تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سوگند به خدا ، هر كس كه حقيقت سجده را به جاى آورد ، زيان نكرد و كسى كه در سجده، ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869180647




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تلاش همه‌جانبه داعش برای سیطره بر آب فرات+ عکس


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:



تلاش همه‌جانبه داعش برای سیطره بر آب فرات+ عکس
به نظر مي رسد كه اين عمليات داعش، از پيش برنامه ريزي شده بود چرا كه اين گروه فعاليت نظامي خود را بر مناطق "حوضه فرات" متمركز كرده است.



به این مطلب امتیاز دهید

  به گزارش سرویس بین الملل جام نیوز، گروهک تروريستي داعش سلطه خود را بر حوضه رود فرات - از سوريه تا عراق - و نيز بر تاسيسات نفتي دو كشور گسترش داده و بر امكان تقويت منابع مالي خود از طريق نفت افزوده است.
    العالم نوشت: گروه داعش كه به رهبري ابوبكر البغدادي "اعلام خلافت" كرده، موفق شده است بعد از سلطه بر شهر الرقه و نيز الموحسن، البوكمال، الميادين و مناطق روستايي در ديرالزور در همه جهات آن شرقي، غربي، شمالي و جنوبي، كنترل حوضه رود فرات را نیز كه از سوريه شروع شده، در دست بگيرد و بدين ترتيب سلطه خود را بر مناطق مرزي با عراق از سمت الانبار كه مقر اصلي گروه داعش در عراق به شمار مي رود، گسترش دهد.  
 
 



 
 
 
عناصر گروه داعش همچنين چند روز پيش شهر القائم در مرز عراق و سوريه و نيز شهر "راوه" و دو شهر ديگر واقع در امتداد رود فرات در استان الانبار در غرب عراق را تحت سلطه خود درآوردند و خود را به شهرهاي "براونه" و "هيت" و نيز شهر فلوجه در ورودي غربي شهر بغداد رساندند. همچنين عناصر گروه تروريستي داعش شهر " عانه " را به تصرف خود درآوردند و عناصر اين گروه بعد از عقب نشيني همه گردان هاي ارتش عراق، به سمت شهر "حديثه" با هدف تحت كنترل درآوردن اين شهر پيشروي كردند ، ولي هنوز علت عقب نشيني نيروهاي عراقي از اين شهر مشخص نشده است.     يك منبع امنيتي اعلام كرد که عناصر وابسته به گروه داعش بعد از خروج نیروهای ارتش و پليس از شهرهاي "راوه" و "عانه" دراين شهرها مستقر شدند. منبع ياد شده افزود: عناصر مسلح كنترل مراكز پليس اين دو شهر را در دست گرفته اند ، بدون اينكه درگيري هاي قابل توجهي روي دهد.     يك افسر وابسته به نيروهاي گارد مرزي عراق گفت "از مواضع خود به سمت شهر راوه عقب نشيني كرديم". بدين ترتيب، عناصر گروه داعش، سلطه خود را بر نوار مرزي از شهرها و روستاها به سمت رود فرات كه طول آن 700 كيلومتر است، گسترش داده و مرزهاي دو كشور عراق و سوريه را درنورديده و بر مناطق مهم و حياتي به ويژه براي عراق سلطه يافته است.  
 
 



 
 
 
عناصر گروه داعش توانسته اند سدهاي آب را نيز تحت سلطه خود درآورند، آن هم در شرايطي كه نگراني هايي درخصوص احتمال ويران كردن سدها وجود دارد، چرا كه در گذشته تهديداتي درخصوص تخريب سدها و ويران كردن شهرها يا غرق شدن آن ها درآب سد وجود داشت. به نظر مي رسد كه اين عمليات داعش، از پيش برنامه ريزي شده بود چرا كه اين گروه فعاليت نظامي خود را بر مناطق "حوضه فرات" متمركز كرده است.     این گروه تروریستی فعاليت خود را از منطقه الانبار شروع كرده و بعد از آن به سمت شرق سوريه پيشروي كرده است و  با انجام عمليات نظامي، برخي از گروه هاي هم پيمان سابق خود را كه قبلاً كنترل ديرالزور و ريف آن را در دست داشتند، طرد كرده و از برخي از اين گروه ها به ويژه گروه هاي مستقر در شهرهاي ريف ديرالزور بيعت گرفته و درنتيجه توانسته برخي از اين مناطق را به هم متصل كند و به مناطق داخل عراق ارتباط بدهد و سلطه حوض رود فرات را در دست بگيرد تا به هدف استراتژيكي كه از سال 2010 تلاش خود را براي رسيدن به آن آغاز كرده بود، برسد.  

111  




۱۸/۰۴/۱۳۹۳ - ۰۹:۱۱




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن