تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مؤمن همواره خانواده خود را از دانش و ادب شايسته بهره مند مى سازد تا همه آنان را وارد ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860506980




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تیم های کاراته دختران به رقابت های بین المللی مالزی اعزام می شوند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

تیم های کاراته دختران به رقابت های بین المللی مالزی اعزام می شوند تهران – ایرنا – تیم های کاراته دختران در سه رده سنی نوجوانان ،جوانان و امید (زیر 21 سال ) 25 تیرماه راهی تایلند می شوند تا در رقابت های بین المللی کاراته در این کشور شرکت کنند.


لیلا بهرامی مربی تیم های کاراته این سه رده سنی روز سه شنبه با بیان این مطلب در گفت و گو با ایرنا گفت: از اوایل اردیبهشت ماه تمرینات آغاز شده است و در ادامه برنامه آماده سازی تیم و برپایی مسابقه تدارکاتی 10 دختر کاراته کا شامل سه نوجوان، چهار جوان و سه کاراته کا رده سنی امید به رقابت های بین المللی تایلند اعزام می شوند.
وی گفت : در حال حاضر بازیکنان به حدود 80 درصد آمادگی مورد نظر کادر فنی رسیده اند. حضور در رقابت های تایلند و پس از آن حضور در اردوهای آماده سازی تیم در کشورهای تایلند و مالزی تیم را به آمادگی صد در صدی می رساند .
بهرامی همچنین گفت : پس از مسابقات بین المللی کاراته در تایلند ، مسابقات قهرمانی آسیا را نیز در پیش داریم که امیدوارم تیم امسال بتواند نتایج بهتری از سال قبل در این مسابقات کسب کند.
تیم های کاراته دختران در سه رده سنی نوجوانان، جوانان و امید سال گذشته در جریان مسابقه های کاراته قهرمانی آسیا در امارات توانست دو طلا ، یک نقره و سه برنز کسب کند. در مجموع کاروان کاراته ایران شامل تیم های دختران و پسران در مسابقات سال گذشته موفق شد عنوان نایب قهرمانی رقابت ها را به نام خود ثبت کند.
بهرامی مهم ترین رقبای ایران را در رقابت های قهرمانی آسیا در مالزی کاراته کاهای کشورهای چین ، ژاپن و ویتنام عنوان کرد و گفت:تیم های آسیایی به ویژه کشورهای جنوب شرقی اسیا امسال سرمایه گذاری زیادی در این رشته کرده و در رقابت های بین المللی زیادی ظاهر شده اند ،بنابراین می توان از آنها به عنوان حریفان اصلی تیم ایران نام برد.
مربی تیم کاراته دختران ایران ادامه داد: نتیجه حضور بهنوش نجفی ومهتاب اسماعیلی دو کاراته کا جوان کشورمان در مسابقه های کاراته وان اندونزی که خرداد ماه برگزار شد، یک نقره و یک برنز بود که حکایت از آمادگی خوب تکواندو کاران ایرانی دارد.
مسابقه های کاراته بین المللی تایلند از 27 تیرماه آغاز می شود . این مسابقات تا 29 تیرماه ادامه دارد .
رقابت های کاراته سه رده سنی آسیا (نوجوانان، جوانان و امید) از 14 تا 19 مرداد ماه در کوالالامپور مالزی برگزار می شود.
تیم کاراته دختران کشورمان پس از پایان رقابت های بین المللی تایلند به مدت یک هفته در تایلند اردو خواهد زد و پس از آن راهی مالزی می شود تا از ششم مرداد ماه به مدت یک هفته نیز در مالزی اردوی تدارکاتی برگزار کند.
مربیگری این تیم در تایلند به عهده فرخناز ارباب و لیلا بهرامی است اما با اعزام تیم به مسابقه های قهرمانی آسیا در مالزی ، تیمی از مربیان متشکل از فاطمه قاسمی ، راضیه جلیل پور، فاطمه بغلانی ، پریناز سعیدی و نگار حسینی به مالزی سفر خواهند کرد تا این تیم را همراهی کنند.
سارا بهمنیار منهای 47کیلوگرم ، شقایق واحدی منهای 54 کیلو گرم ، مینا یوسفی به اضافه 54 (نوجوانان ) ، فائزه چیذری منهای 48 ، سمیه تکمار منهای 53 ، آویشن باقری منهای 59 و ملیکا احدی به اضافه 59 (جوانان )، زهره برزگر منهای 53 ، مهتاب اسماعیلی منهای 60 و بهنوش نجمی به اضافه 60 (امید ) اسامی نفرات اعزامی به رقابت های بین المللی تایلند و مسابقه های قهرمانی آسیا در مالزی هستند.
ورزشی (4)**1828**1581

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




17/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن