واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:

۱۹ تير ۱۳۹۳ (۹:۵۹ق.ظ)
استاندار مرکزي: تعامل سازنده امور مالياتي و توليدکنندگان رشد سرمايه گذاري در استان را در پي دارد مقيمي در نشستي با مديران امور مالياتي استان گفت: ارتباط و تعامل سازنده امور مالياتي و توليدکنندگان رشد سرمايه گذاري و توسعه صنعتي در استان را در پي دارد.
به گزارش خبرگزاري موج، مقيمي استاندار مرکزي بر ارتباط و تعامل سازنده امور مالياتي و توليدکنندگان تاکيد کرد و گفت: تعامل و همکاري امور مالياتي و توليد کنندگان باعث مي شود سرمايه گذاري و توسعه صنعتي در استان رشد پيدا کند که امور مالياتي در اين زمينه نقش مهمي بر عهده دارد.
استاندار مرکزي عنوان کرد: واحد هاي توليدي اغلب با مشکل روبرو هستند و قادر به پرداخت به موقع ماليات نمي باشند که کمک به اين واحد ها باعث مي شود تا منبع درآمد يک واحد توليدي حفظ شود تا بتوانيم درآمد مالياتي داشته باشيم.
استاندار مرکزي با اشاره به ظرفيت هاي خوب صنعت و کشاورزي در استان، عنوان کرد: استان مرکزي استاني است که با سرمايه گذاري هايي که قبلاً در اين استان انجام شده و امکانات و زيرساختهاي خوبي که در زمينه حمل و نقل وانرژي دارد بايد در امر توسعه صنعتي و صنايعي که با شرکتهاي دانش بنيان اداره مي شوند در آن قدم هاي بزرگي برداشته شود.
مقيمي اضافه کرد: توسعه صنعتي باعث بالا رفتن درآمد در استان مي شود که رقم ماليات اخذ شده از اين منابع قابل توجه خواهد بود.
استاندار مرکزي اظهار کرد: ماليات در همه کشورها از اهميت ويژه اي برخوردار است و دولتهايي موفق هستند که کشور را از درآمد حاصل از ماليات اداره کنند و زمينه را براي زندگي آبرومند مردم فراهم نمايند.
مقيمي ابراز کرد: کشورهايي که بدون درآمد نفتي اداره مي شوند با ايجاد اشتغال، کمک به توليد و با توسعه فعاليت هاي تجاري و بازرگاني ضمن کسب درآمد، اقتصاد کشورشان را اداره مي کنند و وقتي درآمد ايجاد شد،اخذ ماليات بيشتر را در پي خواهد داشت..وي بيان کرد: در جمهوري اسلامي ايران نيز درصد بالايي از درآمد ها از محل مالياتها مي باشد و اميدواريم روزي برسد که کل هزينه کشور از محل مالياتها تامين گردد.
مقيمي گفت: در سال گذشته سهم در آمد مالياتي استان بيش از صددرصد وصول شده است که اين امر نشاندهنده اين است که علي رغم تحريم هاي موجود چرخ اقتصادي استان خوب چرخيده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 80]