محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1852432196
از روز جهانی جمعیت تا آغاز نخستین جشنواره فیلمهای کوتاه
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: امروز در تاریخ؛
از روز جهانی جمعیت تا آغاز نخستین جشنواره فیلمهای کوتاه
حمله مشروطه طلبان برای تصرف تهران، آغاز نخستین جشنواره فیلمهای کوتاه تهران، فتح بیت المقدس توسط مسلمانان در جریان جنگهای صلیبی، روز جهانی جمعیت و ... از مهمترین رخدادهای تاریخی امروز است.
به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران، امروز 20 تیر 1393 خورشیدی برابر با 13 رمضان 1435 هجری و 11 جولای 2014 میلادی است. مهمترین رخدادهای تاریخی امروز از این قرار است:
حمله تاریخی آزادی خواهان و مشروطه طلبان برای تصرف تهران (1288ش)
با مرگ مظفرالدین شاه و روی کار آمدن فرزندش، محمدعلی شاه، وی علی رغم امضای فرمان مشروطه، از همان ابتدای امر با آن مخالفت میورزید و به بهانههای مختلف درصدد از بین بردن آن بود. سرانجام وی به بهانه ترور ناموفق خود، مجلس شورای ملی را در دوم تیرماه 1287 ش به توپ بست و مجاهدان و مشروطه خواهان را سرکوب نمود. این عمل شورشهای متعددی را در شهرهای گوناگون کشور برانگیخت و سرانجام مجاهدان تصمیم به فتح تهران و خلع محمد علی شاه از قدرت گرفتند. نخستین جنبشی که برای فتح تهران و برکناری محمدعلی شاه قاجار به عمل آمد از ناحیه محمد ولی خان تنکابنی سپهدار اعظم و یاران او بود.
سردار اسعد بختیاری و معروف به صمصام السلطنه نیز پس از چندی به او ملحق شده و پس از مقداری درگیری با قوای دولتی، وارد تهران شدند. در تهران نیز مقداری زد و خورد روی داد و محمدعلی شاه که خود را در برابر آزادی خواهان و مشروطهطلبان ناتوان میدید به سفارت روس پناهنده شد. در همان روز با حضور فاتحان و نمایندگان مجلس جلسهای فوق العاده در بهارستان منعقد شد و پس از خلع محمدعلی شاه از سلطنت، احمد میرزای ولیعهد را در 12 سالگی به شاهی برگزیدند.
درگذشت "حبیب سماعی" موسیقیدان ایرانی (1325 ش)
حبیب سماعی در سال 1280 به دنیا آمد. از آن جا که پدرش موسیقیدان بود وی از کودکی با این هنر آشنا شد و در نوجوانی سنتور را با مهارت مینواخت. حبیب سماعی مدتی در مدرسه موسیقی به تحصیل پرداخت و به توصیه استاد ابوالحسن صبا کلاس تدریس سنتور دایر نمود و شاگردان زیادی تربیت کرد. استاد صبا به سبب همکاری نزدیکی که با سماعی داشت، منتخب ابتکارات و اطلاعات سماعی را با تکنیک مخصوص او، حفظ و در کتابی منتشر ساخت. استاد حبیب سماعی سرانجام در بیستم تیرماه 1325 در 45 سالگی درگذشت.
رحلت آیت اللَّه "سید مرتضی فیروز آبادی شیرازی" (1369 ش)
آیتاللَّه سید مرتضی حسینی فیروز آبادی در سال 1289ش (1329ق) در نجف اشرف و در خانوادهای اهل علم و فضیلت به دنیا آمد. آیتاللَّه فیروز آبادی پس از طی دروس مقدمات و سطوح، از محضر استادان بزرگی همچون سیدابوالحسن اصفهانی و غروی اصفهانی بهره وافر یافت و شخصیت عرفانی او در خدمت حاج سیدعلی قاضی شکل گرفت. ایشان ضمن تحصیل به تألیف و تدریس نیز اشتغال داشت و رنجهای بسیاری در تهیه مدارک کتاب ارزشمند خود "فضائل الخمسه" بر خود هموار نمود. علاوه بر آن، از این عالم ربانی آثار ارزشمندی بر جای مانده است که السَّبَعةُ مِنَ السَّلَف، عِنایةُالاصول و الفُروعِ المُهِمَّة فی احکام الاُمَّة... از آن جملهاند. آیتاللَّه فیروز آبادی پس از کسالتی ممتد و شدائد فراوانی که بعثیان بر وی وارد نموده بودند، سرانجام در بیستم تیرماه 1369 ش برابر با 18 ذیحجه 1410 ق در 81 سالگی دار فانی را وداع کرد و به سرای باقی شتافت.
آغاز نخستین جشنواره فیلمهای کوتاه در تهران (1369ش)
رحلت "آیت اللَّه سیدعلی سیستانی" عالم و فقیه بزرگوار شیعه(1340 ق)
آیت اللَّه سیدعلی سیستانی پس از اتمام تحصیلات دینی در نجف، در سال 1318 ق به ایران آمد و در مسجد گوهرشاد مشهد، به ارشاد مردم، تدریس فقه، اصول فقه و اقامهٔ نماز جمعه پرداخت. آیت اللَّه سیستانی، فقیه، مجتهد و عالم بزرگ اسلامی در زمان نهضت مشروطه به دلیل مبارزات ضد استبدادی، مدتی به زندان افتاد و سرانجام در سیزدهم رمضان 1340 ق دار فانی را وداع گفت.
وفات فقیه عارف "جهانگیر خان قشقایی" عالم نامدار قرن چهاردهم هجری(1328ق)
میرزا جهانگیر خان قشقایی از دانشمندان بزرگ ایرانی در اواسط قرن سیزدهم هجری، در میان ایلات قشقایی به دنیا آمد. پس ازمدتی به فراگیری علوم اسلامی همت گماشت و به عالمی توانا تبدیل شد. از آن پس، عمر خود را به تدریس علوم دینی صرف کرد و بسیاری از بزرگان، از محضر او استفاده کردند. در طول حدود پنجاه سال که در مدرسهٔ صدر اصفهان و... به تدریس میپرداخت شاگردانی از قبیل آیتاللَّه شهید سیدحسن مدرس، آیت اللَّه بروجردی، فاضل تونی و وحید دستگردی در حلقهٔ درس او آموزش دیدند. میرزا جهانگیرخان قشقایی با این که دروس حوزوی را تدریس میکرد ولی به لباس محلی و سنتی خود مقید بود و همواره از آن استفاده میکرد. این دانشمند بزرگ ایرانی سرانجام در حدود 85 سالگی دار فانی را وداع گفت و در تخت فولاد اصفهان به خاک سپرده شد.
درگذشت "شاه اسماعیل دوم صفوی(985 ق)
شاه اسماعیل دوم مردی عیاش و خونخوار و سفیه بود و چون در جوانی در هرات به دست معلمی سنی مذهب تربیت یافته بود، بر آن شد که چون به شاهی برسد، مذهب شیعه را براندازد و همین کار را کرد. وی پس از به دست گرفتن قدرت، تمام برادران خود را یکی پس از دیگری به قتل رسانید و سپس به کشتار شاهزادگانی که در اطراف پایتخت بودند، پرداخت. با این حال، حکومت پرجور او، بیش از یک سال به طول نیانجامید و بر اثر افراط در مصرف شراب و مسکرات و مواد افیوندار مُرد. مردم از مرگ این پادشاه، بسیار شادمان شدند.
مرگ "حجاج بن یوسف ثقفی" حاکم خونخوار عراق بعد از مرضی سخت(95 ق)
حجاج بن یوسف ثقفی از ستمکاران تاریخ به شمار میآید و طی مدت بیست سال حکومت خویش، تلاش وافری در تحکیم و تثبیت حکومت مروانیان به عمل آورد. وی پس از کشتن عبداللَّه بنزبیر و به منجنیق بستن خانهٔ خدا و پایان دادن به حکومت آلزبیر، علاوه بر حجاز، حکومت عراق و شرق عالم اسلام( تا مرزهای هند و مغولستان) را نیز به دست آورد. غیر از افرادی که در جنگها به دست این حکمران خونخوار کشته شدند، وی حکم قتل حدود صد و بیست هزار نفر را نیز در دوران حکومتش صادر کرد. حجاج بن یوسف، تلاش وافری در کشتن طرفداران امام علی(ع) و براندازی نام و نشان اهلبیت از خود نشان داد و در این راه، از هیچ ظلم و تعدی فروگذار نکرد. حجاج سرانجام در حالی که به دلیل جنایاتش دچار اختلال روانی و کابوس شده بود در 55 سالگی از دنیا رفت و جسد وی را مخفیانه در محلی که مردم خشمگین متوجهٔ آن نشوند، دفن کردند. در آن هنگام بیش از 50 هزار مرد و 30 هزار زن در زندان او به سر میبردند که بسیاری از آنان برهنه بودند.
