تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 7 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):زيارت امام حسين عليه السلام را رها نكن و دوستان خود را هم به آن سفارش كن، كه در ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834590282




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

10 دانشمند ایرانی در جمع پژوهشگران پراستناد دنیا


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

10 دانشمند ایرانی در جمع پژوهشگران پراستناد دنیا شیراز- ایرنا- سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) گفت: موسسه تامسون رویترز که در ایران به نام پایگاه ISI بیشتر مشهور است اسامی سه هزار و 215 پژوهشگر پراستناد جهان را منتشر کرده که در این فهرست نام 10 دانشمند ایرانی دیده می شود.


به گزارش دریافتی روز یکشنبه ایرنا، جعفر مهراد در این باره افزود: دانشگاه تهران با چهار دانشمند پراستناد بیش از سایر دانشگاه های کشور دارای دانشمند پراستناد است.
وی در معرفی این دانشمندان ایرانی اظهار کرد:فرنوش فریدبُد در رشته مهندسی به طور مشترک با دانشگاه علوم پزشکی تهران، پرویز نوروزی در رشته مهندسی و سیاوش ریاحی در رشته مهندسی و محمدرضا گنجعلی در رشته مهندسی از آن جمله است.
رییس مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری افزود: مهدی دهقان در رشته مهندسی و ریاضیات دانشمند برجسته دانشگاه صنعتی امیرکبیر است.
وی ادامه داد: در کل دانشگاه آزاد اسلامی یک دانشمند پراستناد وجود دارد؛ حسن علی زمانی در رشته مهندسی وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی است.
مهراد اظهار کرد: سعید عباس بندی و مجید عشقی گرجی در رشته ریاضیات به ترتیب پژوهشگران برجسته دانشگاه بین الملل امام خمینی و دانشگاه سمنان هستند.
سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) گفت: مهر اورنگ قائدی و دکتر داوود دمیری گنجی نیز از دانشمندان پراستناد رشته مهندسی هستند که به ترتیب به دانشگاه یاسوج و دانشگاه فنی نوشیروانی بابل تعلق دارند.
مهراد یادآوری کرد: موسسه تامسون رویترز که در ایران به نام پایگاه ISI شناخته می شود در این فهرست توجه جهانی را از رتبه بندی های دانشگاهی در سطح موسسات به رتبه بندی پژوهشگران معطوف کرده است.
وی افزود: این پژوهشگران، داغ ترین مقالات علمی را منتشر کرده اند که جزو یک درصد پراستنادترین پژوهشگران جهان در رشته های موضوعی و تخصصی خود به حساب می آیند.
رییس مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری اظهار کرد: پژوهشگران پراستناد جهان در 21 رشته موضوعی شامل علوم و علوم اجتماعی فعالیت های تحقیقاتی دارند.
وی افزود: این پژوهشگران در بازه زمانی بین سال های 2002 و 2012 میلادی مورد مطالعه و ارزیابی قرار گرفته اند.
مهراد یادآوری کرد: اطلاعات پژوهشگران پراستناد از زیر سیستم ESI وابسته به تامسون رویترز که افراد، موسسات، مقالات، انتشارات و کشورهای موثر را در رشته های موضوعی 21 گانه رتبه بندی می کند استخراج شده است.
مهراد اظهار داشت: دانشگاه های ایالات متحده با یک هزار و 762 پژوهشگر پراستناد در راس این فهرست قرار دارد و آمریکا 55 درصد از پژوهشگران پراستناد جهان را در اختیار دارد.
وی گفت: انگلستان، چین، آلمان، ژاپن، فرانسه، کانادا، هلند، استرالیا، سوییس، کره جنوبی و هندوستان به ترتیب دارای 309، 170، 167، 101، 93، 91، 81، 78، 68، 27 و 12 دانشمند پراستناد است.
این استاد علم اطلاعات و دانش شناسی افزود: پنج کشور اروپای شمالی شامل دانمارک، سوئد، فنلاند، نروژ و ایسلند هم در مجموع 104 پژوهشگر پراستناد را در اختیار دارند.
مهراد گفت: در آفریقا تنها پنج دانشمند پراستناد وجود دارد که تمام آنها در آفریقای جنوبی مشغول به فعالیت هستند.
سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) اظهار کرد: روسیه نیز دارای 5 دانشمند پراستناد است که این دانشمندان یا در دانشگاه های روسیه یا در آکادمی علوم این کشور به تحقیق مشغول هستند.
رییس مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری گفت: به تعبیر رهبری معظم انقلاب حرکت علمی کشور حرکتی پرشتاب و دوچندان است که در بین کشورهای اسلامی و منطقه جایگاه مهمی را به خود اختصاص داده است. وقتی ایران را با کشورهای اسلامی مقایسه می کنیم به تداوم جدی، پرشتاب و همه جانبه نهضت علمی پی می بریم.
مهراد در ادامه اظهار کرد: در ترکیه نیز 10 دانشمند پراستناد وجود دارد که از نظر تعداد برابر با تعداد دانشمندان پراستناد جمهوری اسلامی ایران است.
وی گفت: از این تعداد، تعداد شش پژوهشگر در رشته مهندسی، یک پژوهشگر در رشته ژنتیک و بیولوژی مولکولی، یک پژوهشگر پراستناد در رشته فیزیک و دو پژوهشگر پراستناد در رشته علوم اجتماعی وجود دارد.
سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) ادامه داد: تعداد دانشمندان پراستناد مالزی نیز تنها سه نفر است که این افراد در رشته های مهندسی، ریاضی و علوم اجتماعی پژوهش می کنند.
مهراد درباره تنها تفاوتی که جمهوری اسلامی ایران با دو کشور اسلامی یاد شده یعنی ترکیه و مالزی دارد، افزود: این دو کشور در رشته علوم اجتماعی دارای دانشمندان پراستناد هستند و این نکته ای است که دانشگاه های کشور باید بدان توجه کنند.
وی در رابطه با کشور عربستان گفت: از عربستان سعودی 207 پژوهشگر پراستناد معرفی شده است. البته از مجموع 207 پژوهشگر پراستناد تنها 17 نفر عربستانی هستند و مابقی ملیت غیر عربستانی دارند. عربستان با این روش، بین المللی سازی دانشگاه های خود را آغاز کرده است و اتفاقا بر همین اساس در سال های اخیر توانسته است در رتبه های بین المللی نیز موفقیت های خوبی را بدست آورد.
استاد علم اطلاعات و دانش شناسی بیان کرد: هندوستان 12 دانشمند پراستناد دارد. هندوستان مانند جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک کشور نوظهور علمی شناخته شده است با این حال، تفاوت این کشور با جمهوری اسلامی ایران در بررسی تعداد دانشمندان پراستناد در آن است که از مجموع 12 دانشمند پراستناد هندی دو نفر در آمریکا اقامت دارد، نفر دیگر به طور مشترک با یکی از دانشگاه های آمریکایی همکاری داشته، نفر چهارم نیز مقاله خود را بطور مشترک با یکی از دانشگاه های مکزیک تالیف کرده و نفر پنجم هم مقاله خود را به طور مشترک با عربستان سعودی تالیف کرده است.
وی افزود: در حالی که 10 دانشمند پراستناد ایران مقالات خود را با همکاری خود و سایر دانشمندان ایرانی و توسط دانشگاه های کشور تالیف و منتشر کرده اند.
مهراد گفت: استناد نماد کیفیت است و بدین ترتیب اکنون به راحتی می توانیم از انتشارات علمی کشور به عنوان آثار علمی ماندگار و با کیفیت نام ببریم.
مهراد در رابطه با فرمایش های رهبر معظم انقلاب در دیدار با استادان دانشگاه ها گفت: در شرایطی که رهبر معظم انقلاب بر تداوم جدی، پرشتاب و همه جانبه نهضت علمی تاکید دارند، شایسته است افتخاری را که دانشمندان ایرانی آفریده اند ارج نهاده و آرزو کنیم مسیری که اکنون گشوده شده است این مسیررا با فعالیت های علمی اثربخش ترهمچنان همواروتاثیرگذارنگه داریم. ک/1
2026/ 667 /675

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




15/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن