرد.
دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس با بیان اینکه فروشگاه " مانتو میرداماد " توانست تنوع و تکثر را در ارتباط با سلیقه مردم فراهم کند، خاطر نشان کرد: 750 مدل را به صورت همزمان در یک فروشگاه و در یک مساحت محدود ارائهکردن، اتفاق مهمی به حساب میآید.
قبادی با اشاره به اینکه نباید مردم را به مسیرهای تکراری و کارهای تقلیدی هدایت کنیم، گفت: برخی از فروشگاهها را مجاب کردیم تا از کارهای تکراری پرهیز کنند.
وی بخشی از بدپوشی را نتیجه اقدامات دستاندرکاران این حوزه دانست و اظهار داشت: در فروشگاه "مانتو میرداماد" تنوع عرضه وجود دارد به طوری که تنها ممکن است 15 تا 20 درصد مدلها مناسب نباشد.
دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس با بیان اینکه امیدواریم این نمونه فعالیتها در کارنامه ما ثبت شود، افزود: باید در حوزه لباس، تنوع فراوانی وجود داشته باشد.
قبادی همچنین گفت: عملکرد ما به مراکز مناسب و همچنین مراکز عرضه لباس اسلامی کمک میکند و لذا باید مسیر را هموار کرد.
وی با اشاره به این که باید نمونهها متعدد باشد گفت: دسترسی مردم را باید به لباسهای اسلامی تسهیل کرد لذا با کارهای ایجابی میتوان بهترین پاسخ و بهترین تضمین را به جامعه ارایه داد.
قبادی در پاسخ به سوال دیگری مبنی براینکه چه کسی از این بازار سود میبرد، افزود: عرایض بنده به تنهایی متوجه اصناف و فعالان این حوزه نمیشود بلکه گروههای دیگر باید به نیاز جامعه اسلامی پاسخ دهند.
وی با تاکید بر اینکه جریان مد کاملا هدفمند و حساب شده است، خاطر نشان کرد: مدسازی کار یک روزه نیست بلکه باید مسیری را طی کند که مرحله اول آن از طراحی شروع میشود.
دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس گفت: بعضی از تولیدکنندگان و اصناف ناخودآگاه در جریانسازی قرار میگیرند که ممکن است مزونها، تولیدکنندگان، اصناف و توزیعکنندگان هم نیز در این مسیر قرار گرفته باشند.
قبادی، گروههای زیرزمینی را در زمینه مد و لباس مخرب دانست و افزود: باید با این گروههای مخرب، برخورد شده تا کار خوب را به مردم عرضه کنند.
وی افزود: مسئول برخورد با گروههای زیرزمینی تولید، براساس قانون نظامات صنفی و مرکز اصناف کشور به عنوان دستگاه ناظر است البته وزارت ارشاد هم در این زمینه کمک میکند. قبادی در ادامه بیان کرد: 1500 نمونه بسیار خوب را آماده کردهایم که به زودی در کشور در اختیار عرضهکنندگان سراسری پوشاک قرار میگیرد. دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس با تاکید براینکه باید جلوی جریانهای مخرب را گرفت، ادامه داد: باید با تولیدکنندگان مخرب برخورد صورت گیرد.
وی گفت: وزارت صنعت، معدن و تجارت و اتحادیه سراسری پوشاک باید در بخش تولید پاسخگو باشند.
دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس در پاسخ به سوال دیگری مبنی براینکه چرا این کارگروه آشفتهبازار پوشاک را به خوبی ساماندهی نکرده افزود: با موسساتی که تخلف میکنند باید برخوردهای لازم صورت میگیرد.
قبادی با اشاره به دو موسسهای که تخلف کردهاند، افزود: این دو موسسه مجوزدار بودند اما عملکرد آنها غیرمجاز بود.
وی گفت: 100 موسسه زیر نظر کارگروه ساماندهی مد و لباس هستند و 50 موسسه مجوزهایشان را دریافت کردهاند.
دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس 50 موسسه دیگر را مربوط به موسسات طراحی لباس دانست و افزود: در مورد این موسسات نظارتها به خوبی صورت گرفته است.
قبادی ضمن قدردانی از رسانه ملی به دلیل تلاشهایش در این حوزه اظهار داشت: ما همکاری بسیار خوبی را با این موسسات و نیروی انتظامی داریم. 29
۲۳/۰۴/۱۳۹۳ - ۱۰:۰۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]