فتح شهر بیت المقدس توسط مسلمانان در جریان جنگهای صلیبی (1244م)
جنگهای صلیبی که از اواخر قرن یازدهم میلادی از جانب اروپاییان بر مسلمانان تحمیل شد دارای چندین مرحله بود و اشغال سرزمینهای شرق و به ویژه تسلط بر منطقه بیتالمقدس و آزادی عمل مسیحیان در آن منطقه را دنبال میکرد. ششمین مرحله از جنگهای صلیبی را نمیتوان از دیدگاه نظامی، جنگ نامید چرا که پس از هجوم امپراتور آلمان برای تصرف بیتالمقدس، حاکم مصر و فلسطین دریافت که توانایی مقاومت در برابر وی را ندارد. از سوی دیگر، امپراتور آلمان برای استردادِ بدون خونریزی بیتالمقدس حرکت کرده بود. در نهایت، در پی مذاکرات صلح نمایندگان دو طرف قرار شد شهرهای بیتالمقدس و بیت اللحم و مناطق دیگر به قلمرو صلیبیان بپیوندند ولی مسجدالاقصی و قبَّة الصَّخْره در اختیار مسلمانان باقی بماند.
در این زمان، فروپاشی خوارزمشاهیان در ایران و هرج و مرجهای داخل سرزمینهای اسلامی و نیز عدم وجود دولت قدرتمند اسلامی باعث شد تا فرصتطلبان صلیبی به تسخیر کامل بیتالمقدس فکر کنند. در این میان، درگیریهای پراکنده مسلمانان و مسیحیان در شهرهای مختلف فلسطین، بیشتر با پیروزی مسلمانان همراه بود. همچنین بروز ضعف مسیحیان و ظهور توانمندی مسلمانان باعث شد تا حاکم مصر با سپاهی گران به جانب بیتالمقدس حرکت نموده و در یازده ژوئیه 1244م به فتح آنجا دست یابد و بیتالمقدس را برای همیشه از چنگ متجاوزان صلیبی به درآورد.
تولد "ژوزف لالاند" منجم و ریاضیدان فرانسوی (1732م)
ژوزف ژرام لالاند منجم و ریاضیدان فرانسوی در هشتم ژانویه 1732م در شهر بورگ فرانسه به دنیا آمد. وی پس از پایان تحصیلات خود به تدریس مشغول شد و در ضمن آن، به تحقیقات نجومی پرداخت. لالاند درباره فرضیه مربوط به سیارات و حرکات آنها و به ویژه درباره عطارد و نیز ستارگان دنبالهدار، مطالعات فراوانی انجام داد و به کشفیات مهمی نائل آمد. او همچنین نظریات متعددی ارائه داد که مورد استفاده ستارهشناسان قرار گرفت. لالاند موضع و مکان سیاره نپتون را بدون آنکه بداند سیارهای از منظومه شمسی است کشف نمود. وی در سال 1762م به استادی نجوم و در 1795م به مدیریت رصدخانه پاریس رسید و به خدمات علمی خود ادامه داد. لالاند کلیه اوقات فراغت خود را صرف تهیه فهرستی از 4700 ستاره آسمانی شناخته شده آن زمان نمود و آن را در سال 1801م به چاپ رسانید. ضمن آنکه پیش از آن، کتابی با نام رساله نجوم درباره ستارگان دنبالهدار نگاشته بود. ژوزف لالاند سرانجام در 25 ژانویه 1807م در هفتاد و پنج سالگی درگذشت.
تولد "هنری بِسْمِر" مهندس و مخترع انگلیسی (1813م)
هنری بِسمِر، در 11 ژوئیه 1813م در این کشور به دنیا آمد. وی تحصیلات خود را در رشته مهندسی به پایان برد و بعدها برای توسعه تولیدات آهن و فولاد و چُدن، کورههای بلند ذوب فلزات را اختراع نمود. بسمر توانست به وسیله کوره مخصوص که با جریان هوا کار میکرد و آهن ناخالص مذاب را بدون کربن مینمود، فولاد عالی به دست آورد. از این رو، این کوره به اسم او، به نام کوره بسمر معروف است. وی با این اختراع، اساس صنایع انگلستان و جهان را دگرگون ساخت و تحولات شگرفی در این عرصه ایجاد کرد. بسمر در سال 1859، مراکز تهیه فولاد و آهنْ ایجاد نمود و به ساخت اسلحه و ریل راه آهن پرداخت که این کارخانه، هنوز نیز فعال است. هنری بسمر سرانجام در 28 فوریه 1898م در 85 درگذشت.
مرگ "سباستین کابوت" کاشف و دریانورد معروف ایتالیایی (1557م)
سباستین کابوت، دریانورد ایتالیایی در 26 نوامبر 1476م در ونیز به دنیا آمد. وی از ابتدا به همراه پدرش که او نیز از دریانوردان بزرگ به شمار میرفت، مسافرتها و سیاحتهای دریایی خویش را آغاز کرد و با فنون و رموز دریانوردی آشنا گردید. در جریان همین سفرها، جزیره کاپبِرْتَنْ را در شمال کانادا کشف کرد و از آن پس در خدمت دربار انگلستان قرار گرفت. کابوت در سالهای بعد به خدمت دربار اسپانیا درآمد و در این سالها، خلیج لاپْلارْتا در امریکای جنوبی را کشف کرد. وی در سال 1544م نقشه عظیم و رنگی دنیا را کشید و گام مهمی در شناسایی زمین برداشت. کابوت پس از چندی با تأسیس یک شرکت بازرگانی، گروههای اکتشافی برای یافتن راهی در شمال شرقی برای رفتن به شرق را بسیج کرد و خدمات زیادی به جغرافیای اقتصادی زمان خود نمود. سباستین کابوت سرانجام در 11 ژوئیه 1557م در 81 سالگی درگذشت.
روز جهانی جمعیت (1989م)
امروز جمعیت کره زمین از مرز هفت میلیارد نفر گذشته است و چنانچه متوسط افزایش جمعیت جهان را سالانه فقط دو درصد فرض کنیم، در حدود یک قرن آینده یعنی سال 2100م با جمعیت 48 میلیارد نفری روبرو خواهیم شد که تصور آن هم، کره زمین را به لرزه در میآورد.
از این رو در ژوئن 1989م، مجمع کنترل برنامه توسعه ملل، روز یازدهم ژوئیه (مطابق با 21 تیرماه) را به عنوان روز جهانی جمعیت اعلام کرد تا جمعیت بیش از شش میلیاردی جهان، این روز را گرامی بدارند و افکار عمومی جهان را به خطر افزایش جمعیت و تدابیر و برنامههای توسعه و نیاز به حل مشکلات ناشی از افزایش جمعیت جهان، جلب کنند.
برای مشاهده مجله شبانه اینجا کلیک کنید
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۳۹۳ - ۰۰:۰۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]
صفحات پیشنهادی
با حضور مسئولان نخستین جشنواره جام رمضان در شهرستان فیروزکوه آغاز شد
با حضور مسئولاننخستین جشنواره جام رمضان در شهرستان فیروزکوه آغاز شدنخستین جشنواره فرهنگی مسابقات جام رمضان دانشگاه آزاد اسلامی و شهرستان فیروزکوه با حضور مسئولان آغاز شد به گزارش خبرگزاری فارس از فیروزکوه به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه نخستین جشنواره فراختتامیه نخستین جشنواره فیلم کوتاه ایثار برگزار می شود
اختتامیه نخستین جشنواره فیلم کوتاه ایثار برگزار می شود معاون پژوهش و ارتباطات فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت اختتامیه نخستین جشنواره سراسری فیلم کوتاه ایثار را با شعار ایثار رسانه بستر آفرینی فکری و فرهنگی جامعه مرداد ماه سال جاری بر پا می شود به این مطلب امتیاز دهمایش روز جهانی جمعیت با حضور رحمانیفضلی
همایش روز جهانی جمعیت با حضور رحمانیفضلی در این همایش عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور هاشمی وزیر بهداشت حجت الاسلام ابوترابی فرد نائب رئیس اول مجلس شورای اسلامی و نماینده سازمان ملل متحد در امور جمعیت به ایراد سخنرانی و تبین سیاستهای کلی جمعیت کشور خواهند پرداخت به گزارش نامهساخت فیلم کوتاه ˈآن روزهاˈ در برازجان بوشهر آغاز شد
ساخت فیلم کوتاه آن روزها در برازجان بوشهر آغاز شد بوشهر- ایرنا- ساخت فیلم کوتاه آن روزها روایتگر داستان مبارزات یک کفاش انقلابی علیه رژیم شاهنشاهی روز سه شنبه با حضور بازیگرانی از نقاط مختلف کشور و استان بوشهر در شهر برازجان مرکز شهرستان دشتستان آغاز شد کارگران این فیلم درگفپیام بانکیمون به مناسبت روز جهانی جمعیت
پیام بانکیمون به مناسبت روز جهانی جمعیتتاریخ انتشار پنجشنبه ۱۹ تير ۱۳۹۳ ساعت ۲۲ ۲۵ دبیرکل سازمان ملل متحد در پیامی به مناسبت روز جهانی جمعیت ۱۱ جولای ۲۰۱۴ برابر با ۲۰ تیرماه جاریT گفت امروز جهان بزرگترین جمعیت جوان در تاریخ خود را با یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون نفر داراست که بیشاز امروز صورت میگیرد آغاز بهکار جشنواره ادبیات داستانی بسیج هنرمندان فارس
از امروز صورت میگیردآغاز بهکار جشنواره ادبیات داستانی بسیج هنرمندان فارسدبیر هشتمین جشنواره ادبیات داستانی بسیج هنرمندان فارس گفت این جشنواره با فراخوانی آثار از امروز کار خود را در این استان آغاز میکند به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز سعید گودرزی بعدازظهر امروز در نشست خبرهمزمان با نخستین روز ماه مبارک طرح مفتاح الجنه در کرمان آغاز شد
همزمان با نخستین روز ماه مبارکطرح مفتاح الجنه در کرمان آغاز شدهمزمان با نخستین روز ماه مبارک رمضان طرح مفتاح الجنه در استان کرمان آغاز شد به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان عصر امروز و همزمان با نخستین روز ماه مبارک رمضان طرح مفتاحالجنه در استان کرمان آغاز شد مدیرکل کمیته امدادپیام مدیر اجرایی صندوق جمعیت ملل متحد به مناسبت روز جهانی جمعیت
پیام مدیر اجرایی صندوق جمعیت ملل متحد به مناسبت روز جهانی جمعیت تهران - ایرنا - مدیر اجرایی صندوق جمعیت ملل متحد به مناسبت روز جهانی جمعیت در پیامی متعهد شد از تمام تلاش ها برای ترویج آرمان جوانان و قرار دادن جوانان در قلب تلاش ها برای توسعه ملی و جهانی حمایت کند به گزارش ایرنانخستین جشنواره فیلم کوتاه ایثار برگزار میشود
نخستین جشنواره فیلم کوتاه ایثار برگزار میشود جشنواره فیلم کوتاه ایثار و تقدیر از برگزیدگان آن مرداد ماه سال جاری انجام میشود حجت الاسلام احمد مازنی معاون پژوهش و ارتباطات بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران از برگزاری مراسم جشنوارهارسال آثار به چهارمین جشنواره بازیهای رایانهای تهران از امروز 15 تیرماه آغاز میشود
ارسال آثار به چهارمین جشنواره بازیهای رایانهای تهران از امروز 15 تیرماه آغاز میشود خبرگزاری پانا دبیرخانه دایمی چهارمین جشنواره بازیهای رایانهای تهران اعلام کرد که زمان ارسال آثار به این رویداد فرهنگی از 15 تیر یکشنبه تا اول شهریورماه 93 است ۱۳۹۳ يکشنبه ۱۵ تير ساعت 08 40فردا برگزار میشود همایش روز جهانی جمعیت با حضور رحمانیفضلی
فردا برگزار میشودهمایش روز جهانی جمعیت با حضور رحمانیفضلیهمایش روز جهانی جمعیت فردا با حضور وزیر کشور در تالار بزرگ کشور برگزار میشود به گزارش حوزه دولت خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاعرسانی وزارت کشور همایش روز جهانی جمعیت با محوریت تبیین سیاستهای کلی جمعیت کشور فردامعاون فرمانده انتظامی خراسان رضوی خبر داد برگزاری نخستین جشنواره استانی فیلم کوتاه پلیسی
معاون فرمانده انتظامی خراسان رضوی خبر دادبرگزاری نخستین جشنواره استانی فیلم کوتاه پلیسیمعاون اجتماعی فرمانده انتظامی استان خراسان رضوی از برگزاری نخستین جشنواره استانی فیلم کوتاه پلیسی در استان همزمان با هفته ناجا خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد مجتبی شهسوار ظهر امروز دربا رویکرد اقتصاد مقاومتی و مدیریت جهادی انجام شد حضور دانشگاه فیروزکوه در نخستین جشنواره معرفی کارآفرینان و اس
با رویکرد اقتصاد مقاومتی و مدیریت جهادی انجام شدحضور دانشگاه فیروزکوه در نخستین جشنواره معرفی کارآفرینان و استعدادهای برتردانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه در نخستین جشنواره معرفی کارآفرینان و استعدادهای برتر مهارتی با رویکرد اقتصاد مقاومتی و مدیریت جهادی حضور پیدا کرد به گزارشاردوی شاگردان خادم از امروز آغاز شد/ گام نخست آمادهسازي برای جهاني و آسيايي
ورزشی کشتی - وزنه برداری در خانه کشتی تهران اردوی شاگردان خادم از امروز آغاز شد گام نخست آمادهسازي برای جهاني و آسيايي نخستين مرحله اردوی آمادگی تیم ملی کشتی آزاد برای شرکت در رقابتهای جهانی ازبکستان و بازیهای آسیایی کرهجنوبی از امروز سهشنبه در خانه کشتی تهران آغاز شد بهپیام بانکیمون به مناسبت روز جهانی جمعیت/ جهان بیشترین جمعیت جوان را داراست
پیام بانکیمون به مناسبت روز جهانی جمعیت جهان بیشترین جمعیت جوان را داراست جامعه > خانواده - دبیرکل سازمان ملل متحد اعلام کرد هم اکنون جهان بیشترین جمعیت جوان را داراست به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین بان کی مون در پیامی به مناسبت روز جهانی جمعیت 11 جولای 2014 برابر بتیم ملی بسکتبال با ویلچر ایران به نخستین پیروزی در رقابت های جهانی دست یافت
بسکتبال با ویلچر قهرمانی جهان تیم ملی بسکتبال با ویلچر ایران به نخستین پیروزی در رقابت های جهانی دست یافت تهران - ایرنا - تیم ملی بسکتبال با ویلچر ایران در سومین دیدار خود در مسابقات قهرمانی جهان موفق به شکست ژاپن شد تا نخستین پیروزی خود در این رقابت ها را تجربه کند به گزارش ایحاشیه های نخستین نشست ستاد بزرگداشت روز جهانی قدس در اهواز
حاشیه های نخستین نشست ستاد بزرگداشت روز جهانی قدس در اهواز اهواز- ایرنا - نخستین نشست ستاد بزرگداشت روز جهانی روز قدس که روز چهارشنبه که به دعوت رسمی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خوزستان در سرسرای اداری معاونت سیاسی و اجتماعی استانداری خوزستان برگزار شد با نکته ها و حاشیه هایی هم-
گوناگون
پربازدیدترینها