واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:

ورمرزیار: جدایی رحمتی از استقلال مهم نیست/ نکونام تمایلی به بازگشت ندارد/ اگر مسئولیت داشتم کرار را جذب نمیکردم
پیشکسوت باشگاه استقلال گفت: مشکل استقلال در خط دروازه نیست و جدایی رحمتی اهمیتی ندارد و به نظر بنده استقلال بازیکن بازی ساز ندارد. صادق ورمرزیار در گفت وگو با خبرنگار نامه نیوز، با اشاره به خرید های استقلال در فصل نقل و انتقالات اظهار داشت: استقلال با نفراتی که جذب کرده، تیم تقریبا خوبی خواهد داشت اما عملکرد برخی از بازیکنانی که جذب شده اند، در هاله ای از ابهام قرار دارد. میلاد فخر الدینی و شهباززاده بازیکنان خوبی هستند و در تیم های قبلی خود عملکرد قابل قبولی داشته اند، اما شرایط استقلال با دیگر تیم ها متفاوت است و باید دید که آیا این بازیکنان در استقلال نیز عملکرد خوبی خواهند داشت یا خیر. از امید ابراهیمی شناخت کامل دارم و مطمئنم که این بازیکن در استقلال نیز بازی های زیبایی خواهد داشت اما در مورد دیگر بازیکنانی که جذب شده اند باید صبر کرد و به این بازیکنان زمان داد تا آنها نیز در استقلال جایگاه خوبی پیدا کنند.وی افزود: کرار هم از نظر فنی بازیکن خوبی است اما به لحاظ اخلاقی سابقه ی خوبی ندارد. اگر کرار از لحاظ اخلاقی دوباره مشکل ساز نشود و روی مسائل فنی تمرکز کند، برای استقلال مهره ی مفیدی خواهد بود. البته اگر در استقلال مسئولیتی داشتم، کرار را به استقلال نمی آوردم چون به هر حال سابقه ی خوبی ندارد و ممکن است تیم را به حاشیه ببرد. در مجمع نفراتی که استقلال جذب کرده نام های بزرگی دارند ولی باید دید که این نفرات در بعد فنی و تاکتیکی برای استقلال مفید خواهند بود یا خیر.پیشکسوت باشگاه استقلال در خصوص جدایی مهدی رحمتی اظهار داشت: مشکل استقلال در خط دروازه نیست و جدایی رحمتی اهمیت چندانی ندارد و فرق چندانی نمی کند که رحمتی در دروازه بایستد یا فروزان و داسیلوا. به عقیده بنده استقلال بازیکن بازی ساز ندارد و هنوز هم نتوانسته چنین بازیکنی جذب کند که تیم را رهبری و هدایت کند و مانع زیر توپ زدن بازیکنان شود. اگر استقلال در فصل گذشته بازی ساز قهاری داشت در مسابقات بیشتری پیروز می شد و نتایج بهتری کسب می کرد.
ورمرزیار در خصوص جدایی حتمالی ملی پوشان استقلال اظهار داشت: استقلال به وجود همه ی ملی پوشانش احتیاج دارد. آندو برای هر تیمی نعمت است و بیگ زاده نیز در استقلال نمره ی قبولی گرفته و خسرو حیدری هم که نیازی به تعریف ندارد و مسئولین استقلال باید تلاش کنندکه ملی پوشان تیم را حفظ کنند.
وی در مورد عملکرد افشارزاده و هیئت مدیره استقلال گفت: فکر می کنم آقای افشارزاده و هیئت مدیره ی جدید استقلال اشتباهاتی داشته اند اما در حال حاضر زمان مناسبی برای بیان این اشتباهات نیست و باید اجازه داد تا استقلال شکل تیمی خود را به دست بیاورد ولی شاید در آینده بتوان در این موارد بیشتر صحبت کرد اما در مجموع افشارزاده هنوز به استقلال نیامده، اشتباهاتی مرتکب شده است.
ورمرزیار در خصوص صحبت های اخیر نکونام که گفته بود استقلالی ها به برخی بازیکنان پیشنهاد 2 میلیاردی می دهند، اما فقط از من توقع دارند که زیر یک میلیارد بگیرم، گفت: نکونام بازیکن بزرگی است و من ارادت زیادی به ایشان دارم اما در شرایطی که استقلال ابراهیمی را جذب کرده و سعی دارد آندو را نیز نگه دارد، مشخص می شود که حرف های نکونام چه معنایی دارد. به عقیده ی من نکونام تمایلی برای حضور در استقلال ندارد.
1393/4/17
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]