تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نـادانى، مايـه مرگ زندگان و دوام بدبختى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868372427




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ادامه رایزنی عراقچی و اشمید در روزهشتم


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: ادامه رایزنی عراقچی و اشمید در روزهشتم
هشتمین روز از مذاکرات هسته‌ای ایران و 1+5 فردا چهارشنبه با رایزنی عراقچی و اشمید دنبال می‌شود.
آفتاب: هشتمین روز از مذاکرات هسته‌ای ایران و 1+5 صبح روز چهارشنبه در حالی با ادامه رایزنی‌های معاونان اشتون و ظریف دنبال می‌شود که منابع نزدیک به هیات‌های مذاکره کننده دو طرف از حضور برخی وزیران خارجه گروه 1+5 در اواخر هفته جاری در مذاکرات خبر می‌دهند.

یک منبع مطلع در هیات مذاکره‌ کننده هسته‌ای ایران و 1+5 از احتمال پیوستن وزرای کشورهای 1+5 به مذاکرات در روزهای پایانی هفته خبر داد. وی به ایسنا گفت: احتمالا وزیران 1+5 اواخر هفته برای کمک به گفت‌وگوها در راه رسیدن به توافق به وین سفر خواهند کرد. احتمالا حضور آنها در روزهای جمعه، شنبه و یکشنبه خواهد بود و البته این حضور به معنای رسیدن به توافق نیست.

این منبع مطلع در عین حال گفت: حضور وزیران برای کمک به رسیدن به توافق است و آنها در این مرحله پس از انجام گفت‌وگوهایی به کشورهای خود بازمی‌گردند و مذاکرات پس از آن ادامه خواهد یافت تا به توافق جامع دست یابیم.

ششمین دور از مذاکرات ایران و 1+5 در حالی وارد دومین هفته خود می شود که به گفته مقامات عالیرتبه کشور موضوعاتی از جمله ظرفیت غنی سازی، تحقیق و توسعه و تاسیسات غنی سازی فردو محل مناقشه جدی دو طرف است.

همچنین محمد جواد ظریف، وزیر خارجه ایران عصر روز سه شنبه با اشاره به یک هفته مذاکره اعلام کرد: به هر حال همه این دیدارها به نزدیک کردن مواضع کمک می کند. اینکه بخواهم بگویم در این مدت توانسته ایم مشکلات اساسی را رفع کنیم، این اتفاق هنوز نیفتاده است اما بر روی متن، همکارانم به ویژه معاونین دو طرف مذاکره کننده از طرف ما آقایان عراقچی و روانچی و از طرف مقابل خانم اشمید کار قابل توجهی کرده‌اند.

وی گفت : من در پایان دور گذشته اظهار کردم که تعداد پرانتزها بیشتر از تعداد کلمات متن است اما الان می‌توانیم بگوییم که شاید نزدیک به 50 درصد متن مورد توافق باشد که البته این به آن معنا نیست که ما روی نقاط اختلافی به نتیجه رسیده ایم.

ظریف افزود: شاید روی موضوعات مهم هنوز فاصله‌ها زیاد باشد اما دوستان ما لااقل توانسته اند متن ها را به هم نزدیک کنند تا تصمیم‌گیران سیاسی بدانند چند موضوع باقی مانده است تا روی آن موضوعات باید به نتیجه برسند.

وی با بیان این که هفته گذشته هفته پرکاری بود، گفت: هفته گذشته بسیار پرمحتوا بود ضمن آن که موفقیت، بسیار زیاد نبود اما این طور نیست که بگوییم هفته گذشته کاملا موفقیت آمیز نبوده است.

ظریف در پاسخ به این سوال که 12 روز به پایان ضرب‌الاجل باقی مانده است، فکر می کند در این مدت بتوان به نتیجه رسید و همچنین اخبار حاکی از آن است که وزرای 5+1 اواخر همین هفته در وین حاضر خواهند شد، افزود: من احساس می کنم که اگر وزرای خارجه تصمیم بگیرند به وین بیایند برای رسیدگی به موضوعات نهایی نیست، بلکه برای این است که از آخرین تحولات اطلاع حاصل کنند.

وزیر امور خارجه اضافه کرد: ضمن این که از آمدن آنها ما هنوز خبر قطعی هم نداریم و بعد از آمدن آنها مذاکرات ادامه خواهد داشت. به این خاطر که همان طور که شما هم گفتید 12 روز دیگر به پایان این دور از مذاکرات و ضرب‌الاجل 29 تیر زمان داریم و اگر وزرا بخواهند به وین سفر کنند برای آگاهی از آخرین تحولات است.

به گزارش ایسنا، ظریف ادامه داد: قبل از ورود آنها حتما مذاکرات بسیار فشرده‌ای خواهیم داشت و بعد از ترک وین از سوی آنها هم مذاکرات ادامه خواهد یافت تا این که نزدیک به روزهای آخر ببینیم کار ان‌شاءالله به توافق می‌رسد یا این که نیاز است تصمیم دیگری گرفته شود.




تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن