تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):از چند رنگى و اختلاف در دين خدا بپرهيزيد، زيرا يكپارچگى در آنچه حق است ولى شما ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827186136




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

درخواست ثبت چوگان به نام ایران دراجلاس بین المللی میراث فرهنگی دراصفهان طرح می شود


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

درخواست ثبت چوگان به نام ایران دراجلاس بین المللی میراث فرهنگی دراصفهان طرح می شود اصفهان - ایرنا - شهردار اصفهان با اشاره به اشتباه یونسکو در ثبت ورزش چوگان به نام جمهوری آذربایجان تاکید کرد: درخواست ایران برای تصحیح این اشتباه دراجلاس بین المللی میراث فرهنگی ناملموس که به میزبانی اصفهان برگزار خواهد شد، مطرح می شود.


به گزارش ایرنا، «سید مرتضی سقاییان نژاد»روز شنبه در گفت وگو با ایرنا اظهار کرد:چوگان فرهنگ ناملموس ایرانیان است و مرکز پیدایش آن، ایران بوده است.
وی بااشاره به تاریخ واشتراکات فرهنگی جمهوری آذربایجان و ایران، تصریح کرد: گرچه جمهوری آذربایجان از پیشینه ای در ورزش چوگان برخوردار است اما محل پیداش این ورزش و خاستگاه اصلی آن ایران بوده است.
شهرداراصفهان با اشاره به اینکه اجلاس و جشنواره بین المللی میراث فرهنگی ناملموس (ICCN) قرار است از تاریخ 16 تا 20 مهر سال جاری در اصفهان برگزار شود، تصریح کرد: یکی ازدرخواست های مادراین اجلاس تصحیح اشتباه یونسکو در ثبت ورزش چوگان می باشد.
وی بااشاره به اینکه نمایندگان بیش از 50کشورجهان همراه مسوولان یونسکو دراین اجلاس شرکت خواهند کرد، افزود:مسوولان فدراسیون بین المللی چوگان به اشتباه یونسکو در ثبت این ورزش به نام جمهوری آذربایجان اعتراف کرده اند و ما با جدیت بدنبال آن هستیم تا در اجلاس یاد شده ورزش چوگان به نام زادگاه خود یعنی ایران به ثبت برسد.
سقاییان نژاد با اشاره به سفر اخیر دبیر کل یونسکو به اصفهان تصریح کرد: وی دراین سفر پس ازبازدید از میدان امام (ره)اصفهان به عنوان محل برگزاری چوگان در عصر صفویه از قدمت ورزش چوگان آگاه شد.
وی تصریح کرد: ورزش چوگان پیش از دوره صفویه نیز در ایران فعالیت داشته و این ورزش به دیگر نواحی ایران باستان که جمهوری آذربایجان نیز شامل آن بود، منتقل شد.
هشتمین اجلاس سالانه کمیته میراث فرهنگی ناملموس سازمان یونسکو که 11 آذرماه سال گذشته در باکو برگزار شد بازی چوگان را به نام جمهوری آذربایجان ثبت کرد.
این موضوع اعتراض ایران را درپی داشت وˈریچارد تاماس خلیل» رییس آمریکایی فدراسیون بین المللی چوگان روز 20 خرداد امسال پس از بازدید از آثار تاریخی و فرهنگی اصفهان در گفت وگو با ایرنا تصریح کرد: یونسکو در اینخصوص اشتباه بزرگی را مرتکب شده است.
وی اظهار کرد: در نامه ای به یونسکو ضمن اعتراض به این اقدام، توضیح دادم که بازی چوگان با ابتکار ایرانیان بوجود آمده است.
رییس فدراسیون بین المللی چوگان افزود: ثبت چوگان به نام جمهوری آذربایجان باعث تاسف است زیرا ایران مهد چوگان می باشد و پرداختن به بازی چوگان در ایران به چند هزار سال قبل باز می گردد
ای سی سی ان (ICCN)یا«شبکه همکاری بین شهری برای محافظت از میراث فرهنگی ناملموس» تنها سازمان بین المللی حکومتهای محلی و هادهای فرهنگی است که هدف آن حفظ میراث فرهنگی ناملموس جهان است.
ایده تشکیل این سازمان در « اولین میزگرد بین المللی شهرداران» که سال 2004 در گانگ نئونگ کره جنوبی برگزار گردید، مطرح شد. متعاقب آن در سالهای 2005 و 2006کارگروههایی مرتبط با موضوع محافظت از میراث فرهنگی ناملموس در همین شهر برگزار شد.
سال 2007 نیز شهر پچ مجارستان میزبان برگزاری نشستی بود که در آن بحث تشکیل شبکه همکاری بین شهری برای محافظت از میراث فرهنگی ناملموس پیگیری شد و در نهایت در دومین میزگرد بین المللی شهرداران (قاهره، 2008) که به موضوع « نقش زنان در محافظت از فرهنگ سنتی و تنوع فرهنگی » اختصاص داشت، شهرداران حاضر در این رویداد به اتفاق آراء، رای به تاسیس این سازمان دادند.
فعالیت و تلاشهای این سازمان معطوف به بررسی راهکارهای خلاق و کارامد برای محافظت از میراث فرهنگی ناملموس و ارتباط جدایی ناپذیر آن با توسعه پایدار محلی می باشد. علاوه بر این، یکی دیگر از اهداف اصلی ICCN این است که از طریق گفتمان بین فرهنگی نسبت به ایجاد و پی ریزی صلح فرهنگی مبتنی بر تفاهم و درک مشترک اقدام نماید.
در حال حاضر این سازمان دارای 40 عضو اصلی (40 دولت­ محلی در 28 ایالت (کشور) و 25 عضو وابسته (25 موسسه در 21 ایالت ) می باشد.
پ/ 7132

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




21/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن