واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > شرق > یزد رياحي:
زيرساختهاي رفاهي بايد در اشكذر افزايش پيدا كند
يزد - خبرگزاري مهر: مديركل تعاون، كار و رفاه اجتماعي استان يزد گفت: با توجه به جمعيت قابل توجه كارگري در شهرستان اشكذر، زيرساخت هاي رفاهي بايد در اين شهرستان افزايش پيدا كند.
به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسين رياحي ظهر يكشنبه در جلسه اي با فرماندار شهرستان اشكذر اظهار داشت: در اشكذر نيز يكي از مهمترين دغدغه هاي مسئولان اين شهرستان، مسائل مربوط به حوزه كارگري است. وي بيان كرد: در حال حاضر شهرستان اشكذر 30 هزار نفر جمعيت دارد كه بيش از 17 هزار نفر از اين افراد را جامعه كارگري تشكيل مي دهند. بيش از 50 درصد جمعيت اشكذر را جامعه كارگري تشكيل مي دهد رياحي خاطرنشان كرد: با اين حساب، بيش از 50 درصد جمعيت شهرستان اشكذر، جامعه هدف اداره كل تعاون، كار و رفاه اجتماعي هستند و بايد براي آنها زيرساختهاي لازم را در حوزه هاي مختلف كار و رفاه ايجاد كنيم. وي عنوان كرد: بايد زيرساخت هاي لازم را براي انجام هرچه بهتر امور محوله با كمك مسئولان استان يزد و شهرستان اشكذر ايجاد كنيم تا بتوانيم در ادارات شهرستان هاي تابعه با بهره وري بالاتري به رونق امور و رفع مسائل و مشكلات بپردازيم. رياحي با بيان اينكه اشكذر به واسطه نزديكي به مركز استان از يك سمت و شهرستانهاي صنعتي نظير اردكان از سمت ديگر، جمعيت قابل توجهي از كارگران اين شهرستانها را نيز در خود جاي داده است كه اين افراد به رغم كار در ساير شهرستانها، براي خود و خانواده هايشان در شهر خود نياز به امكانات ورزشي و رفاهي دارند. رفع مشكل حضور غيرمجاز اتباع بيگانه در مشاغل نيازمند همراهي كارفرمايان است وي همچنين با اشاره به حضور تعداد زيادي از اتباع بيگانه در شهرستان اشكذر عنوان كرد: برخي از فرصتهاي شغلي در اختيار اتباع بيگانه قرار گرفته كه بايد نسبت به حل اين مشكل چاره انديشي شود.
مديركل تعاون، كار و رفاه اجتماعي استان يزد خاطرنشان كرد: براي اتباع بيگانه 56 شغل در نظر گرفته شده كه اتباع بيگانه مجاز و داراي كارت مي توانند تنها در اين مشاغل مشغول فعاليت شوند و فعاليت آنها در ساير مشاغل خلاف مقررات است. وي اظهار اميدواري كرد: با همراهي مردم و مشاركت كارفرمايان، مشكل اشغال فرصت هاي شغلي توسط اتباع بيگانه حل شود تا ديگر شاهد حضور اتباع بيگانه غيرمجاز در اين استان و شهرستانهاي صنعتي آن نباشيم. رياحي با اشاره به نرخ بيكاري در شهرستان اشكذر عنوان كرد: در اشكذر نيز مانند ديگر نقاط استان يزد، نرخ بيكاري بالا نيست و عمده بيكاران اين شهرستان را افراد تحصيلكرده تشكيل مي دهند. وي با اشاره به اينكه افراد تحصيلكرده كمتر تمايل به كار در واحدهاي صنعتي دارند، خاطرنشان كرد: اگر اين فرهنگ دچار تغيير مي شد، نرخ بيكاري در برخي از شهرستانهاي استان يزد به صفر نزديك مي شد. نياز به پيگيري احداث بيمارستان تامين اجتماعي در اشكذر فرماندار اشكذر نيز در اين جلسه با اشاره به توسعه صنعتي اشكذر، از اشتغال بالاي ايجاد شده در اين شهرستان خبر داد. محمدعلي شاه حسيني عنوان كرد: با توجه به موقعيت خوبي كه شهرستان اشكذر دارد، به به زودي شاهد پيشرفت اين شهرستان در عرصه هاي مختلف خواهيم بود. فرماندار اشكذر ضمن قدرداني از حضور مديركل تعاون، كار و رفاه اجتماعي استان يزد، خواستار پيگيري احداث بيمارستان تامين اجتماعي اين شهرستان شد. شاه حسيني تاكيد كرد: اگر اين بيمارستان راه اندازي شود، مي تواند در حوزه درماني نقشي بسيار تاثيرگذار ايفا كرده و حوزه درمان اين شهرستان را تقويت كند.
۱۳۹۳/۴/۲۲ - ۱۸:۳۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]