تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بر زبان مؤمن نورى (الهى) است و درخشان و برزبان منافق شيطانى است كه سخن مى گويد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870977856




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بمب خبری شوکه کننده برای استقلالی ها درروزهای حساس نقل و انتقالات


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:



بمب خبری شوکه کننده برای استقلالی ها درروزهای حساس نقل و انتقالات
اتفاقی که اعضای جدید هیات مدیره را با شوک عجیبی مواجه کرده و امکان اتخاذ تصمیمات جدید را به وجود آورده است.



به این مطلب امتیاز دهید

به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز، باشگاه استقلال در آستانه لیگ چهاردهم با شوک تازه‌ای مواجه شده است. جلساتی که در روزهای اخیر با حضور اعضای هیات مدیره این باشگاه برگزار شده اگرچه به ظاهر برای بررسی آخرین وضعیت این تیم جهت حضور در لیگ برتر انجام گرفته اما موضوع دیگری را در برگرفته که همه مسئولان این باشگاه را با شوک بزرگی مواجه کرده است.

در حالی که پیش‌تر عنوان شده بود میزان بدهی‌های این باشگاه 45 میلیارد تومان است اما سازمان مالیاتی کشور در نشست ویژه‌ای که با حضور مسئولان این باشگاه و نیز مدیرعامل باشگاه پرسپولیس برگزار شد از بدهی چند ده میلیارد تومانی باشگاه آبی‌پوش پایتخت به این سازمان خبر داد. این غیرمنتظره‌ترین خبری بود که مسئولان جدید باشگاه استقلال بعد از پذیرش مسئولیت این باشگاه شنیدند.

کامران صاحب پناه رئیس هیات مدیره باشگاه استقلال که معتقد است این تیم در فصل نقل و انتقالات بسیار خوب کار کرده و در صورت حفظ بازیکنان ملی‌پوش خود پیشتاز همه تیم‌های لیگ برتری در فصل نقل و انتقالات خواهد بود این خبر را تایید کرده و چشم انتظار مساعدت وزارت ورزش و دارایی در آینده نزدیک است.

وی در این باره  گفت: هنوز رقم دقیق بدهی مشخص نیست ولی آنچه مسلم است باشگاه بین 40 تا 45 میلیارد تومان بدهی مالیاتی نیز دارد که قبلا به ما عنوان نشده بود ولی در جلسه‌ای که با مسئولان امور مالیاتی داشتیم به ما گفتند که باشگاه استقلال باید این بدهی را پرداخت کند.

رئیس هیات مدیره باشگاه استقلال در پاسخ به این سوال که آیا با شرایط کنونی اداره باشگاه دشوارتر از قبل نشده است بیان کرد: البته هنوز به طور دقیق و روشن مبلغ را به ما اعلام نکرده‌اند. به هرحال باید وزارت ورزش و دوستان اداره دارایی مساعدت های لازم را انجام بدهند که حتما هم همینطور خواهد بود. ما بدهی دیگری داشتیم و اسپانسر هم اعلام کرده که 23 میلیارد تومان در این فصل پرداخت می‌کند. از طرفی هزینه‌های جاری را هم داریم.

صاحب پناه همچنین تاکید کرد: بازیکنان و افرادی که در این سالها از باشگاه طلب داشتند و نیز بدهی‌های مالیاتی آنها بر عهده باشگاه بوده است می‌آیند و با آنها مذاکره خواهیم کرد. آنها هم می‌خواهند این مشکلات قدیمی به هرحال حل بشود و انشاءالله با کمک خودشان مشکل را حل خواهیم کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، اعضای جدید هیات مدیره استقلال در شرایطی کار خود را آغاز کردند که از سوی وزارت ورزش و جوانان به آنها اعلام شده بود میزان بدهی آبی پوشان حدود 40 تا 45 میلیارد تومان است. حالا مشخص شده است که این باشگاه رقمی نزدیک به 45 میلیارد تومان دیگر هم بدهی دارد که به تازگی افشا شده است.

به دنبال مشخص شدن این میزان بدهی، مشخص نیست اعضای هیات مدیره این میزان بدهی را خواهند پذیرفت یا بر روی قرارداد همکاری آنها با وزارت ورزش و جوانان تاثیر خواهد گذاشت.
  116




۱۶/۰۴/۱۳۹۳ - ۱۳:۲۸




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن