تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):در عمل مؤمن يقين ديده مى شود و در عمل منافق شك.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871303196




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

طنین فریاد «مرگ‌براسرائیل» درمجلس‌/ تجاوز به غزه، نمایش احتضار حقوق بشر غربی


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: طنین فریاد «مرگ‌براسرائیل» درمجلس‌/ تجاوز به غزه، نمایش احتضار حقوق بشر غربی


نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی صبح امروز (یکشنبه) خانه ملت در خلال سخنرانی ابوترابی‌فرد نایب‌رئیس اول مجلس که ریاست صحن علنی را بر عهده داشت، در پی حمله رژیم صهیونیستی به باریکه غزه، فریاد «مرگ بر اسرائیل» سر دادند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،  ابوترابی فرد که ریاست بخش اول جلسه امروز را برعهده داشت در نطق پیش از دستور خود با تبریک میلاد امام حسن مجتبی(ع) ، آن حضرت را نماد سخاوت در راه خدا دانست و گفت: ملت اسلام از این نماد شجاعت، دلاوری و استقامت درس های بسیار آموخته است.
مجلس شورای اسلامی
نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی در آغاز جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی، جنایات رژیم صهیونیستی در غزه را محکوم کرد. وی با اشاره به حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی برای ششمین روز متوالی به نوار غزه و کشتار مردم افزود: غزه امروز نماد ایستادگی در برابر باطل است که این درس را از امام حسن و امام حسین (علیهم السلام) آموخته است.

نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی گفت: اسرائیل برای سومین بار در طول 6 سال گذشته با تمام توان غزه را مورد تهاجم قرار داده است و تحقیر رژیم صهیونیستی نیز از همین نقطه آغاز می شود چراکه کشتار مردم بی گناه، زنان و کودکان هیچ دستاورد نظامی و سیاسی برای این رژیم ندارد.

وی افزود: تنها کار آنان کودک کشی و نسل کشی در غزه است و اکنون جهانیان این حرکت رژیم صهیونیستی را حرکتی بزدلانه می دانند. ابوترابی فرد تصریح کرد: صهیونیست ها در چند سال گذشته به همراه آمریکا با هدف شکست حلقه مقاومت و ایجاد حلقه امن برای خود در سوریه و عراق دست به جنگ آفرینی زدند. نایب رئیس اول مجلس با بیان اینکه تجاوز به غزه نشان دهنده شکست رژیم صهیونیستی در جنگ نیابتی منطقه است گفت: همچنین این اقدام احتضار لیبرال دموکراسی و حقوق بشر غربی را در دنیا به نمایش می گذارد. 

پس از سخنان نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی نمایندگان با سردادن شعار مرگ بر اسرائیل حملات ددمنشانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه را محکوم کردند.

 جلسه امروز مجلس شورای اسلامی با نشست غیر علنی آغاز شد که در صالح آبادی رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار با حضور در مجلس گزارشی از فعالیت های بورس را ارائه  کرد. در جلسه علنی امروز ادامه رسیدگی به گزارش کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور در مورد طرح نحوه فعالیت احزاب و گروه های سیاسی ، اولین دستور مجلس شورای اسلامی می باشد. این طرح که کلیات آن در جلسات گذشته مجلس به تصویب رسید دارای 22 ماده است و نمایندگان امروز جزئیات آن را به بحث و بررسی قرار می دهند.

لایحه عضویت جمهوری اسلامی ایران در اتحادیه بیمه گران و اتکایی گران خطرهای تجاری و غیرتجاری در کشورهای عضو سازمان تعاون اسلامی و موسسه تضمین اعتبارات صادراتی و سرمایه گذاری عربی و تصویب اساسنامه آن از دیگر دستور جلسه امروز مجلس شورای اسلامی است. در این جلسه همچنین طرح اصلاح موادی از قانون تشکیل سازمان بازرسی کل کشور که از شورای نگهبان برگشت داده شده نیز بررسی خواهد شد. طرح حمایت از صنعت برق کشور و لایحه اجازه مشارکت جمهوری اسلامی ایران در افزایش سرمایه دوره پنجم بانک توسعه اسلامی در دستور جلسه امروز مجلس شورای اسلامی قرار دارد.


یک شنبه ۲۲ تیر ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن