واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
جام جهانی 2014 اشک های خونین مردم غزه، گمشده درمیان اشکها و لبخندهای جام جهانی ارومیه - ایرنا - اشک های خونین کودکان، مادران و پدران روزه دار غزه، این روزها در میان اشک ها و لبخندهای بازیکنان و طرفداران فوتبال در جهان گم شده و تمامی نگاه ها به جای غزه، به برزیل میزبان جام جهانی دوخته شده است.
جام های جهانی فوتبال و بازی های المپیک، همواره پرسروصدا ترین اتفاقات ورزشی در جهان بوده اند و صدها هزار نفر از مردم جهان را به محل برگزاری مسابقات کشانده یا میلیونها نفر را در پای تلویزیون و سایت های اینترنتی نشانده است .
این هیجان های فوتبالی و ورزشی، همیشه دقت مردم جهان را به خود معطوف کرده و صفحات نخست روزنامه های کشورهای دخیل و غیردخیل در این مسابقات پرهیجان را به خود اختصاص داده است به طوری که در دوره اخیر جام جهانی که امروز به پایان می رسد، بسیاری از رسانه ها تا صبح، برای دریافت نتیجه این بازی ها منتظر می ماندند تا صفحه نخست خود را با عکس ها و تیترهایی از این بازی ها ببندند.
توجه بین المللی به این مسابقات همواره به دستاویزی برای تهاجم خونین صهیونیست ها در راستای رسیدن به اهدافشان تبدیل شده که این امر بارها توسط کارشناسان و صاحبنظران مورد تاکید قرار گرفته است.
به گواه تاریخ، این استفاده ابزاری مدتهاست که در دنیای سیاست رایج است و در تمام این مدت واکنش کشورهای غربی و مدعی حقوق بشر، همان استیصال و خودگول زنی بوده است به طوری که در بسیاری موارد، کشورهای استکباری با همراهی رسانه ها اعم از خبرگزاری ها و روزنامه ها، با بزرگ کردن وقایع ورزشی در نظر داشتند مردم جهان جنایات صهیونیست ها را فراموش کنند.
اعلام موجودیت رژیم صهیونیستی در آستانه المپیک 1948 لندن، حمله به لبنان از سوی رژیم صهیونیستی همزمان با جام جهانی 1982 اسپانیا، حمله رژیم صهیونیستی به لبنان و نیروهای مقاومت اندکی پس از جام جهانی 2006 آلمان معروف به جنگ 33 روزه، حمله نیروهای رژیم صهیونیستی به ناوگان آزادی و افرادی از 37 کشور جهان که برای کمک به مردم غزه عازم این منطقه شده بودند همزمان با جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی از جمله سابقه های تاریخی جنایت های رژیم اشغالگر قدس با استفاده از نگاه مردم جهان به مسابقات بین المللی است.
در جام جهانی 2014 برزیل نیز که امروز به پایان می رسد، حکایت جنایت های رژیم صهیونیستی ادامه دارد و مردم غزه در مقابل آماج حملات ددمنشانه صهیونیست ها قرار دارند و افطار و سحری های خود را با خون خود آغشته می بینند.
این در حالی است که مردم جهان بی توجه به این ددمنشی ها، در انتظار بازی فینال و قهرمانی یکی از دو کشور آرژانتین یا آلمان هستند.
البته قصه این غربت فلسطینی ها به این ختم نمی شود و بسیاری از رسانه های غربی و سیاستمداران ظاهرا بی طرف از جمله مسئولان سازمان ملل متحد، لب به اعتراض برای پرتاب های راکت های غزه ای می گشایند و آن را لکه ننگی بر تاریخ حقوق بشر می دانند.
به نظر می رسد که آقای گلی لیونل مسی یا توماس مولر، دریافت کفش طلایی توسط جیمز رودریگز یا دیگر ورزشکاران منتخب، اظهار نظر در مورد کمر شکسته نیمار و احتمال بازماندن او از بازی های فصل بعد و بالابردن جام توسط یکی از دو نفر فیلیپ لام یا مسی در این برهه بسیار مهمتر از ابراز انزجار ورزشکاران حاضر در جام جهانی یا پیشکسوت های این عرصه در مورد حمله به غزه است .
حال باید دید که در روز پایانی جام جهانی، حرکتی از سوی ورزشکاران دنیا برای فلسطین انجام می شود یا شرم بی توجهی به حقوق فلسطینیان بر تارک این دوره از جام جهانی نیز نقش می بندد؟
8137/581**1581
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
22/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]