تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دنيا سراى بلا و گرفتارى و محل گذران زندگى و زحمت است خوشبختان از آن دل كنده‏اند...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870232352




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دیدار خانواده 4 دیپلمات ایرانی ربوده شده با مقامات لبنانی


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
دیدار خانواده 4 دیپلمات ایرانی ربوده شده با مقامات لبنانی

دیدار خانواده 4 دیپلمات ایرانی ربوده شده با مقامات لبنانی
خانواده دیپلمات‌های ربوده شده ایرانی با رییس مجلس، وزیر دادگستری و قائم مقام وزارت خارجه لبنان دیدارکردند.
به گزارش نامه نیوز، هم‌زمان با سی و دومین سالروز ربوده شدن چهار دیپلمات ایرانی (سیدمحسن موسوی، احمد متوسلیان، کاظم اخوان و تقی رستگارمقدم)، هیأتی مرکب از اعضای خانواده چهار عزیز مزبور با حضور در بیروت، همراه با مسوولان سفارت کشورمان با مقامات عالی لبنانی دیدار و درخصوص پرونده مذکور گفت‌وگو کرد.

هیأت مزبور با اشاره به وقوع این رخداد دردناک در خاک لبنان و رنج والدین و سایر بستگان ربوده شدگان، مسوولیت نهادهای لبنانی در پیگیری جدی سرنوشت چهار فرزند برومند ملت ایران را یادآور و درباره چارچوب قانونی و حقوقی این پرونده و پیگیری‌های صورت گرفته به تبادل نظر پرداخت.

سید رائد موسوی فرزند کاردار ربوده شده و اعضای خانواده سه ربوده شده دیگر افزودند: صرف‌نظر از بحث‌های رسمی حقوقی و دیپلماتیک، جنبه وجدانی و اخلاقی این موضوع مهم انسانی اقتضاء می‌کند همگان با اهتمام کامل درصدد پایان دادن به انتظار سی و دو ساله ما برای اطلاع دقیق از وضعیت عزیزان خود، برآیند.

خانواده دیپلمات‌ها همچنین با تشکر از تمام تلاش‌هایی که تاکنون صورت گرفته است، گفتند با توجه به اینکه ربایش نمایندگان رسمی جمهوری اسلامی ایران در خاک لبنان اتفاق افتاده و نظر به اینکه طبق اطلاعات و قرائن موجود، ربوده شدگان به زندانهای رژیم صهیونیستی منتقل شده‌اند، انتظار داریم دولت لبنان ضمن افزودن تلاش‌های خود برای زدودن ابهامات موجود در این زمینه و تکمیل اطلاعات، در عرصه بین‌المللی نیز تحرک بیشتری را برای پیگیری این پرونده صورت دهد.

مقامات لبنانی نیز ضمن ابراز همبستگی با خانواده‌های صبور ربوده شدگان و تأیید حق آنها برای اطلاع هرچه سریع تر از سرنوشت عزیزان خویش، قول دادند با نگاه انسانی، این پرونده را مورد پیگیری جدی قرار دهند.

نبیه بری رئیس مجلس لبنان به عنوان یکی از شخصیت هایی که از زمان ربایش چهار دیپلمات ایرانی نسبت به پیگیری این پرونده اهتمام داشته است، به تشابه ویژه جنبه انسانی پرونده دیپلمات‌های ربوده شده ایرانی با پرونده ناپدید شدن امام موسی صدر و دو همراهش در لیبی، اشاره کرد و وعده داد از هرگونه کمک ممکن در جهت مشخص شدن سرنوشت دیپلمات‌های ربوده شده دریغ نورزد.

سرلشکر اشرف ریفی وزیر دادگستری لبنان نیز که چند دهه مسئولیت‌های امنیتی داشته است، با آرزوی بازگشت ربوده شدگان به کانون خانواده خویش به برکت ماه مبارک رمضان، گفت: ما ضمن اذعان به دشواری غیرقابل توصیف سه دهه انتظار برای مشاهده بستگان درجه یک، معتقدیم پیگیری این پرونده علاوه بر وظیفه ملی و انسانی، یک تکلیف الهی است.

ریفی افزود: صرفنظر از مباحث سیاسی، به لحاظ قانونی ما موظف به پیگیری جدی چنین پرونده‌ای هستیم. لذا قول می‌دهم وزارت دادگستری همکاری کامل و همه جانبه‌ای در این خصوص داشته باشد.

وفیق رحیمی قائم مقام وزارت خارجه لبنان نیز که در غیاب وزیر خارجه، میزبان خانواده دیپلماتهای ربوده شده بود، ضمن آرزوی مشخص شدن سرنوشت هزاران انسان بی گناه ربوده شده در دوران جنگ داخلی پانزده ساله لبنان بخصوص چهار دیپلمات ایرانی به برکت ماه فضیلت، اظهار داشت: این پرونده به همان اندازه که برای شما اهمیت دارد، برای ما مهم است و به همین خاطر در سال‌های گذشته، طی چند نامه به دبیرکل، رئیس مجمع عمومی و رئیس شورای امنیت سازمان ملل خواستار کمک رسمی به پیگیری سرنوشت عزیزان ربوده شده ایرانی شده‌ایم.

رحیمی که سالهای 1985 تا 1990 سفیر لبنان در تهران بوده، افزود: به نمایندگی از وزارت خارجه و دولت لبنان با خانواده‌های رنج‌دیده ابراز همبستگی و همدلی نموده و به عنوان دوست و برادر آماده‌ایم به پیشبرد

به گزارش ایسنا، این پرونده انسانی به نحو احسن و تا رسیدن به نتیجه مقتضی، همکاری کنیم. هم‌چنین مقرر است این خانواده‌ها در حضور رسانه‌های گروهی محلی و خارجی حاضر در لبنان، خواسته خود را به گوش جهانیان و محافل بین‌المللی ازجمله نهادهای متولی حقوق بشر برسانند .



1393/4/20





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 70]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن