تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زبان، درنده اى است كه اگر رها شود، گاز مى گيرد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870913165




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سيستم آبياري تحت فشار بايد در اراضي كه چاه آن برقدار شده اجراء شود


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۱ تير ۱۳۹۳ (۱۱:۴۲ق.ظ)
رئيس سازمان جهاد كشاورزي استان كرمانشاه : سيستم آبياري تحت فشار بايد در اراضي كه چاه آن برقدار شده اجراء شود رئيس سازمان جهاد كشاورزي استان كرمانشاه در جلسه كميته آب استان كه با حضور مهندس ميرزايي معاون برنامه ريزي استانداري برگزار شد گفت: بايد تلاش كنيم در اراضي كه چاه آب آن برقدار شده كشاورزان تشويق به اجراي سيستم آبياري تحت فشار شوند.
به گزارش خبرگزاري موج کرمانشاه؛ علي اشرف منصوري با اشاره به ميزان بارندگي استان افزود: طي 18 سال اخير گذشته در 11 سال كمتر از ميانگين كشوري بارش داشته ايم و اين در حالي است كه آب ورودي به استان كمتر از خروجي آب از استان بوده و تقريباً بيش لز 2برابر آبي كه وارد مي شود از استان خارج مي شود .
منصوري با بيان اينكه هر چاهي كه برقدار مي شود بايد سيستم و كنتور هوشمند در آن نصب شود خاطرنشان كرد: بايد در زمينه مديريت منابع آبي موجود كوشاتر بوده و بتوانيم با استفاده از سيستم هاي نوين آبياري از هدر رفت آب در اراضي كشاورزي جلوگيري نمائيم.
وي در خصوص انتقال آب به الوند گفت: در صورتيكه اعتبار تعمير و تجهيز الكتروپمپهاي ايستگاه پمپاژ از محل اعتبارات استانداري تامين و در اختيار جهاد كشاورزي قرار گيرد، نسبت به راه اندازي اين ايستگاه جهت ارسال آب به الوند اقدام مي شود.
وي خواستار تشكيل كارگروهي خاص براي پيگيري موضوعات سدهاي زاگرس و دايك گيلانغرب شده كه ضمن پيگيري موضوعات از طريق فرمانداري مربوطه، گزارشات را نيز در اسرع وقت به استان ارسال كند.
در ادامه مهندس ميرزايي معاون برنامه ريزي استانداري كرمانشاه خواستار تشكيل يك جلسه ويژه در خصوص برقدار كردن، كنتور هوشمند و سيستم هاي مرتبط ظرف 15 روز آينده شد.
وي افزود: بر اساس تصميمات جلسه قبلي و قولي كه داده شده بايد مقداري از آب تنگ حمام براي منطقه الوند رها شده تا مشكل شيلات و باغات منطقه حل شود.
ميرزايي خاطرنشان كرد: زير بنايي ترين بحث استان كرمانشاه موضوعات همين جلسه است زيرا مزيت اساسي كشور آب بوده و اگر اين مزيت حفظ شود توانمندي حاصل مي گردد، در غير اينصورت با مشكل مواجه مي شويم.
وي افزود: با توجه به اينكه وضع آب در استان فعلاً بحراني نشده، در بخش ديم به شدت علاقه مند به توسعه هستيم چرا كه اگر منافع برداشت كشت هاي ديم را در 340 هزار هكتار افزايش دهيم، هجوم به سمت منابع آب كاهش مي يابد.
معاون استاندار كرمانشاه در پايان گفت: 25 درصد جنگلهاي استان پرپشت و مابقي كم پشت هستند لذا بايد از اين ظرفيت براي كشت علوفه ديم استفاده كرده و از طرف ديگر براي ايجاد اشتغال در مناطق روستايي و عشايري لازم است به سمت جنگلهاي طبيعي مثمر مانند گلابي، انجير و سقزو... برويم.
گفتني است در اين جلسه ساير اعضاء به طرح مسائل مربوط به آب و خاك پرداخته و در ادامه تصميماتي جهت اجراء اتخاذ شد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن