تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):هر كس در مسجد سهله دو ركعت نماز بخواند، خداوند، دو سال بر عمر او مى‏افزايد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869728014




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آموزش زنان پیشمرگ کرد برای نبرد با تروریستهای داعش


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: آموزش زنان پیشمرگ کرد برای نبرد با تروریستهای داعش
از ابتدای بحران عراق بسیاری از زنان عراقی برای مبارزه با گروه داعش بسیج شده وبرای آموزشهای نظامی اعلام آمادگی کرده اند.
  گروه بین الملل - در منطقه کردستان با این حال آموزشهای نظامی به زنان به صورت منظم و با اصول نظامی خاصی در حال انجام است و زنان با حضور در واحدهای پیشمرگه زنان ، برای نبرد با داعش آموزش نظامی می بینند .این واحد نظامی با فرماندهی ناهید احمد رشید در منطقه شمال سلیمانیه مستقر شده و فعالیت های کاملا هدف دار و مستمری دارند .آنطور که اسکای نیوز گزارش داده است این واحد نظامی پیش از این نیز در دوران جنگ آمریکا با عراق برای مبارزه با طرفداران صدام حسین در منطقه کردستان آموزش دیده و بارها با نیروهای القاعده نیز درگیری داشته است . به گزارش افکارنیوز به نقل از نشریه دیلی میل ، این واحد نظامی هم اینک اما خود را برای مبارزه با نیروهای داعش آماده می کند . این در حالیست که ارتش عراق نیز سعی دارد به هر طریق ممکن مناطق تحت تصرف داعش را پس بگیرد و زنان عراقی حتی بدون دیدن آمورشهای نظامی خاص در جنگ های خیابانی حاضر می شوند . یکی از مناطق که با کمک زنان و نیروی ارتش دوباره به دست نیروهای دولتی افتاد ، روستای عوجه بود که با حمله شبانه نیروهای ارتشی توانست پیروزی ای نمادین را کسب کرده و این شهر را از دست عناصر تندروی حامی صدام حسین خارج سازد . ارتش عراق که با حمایت هلیکوپتر ها و سلاحهای سنگین و همچنین داوطلبین و بسیج مردمی به این شهر حمله کرده بود ، روستای عوجه در حمله شبانه یک ساعته نیروهای ارتش دوباره به دست نیروهای پلیس و ساکنان این منطقه افتاد و نیروهای داعش به کلی از این منطقه فراری شده و یا از بین رفتند.آموزش دادن نظامی به زنان کرد این بار اما نه برای دفاع از شهرهای شمالی عراق بلکه برای تسلط بیشتر بر مناطق نفتی عراق از جمله کرکوک صورت می گیرد . کردها که سعی دارند از شرایط و بحران موحود در عراق استفاده کرده و منطقه نفت خیز کرکوک را برای همیشه به مناطق تحت تسلط خود در آورند ، نیاز به نیروی نظامی بیشتری دارند . نظامیان پیشمرگه های کرد هم اینک در مناطق شمالی این کشور مشغول نبرد با داعش هستند و سعی دارند با کمک گرفتن از نیروهای نظامی زن بر تعداد سربازان خود بیافزایند . این در حالیست که در مناطق جنوبی تر زنان در روستاها و شهرهای محل تصرف داعش برای هدف دیگری می جنگند و آنهم بیرون راندن تروریست ها و حفظ جان و ناموسشان است . تحلیلگران بر این عقیده اند کردها بعد از پایان یافتن بحران عراق نیز به معضلی بزرگ برای دولت مرکزی این کشور تبدیل می شوند . هم اکنون نیز بارزانی تلاش دارد با استفاده از شرایط موجود افکار عمومی در کل دنیا را وادارد تا با استقلال کردستان موافقت کنند اما نه همسایه های عراق و نه جامعه بین الملل از این اقدام استقبال نکرده و اعلام کرده اند در شرایط حاضر یکپارچگی و وحدت عراق بیش از هر چیز دیگری اهمیت دارد .




تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن