تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 21 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع): كسى كه خود را پيشواى مردم قرار داده، بايد پيش از آموزش ديگران، خود را آموزش دهد ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1864621811




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تقوی، اسماعیل پور و دو کشتی گیر نامدار کوبایی در فهرست تیم سحر همدان


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

تقوی، اسماعیل پور و دو کشتی گیر نامدار کوبایی در فهرست تیم سحر همدان همدان- ایرنا- رییس هیات کشتی همدان از مذاکره نهایی با مهدی تقوی، مسعود اسماعیل پور و دو کشتی گیر نامدار کوبایی برای پیوستن به تیم سحر همدان خبر داد.


ˈجواد نوروزیˈ روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: توافق مالی با مهدی تقوی و حسن مرادقلی دو کشتی گیر نامدار کشورمان انجام شده و ظرف روزهای آینده قرارداد رسمی آنها در فدراسیون منعقد می شود.
وی اضافه کرد: همچنین صادق گودرزی سرمربی تیم کشتی سحر همدان با مسعود اسماعیل پور عضو تیم ملی کشتی کشور مذاکره داشته است که اسماعیل پور پیوستن به تیم همدان را منوط به موافقیت فدراسیون دانسته است.
نوروزی با اشاره به مذاکره نهایی با دو کشتی گیر نامدار و ملی پوش کشور کوبا گفت: با ˈلیوان لوپزˈ کشتی گیر وزن 65 کیلوگرم و ˈگیندری کارزونˈ کشتی گیر وزن 70 کیلوگرم به توافق رسیده ایم و از طریق فدراسیون ضمن پرداخت حق هزینه فیلا، ویزای آنها نیز در حال فراهم شدن است.
وی خاطرنشان کرد: همدان برای مرحله دوم مسابقات جایزه بزرگ باشگاه های کشور اعلام آمادگی کرده بود اما به دلیل تقارن این رقابت ها با رده های سنی پایه امکان انتقال تجهیزات برگزاری مسابقه از فدراسیون به همدان میسر نبود و برهمین اساس قول میزبانی مرحله سوم به ما داده شد.
وی تاکید کرد: تیم سحر همدان با حمایت های صورت گرفته از سوی شرکت صنایع غذایی سحر و سایر مسوولان امسال به دنبال کسب عنوان قهرمانی و درخشش در وزن های انفرادی است و با دعوت از صادق گودرزی به عنوان سرمربی تیم، تجربه وی مسیر ما را برای رسیدن به این هدف هموار کرده است.
تیم سحر همدان در مرحله نخست مسابقات کشتی آزاد فصلی جایزه بزرگ باشگاه های کشور که هفته گذشته برگزار شد برسکوی سوم ایستاد.
این رقابت ها جایگزین لیگ برتر کشتی باشگاه های کشور شد و در چهار مرحله از فصل زمستان آغاز و تا پاییز سال بعد ادامه خواهد داشت.
رقابت های کشتی فصلی جایزه بزرگ باشگاه های کشور در سال جاری به دلیل آنکه از فصل بهار آغاز شده، در سه دوره شامل فصل های بهار، تابستان و پاییز برگزار خواهد شد.
راحل دوم و سوم رقابت های کشتی فصلی جایزه بزرگ باشگاه های کشور دهه آخر ماه های مرداد و مهر ماه برگزار خواهد شد.
تیم های برتر کشتی آزاد و فرنگی سه مرحله (سه تیم برتر) در پایان این رقابت ها مجوز حضور در مسابقات قهرمانی باشگاه های جهان که اواخر آذرماه سالجاری برگزار خواهد شد را دریافت می کنند.
فدراسیون کشتی برای کشتی گیران، رده بندی تعیین کرده و در این رتبه بندی به هر کشتی گیر امتیازی تعلق خواهد گرفت.
بر همین اساس، باشگاه ها نباید حداکثر بیشتر از 250 امتیاز داشته باشند و به همین دلیل کشتی گیران شاخص بین تیم ها پخش می شوند.
7520/2624

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




18/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن