واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:

۱۶ تير ۱۳۹۳ (۱۱:۴۳ق.ظ)
شهردار شهر رضا خبر داد؛ رشد چشم گير بودجه فرهنگي شهرداري شهرضا نسبت به سال گذشته شهردار شهرضا گفت: رشد چشم گير بودجه فرهنگي شهرداري شهرضا نسبت به گذشته از بارزترين مصاديق توجه به مقوله فرهنگ به شمار مي رود.
به گزارش خبرگزاري موج؛ محمد هويدا اظهار داشت: چارچوب فعاليت هاي شهرداري شهرضا از نيمه دوم سال گذشته مبتني بر تعريف سياست هاي لازم در حوزه هاي مختلف اجرايي شده و بخش فرهنگ به عنوان يک امر مهم و تاثيرگزار به شکل جدي مد نظر قرار گرفته است.
شهردار شهرضا با اشاره به اينکه تعريف معاونت فرهنگي در ساختار شهرداري از نخستين اقدامات انجام گرفته در راستاي دستيابي به اهداف بزرگ در اين حوزه به شمار مي رود، بيان داشت: رشد چشم گير بودجه فرهنگي شهرداري شهرضا نسبت به گذشته از بارزترين مصاديق توجه به مقوله فرهنگ به شمار مي رود و البته اهتمام مجموعه شهرداري در خصوص اجراي طرح هاي فرهنگي در نقاط مختلف شهر نکته مهمي است که آثار و برکات ناشي از آن در آينده نزديک هويدا مي شود.
وي با تشريح چگونگي اجراي طرح هاي فرهنگي در شهرضا و ميزان بودجه اختصاص يافته به اين طرح ها گفت: طرح هاي بزرگ و جامعي از قبيل فرهنگ سراي اسلام آباد در فضايي به مساحت 1200 متر مربع، فرهنگ سراي پاسداران در فضايي به مساحت1700 متر مربع ، فرهنگ سراي سروستان در فضايي به مساحت 2600 متر مربع واحداث مجموعه فرهنگي بانوان در فضاي مناسب و با تخصيص امکانات گسترده و با اختصاص اعتباري بالغ بر 16 ميليارد ريال در دستور کار قرار گرفته است.
هويدا با اشاره به اينکه تملک قانوني کارخانه تاريخي نوين به عنوان يک فضاي مناسب و ايده آل، در سال جاري از مهم ترين اولويت هاي شهرداري شهرضا است، افزود: در حال حاضر ده ها پرونده در سطح دستگاه قضايي پيرامون وضعيت اين مجموعه عظيم در مرحله پيگيري قرار دارد و تمامي تلاش و توانمندي شهرداري شهرضا در راستاي حل اين مسايل و مشکلات مضاعف شده است.
وي اضافه کرد: با تملک کامل کارخانه تاريخي نوين طرح احداث سالن بزرگ اجتماعات در محل اين کارخانه با ظرفيتي بالغ بر 4 هزار نفر به عنوان يک گام بزرگ در راستاي افزايش سرانه فضاهاي فرهنگي شهرضا محقق مي شود.
شهردار شهرضا ادامه داد: از سوي ديگر با تملک کارخانه تاريخي نوين امکان واگذاري بخشي از اين مجموعه به اداره کل کتابخانه هاي عمومي استان اصفهان براي احداث کتابخانه استاندارد در شهرضا مهيا مي شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]