واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین:
جام جهانی 2014 چهرههای جذاب مرحله نیمه نهایی جام بیستم+تصاویر نیمه نهایی رقابت های جام جهانی برزیل حساسیت را به اوج می رساند. با چهره های جذاب این مرحله بیشتر آشنا می شویم.
به گزارش جام جم ورزشی؛ نیمه نهایی رقابت های جام جهانی تا به حال هیچ زمانی به اندازه اکنون ستاره نداشته است. اما در میان این ستاره ها می توان به نام هایی اشاره کرد که در این مرحله از جام جهانی وظیفه سنگین تری بر روی دوش خود احساس می کنند. آنها چه کسانی هستند؟ لئو مسی؛ پازل کامل می شود؟
خسته شدیم از بس درباره مقایسه مارادونا و لئومسی مطلب شنیدیم و بحث کردیم اما چه کنیم که این قیاس تا وقتی مسی قهرمان جهان نشده یا به عبارتی آرژانتین را قهرمان جهان نکرده ادامه خواهد داشت و گریزی از آن نیست. حالا ستاره خجالتی و بی سروصدای آرژانتین در آستانه تکمیل پازلی است که از مدتها پیش با به دست آوردن توپ طلا، قهرمان کردن تیم باشگاهی و شکستن رکوردهای متوالی در دنیای فوتبال آغاز کرده بود. بدون شک قهرمانی در جام جهانی آخرین و بزرگترین تکه از این پازل بزرگ و دشوار است که مسی فقط دو قدم با آن فاصله دارد. مطمئنا قهرمان کردن این آرژانتین که به لحاظ تاکتیکی تیم فوقالعادهای نیست و از مربی بزرگ و کاریزماتیکی مثل کارلوس بیلاردو یا حتی خوسه پکرمن برخوردار نیست، میتواند بزرگترین دستاورد زندگی ورزشی مسی باشد. این قهرمانی هم ویترین افتخارات مسی را تکمیل خواهد کرد هم به مقایسه او و مارادونا پایان خواهد داد اما مسی نشان داده زیاد به این مقایسهها توجه نمیکند و به نظر میرسد این اتفاق بیشتر از اینکه برای خود لئو مهم باشد برای دوستداران او و البته هواداران پرشمار دیگو مارادونا که منتظرند ببینند لئو در نهایت چه میکند، اهمیت دارد.
یوآخیم لوو؛ در این حصار بشکن!
عجیبترین اتفاق درخصوص یوآخیم لوو چهره متفکر او بعد از هر پیروزی و عمیق شدن چین و چروکهایی است که هر تورنمنت بیشتر از تورنمنت قبلی در صورتش پیدا میشود. لوو حتی در زمان سوار بودن بر جریان بازی و پایان مسابقه با پیروزی تیمش، در حال تفکر است و از همان زمان به آینده فکر میکند. او همچنان فکور است و خیلی کم میخندد اما تمام دوستدارانش امیدوارند همان لبخند خشک بعد از هر پیروزی در پایان این تورنمنت از لبان او نیفتد. لوو در کنار یورگن کلینزمن و تنها یک سال بعد از حضور در کادر فنی منشافت به نیمهنهایی جام جهانی رسید اما باخت به ایتالیا اجازه نداد در تاریخ فوتبال آلمان ماندگار شود. 4 سال قبل او اینبار به عنوان رهبر تیم به نیمهنهایی جام جهانی رسید اما باخت به اسپانیای آماده آرزوهای او را به تعویق انداخت. لوو دو فینال و یک نیمهنهایی جام ملتهای اروپا را هم به اسپانیا و ایتالیا باخت تا در آستانه قهرمانی 4 تورنمنت به شکلی عجیب بازمانده و ناکام بزرگ به حساب بیاید. حالا او با آلمان در سومین نیمهنهایی جامهای جهانی است و نه خودش نه دوستدارانش دیگر حوصله یک ناکامی دیگر را نخواهند داشت. آیا لوو در برزیل پروژه نیمهتمامش را تمام خواهد کرد؟
لوییس فیلیپه اسکولاری؛ ... و حالا فرمول قهرمانی
در مورد فیل بزرگ بیشتر نظریهپردازیها و نقدها منفی است اما اسکولاری با برزیل در آستانه کسب افتخار دیگری است. وقتی برزیل با فردو گوستاوو و هالک در بازی افتتاحیه کرواسی را برد، بسیاری گفتند این تیم برزیل به جایی نمیرسد و قهرمانی با این مربی عصبی و پرخاشگر شدنی نیست.
