تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 18 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):براستى كه هر كس را حق سود ندهد، باطل زيانش رساند و هر كس به راه هدايت نرود، به كجر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805497009




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فعالیت دزدان دریایی در کدام دریا بیشتر است؟


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: فعالیت دزدان دریایی در کدام دریا بیشتر است؟
حضور دزدان دریایی در مناطق ساحلی سومالی دیگر مشاهده نمی شود، اما شاهد رشد سریع فعالیت این راهزنان در دیگر مناطق هستیم. چرا جامعه جهانی در مقابل حملات راهزنان دریایی ضعیف است؟
آفتاب: در سال های شکوفایی دزدی دریایی در سومالی، این افراد از تاکتیک حرکت با قایق‌های تندرو و حملاتی استفاده می کردند که آسیب های زیادی به دنبال نداشت. این دزدان پس از غارت کشتی های باری به سرعت به سمت ساحل می رفتند و ماه ها انتظار می کشیدند تا اجناسشان به فروش برود. کیسه ای محتوی چند میلیون دلار پول را از رو داخل هلی کوپتر با چتر برایشان پایین می انداختند.


به گزارش آفتاب به نقل از صدای روسیه، تا چند سال پیش هم به همین ترتیب بود. مبارزه هدفمند با دزدان دریایی در سواحل شرقی آفریقا کار خود را کرد. طی یک سال گذشته فقط دو مورد حمله دزدان دریایی در کنار سواحل سومالی گزارش شده است، اگرچه قبلا هر سال ده ها مورد حمله صورت می گرفت.


این نتایج تلاش های چندین ساله جامعه بین الملل است. واسیلی گوتولیاک کارشناس مسایل حقوق دریایی از انستیتوی دولت و حقوق می گوید: «مجموعه اقداماتی قانونی و حقوقی در سطح شورای امنیت سازمان ملل به تصویب رسید که اجازه دستگیری دزدان دریایی و انجام عملیات علیه آنها نه تنها در دریا که حتی منهدم ساختن آنها در خشکی را صادر می کرد. ناوگان نظامی بین المللی در این راستا تشکیل شد و دزدان ترسیدند».


اما در ساحل غربی قاره آفریقا همه چیز به شکل دیگری پیش رفت. گروه های دزدان در نیجریه قبلا فقط در خشکی ظاهر می شدند، اما الان به صورت فعالتر وارد دریا شده اند. طبق معمول قربانیان این گروه تانکرهای نه چندان بزرگ هستند که در قسمت های آرام ساحلی حرکت می کنند و حاوی سوخت برای فروش در خشکی هستند. دزدان نیجریه هنوز در سطحی نیستند که کارهایی در سطح سومالی ها انجام دهند. اما طی پنج سال گذشته تعداد حملات در ساحل نیجریه تا هفت برابر افزایش یافته است و کسی نمی داند که فردا چطور خواهد شد؟


در تنگه مالاکا شرایط آرام نیست و این منطقه یکی از قدیمی‌ترین محل‌ها برای دزدان دریایی است. تمام دهه اول قرن بیست و یکم دزدی‌ها در این منطقه کاهش یافت. در نتیجه کشورهای منطقه از سال 2010 تقریبا نیروهای مبارزه با دزدان دریایی را از آن محل خارج کردند. اما برای این کار هنوز زود بود، زیرا سال‌های پس از آن بر شدت حملات به سرعت افزوده شد.


حال باید چه کرد؟ ظاهر حساب باز کردن روی نیروهای کشورهای ساحلی همیشه عاقلانه نیست. به عنوان مثال، در نیجریه امکانات برای مبارزه دایمی با دزدان وجود ندارد. در این صورت، شاید زمان آن رسیده که ناوگان بین المللی همچون خلیج آدن تشکیل دهند؟


گزینه سومی هم هست. باید به صاحبان کشتی های مسافری اجازه حمل سلاح بدهند و در ابتدا قوانین استفاده از سلاح در دریای آزاد را برایشان قرائت کنند.


واسیلی گوتسولیاک می گوید: «اگر دزدان بدانند که امکان واکنش شدید وجود دارد، به هر کشتی حمله نخواهند کرد. توصیه های دفتر بین المللی دریاها را اگر مطالعه کنیم به موارد خنده دار برمی خوریم. به عنوان مثال، به دزدان توصیه می شود که از طریق لوله های آب به روی عرشه کشتی بروند. هرگونه شرح برای این مساله بی معناست. اگر ما بخواهیم به کار دزدان خاتمه بدهیم، باید مساله استفاده از سلاح گرم روی عرشه کشتی ها را بررسی کنیم.


روش موثر دوم استفاده از کشتی های نظامی گشت دریایی در مناطق خطر است. با این حال، بودجه هنگفتی برای این ناوگان لازم است. تمام دولت ها حاضر نیستند این هزینه را بکنند».


بنابراین، ناوگان بین المللی مبارزه با دزدان دریایی به استثنای خلیج آدن در هیچ کجا تشکیل نشده است. جامعه بین الملل طی سال های اخیر مشکلات زیادی روی خشکی داشته است و زمای برای فکر کردن به امنیت روی دریاها ظاهرا ندارد.


به همین خاطر کشتی های مسافری در مناطقی که فاقد ناوگان نظامی ملی هستند، از امنیت برخوردار نخواهند بود. کارشناسان از لزوم حضور نگهبانان روی عرشه صحبت می کنند. اما قوانین کنونی دریاها وجود اسلحه روی کشتی مسافری را در نظر نگرفته است. برخی کشورها حتی به کشتی های مجهز به سلاح گرم اجازه کناره گیری در بنادرشان را هم نمی دهند.


شرایط کنونی برای دزدان دریایی کاملا مناسب است. حل این مشکل دیر یا زود لازم است. بهتر است که زودتر این کار را انجام دهیم و به دزدان دریایی اجازه ندهیم که سال به سال بر خشونت و حملاتشان بیافزایند.




تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۳۹۳ - ۱۶:۱۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن