واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:

۱۷ تير ۱۳۹۳ (۱۷:۴۵ب.ظ)
مسئول دبيرخانه کانونهاي فرهنگي هنري مساجد استان قم: برگزاري طرح قرآني ۱۴۴۸ در کانونهاي فرهنگي هنري مساجد استان قم مسئول دبيرخانه کانونهاي فرهنگي هنري مساجد استان قم از برگزاري طرح قرآني ۱۴۴۸ با حضور بيش از ۴۰ کانون فرهنگي هنري مساجد همزمان با ماه مبارک رمضان در استان قم خبر داد.
به گزارش خبرگزاري موج، حجت الاسلام والمسلمين سعيد روحاني مسئول دبيرخانه کانونهاي فرهنگي هنري مساجد استان قم گفت: طرح 1448 يک طرح ملي است که با موضوع سبک زندگي اسلامي بالغ بر 40 کانون فرهنگي هنري مساجد استان قم در آن شرکت دارند.
وي افزود: کانون فرهنگي هنري علي اصغر(ع) به عنوان کانون مرکزي مجري اجراي اين طرح است که موضوعات طرح 1448 را در قالب کتاب، مقاله و دستنوشته تکثير و در اختيار کانونها قرار مي دهد.
مسئول دبيرخانه کانونهاي فرهنگي هنري مساجد استان قم ادامه داد: براي برگزاري هر چه با نشاط تر اين طرح دبيرخانه قم اقدام به ايجاد مشوق هاي لازم براي اين طرح کرده و آن را در قالب تفاهم نامه اوقات فراغت و با شش امتياز به کانون ها ارائه داده است .
وي تصريح کرد: برنامه اجراي اين طرح از شبکه قرآن پخش شده و با توجه به زمان هاي مناسبي که براي اين برنامه در نظر گرفته شده از استقبال خوبي برخوردار در سطح برخوردار است.
وي با بيان اينکه موضوع محور شدن برنامه قرآني 1448 نسبت به جزء محور شدن طرح 1446 و 1448 موفق تر ارزيابي مي شود، بيان داشت: حرکت در مسير پرداخت موضوعي و به خصوص موضوع سبک زندگي اسلامي مي تواند جرياني فرهنگي بر اساس قرآن کريم را در کشور ايجاد کند.
حجت الاسلام والمسلمين روحاني با بيان اينکه اين طرح در چند قالب از جمله مسابقات پيامکي، تلفني و مکتوب براي افراد برگزار ميشود، گفت: تلاش داريم تا با فعال نمودن کانون مجري طرح1448 و با ارزيابي هاي مداوم به تحکيم کار قرآني در مساجد بپردازيم.
گفتني است: اين طرح از ابتداي ماه مبارک رمضان آغاز شده و تا 14 شهريور ماه ادامه داشته که در پايان دوره طرح قرآني1448همزمان با ميلاد امام رضا(ع) براي شرکت کنندگان آزمون برگزار و به برگزيدگان جوايز ارزندهاي اهدا مي شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]