اسکولاری تیم فوقالعادهای ندارد؛ تیمی که شما را برای دقایقی طولانی میهمان ژوگوبونیتو نخواهد کرد و مثل تیم 1986 جادویی نیست. تیم او هم دفاع میکند هم کلک میزند هم اعصاب حریف را بههم میریزد. او میخواهد برنده باشد حتی بدون تیاگو سیلوا و نیمار. حتما حالا او راههای شکست آلمان را در ذهن مرور میکند، همان راههایی که یک بار جواب داد و در ژاپن منجر به شکست «تیتان» ژرمنها و ثبت پنجمین قهرمانی سلسائو شد. حالا فیل بزرگ بعد از دو ناکامی متوالی در یکچهارم آمده تا با همان فرمولهای همیشگیاش برزیل را قهرمان کند. او نیمی از راه را رفته و حالا با داد و قال و روشهای منحصر بهفردش دنبال جام میگردد. واقعا اگر او قهرمان شد و برای دومین بار برزیل را به آرزویش رساند چه کسی یادش خواهد ماند که تیم او فوقالعاده بود و با تیم 1970، 1982 و حتی 1994 فاصله داشت.
وسلی اشنایدر؛ پایان یک عصر دلانگیز
وقتی شماره 10 را پوشید و در مرحله مقدماتی تحت تاثیر درخشش RVP و آرین روبن محو شد، همه از هم میپرسیدند پس این وسلی اشنایدر کجاست؟ این چه شماره دهی است که اصلا در بازی دیده نمیشود و نمیدرخشد.
اشنایدر اما از مرحله حذفی همان ستارهای شد که دنبالش میگشتیم. او کمکم جواب سوالهایمان را میداد و بازی به بازی مشخص میشد چرا فان خال پیراهن تکستارههای نارنجی را به او داده است. اشنایدر مقابل مکزیک گل زد و سد نفوذناپذیر آزتکها را بعد از 90 دقیقه دفاع جانانه شکست و لالهها را در تورنمنت نگه داشت.
اشنایدر یک رکورد جالب در بازیهای حذفی جام جهانی دارد؛ او 5 گل در این بازیها زده که چهارتایش در جام جهانی قبلی به ثمر رسید و هلند را تا فینال بالا کشاند. برای او اما این جام یک جام ویژه است؛ جامی که اگر قهرمانیاش برای او دستاوردهای شخصی بههمراه نداشته باشد، میتواند یک پایان رویایی در فوتبال حرفهای به حساب بیاید. اشنایدر 30 ساله که با کوچ به گالاتاسرای از چشم فان خال افتاده بود با استخدام مربی کیکبوکسینگ کاری کرد تا دوباره در جمع نارنجیها حاضر باشد. چهار سال قبل او با فتح سهگانه همراه اینتر و حضور در فینال جام جهانی از کسب توپ طلا بازماند.
2010 همان سالی بود که برای انتخاب توپ طلا، مربیان و کاپیتانها هم صاحب رأی شدند تا اشنایدر به جمع سه گزینه نهایی نرسد در حالی که او یکی از شانسهای مسلم کسب این جایزه با رأی خبرنگاران بود. اشنایدر که با گل ششماش در جامهای جهانی فقط یک وجب فاصله داشت دوباره در کانون توجه است و اگر هلند با او قهرمان شود، شماره 10 نارنجیها در تاریخ فوتبال این کشور جاودانه خواهد شد و با این قهرمانی اختتامیهای فوقالعاده در دوران بازیگری او برای تیم ملی هلند رقم خواهد خورد.
(آی اسپورت)
سه شنبه 17 تیر 1393 - 10:02
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]