تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 30 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر لحظه ای که بر فرزند آدم بگذرد و او به یاد خدا نباشد روز قیامت حسرتش را خواهد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831404962




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کارآفريني و يکي از شروط اصلي تحقق آن


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۵ تير ۱۳۹۳ (۹:۸ق.ظ)
آفرينش: کارآفريني و يکي از شروط اصلي تحقق آن
به گزارش خبرگزاري موج، روزنامه آفرينش چنين نوشت:
کارآفريني واژه اي است که در سال هاي اخير آن را زياد مي شنويم، اما هنوز هم براي بسياري از افراد، اين واژه و معنا و مفهوم و ضرورت آن، از شفافيت و وضوح لازم برخوردار نيست. به صورت خيلي خلاصه، اين واژه به تلاش انسان براي ايجاد کسب و کاري نوآورانه بر مبناي ايده هاي جديد و خلاقانه و يا ايجاد فرصت شغلي براي خود و افرادي ديگر با استفاده از سرمايه گذاري شخصي در يک زمينه خاص، اطلاق مي شود.
اين فرايند، به خصوص در شرايطي که افراد در جستجوي فرصت هاي شغلي و به دست آوردن شغل از وضعيت مطلوبي برخوردار نباشند، اهميتي دوچندان مي يابد. چرا که با به کار بستن قوه خلاقيت و حس نوجويي و نوآوري، مي توانند خود به ايجاد شغل اقدام کنند و در اين صورت، علاوه بر به وجود آوردن زمينه فعاليت شغلي براي خود، چه بسا موجب به کارگيري تعدادي از افراد ديگر نيز در آن زمينه شده، و از اين طريق موجبات اشتغال چند نفر ديگر را نيز فراهم سازند. اين جاست که اهميت اين مساله و ديد نوآورانه و خلاقانه داشتن در زندگي، روشن مي شود.
ممکن است داستان زندگي افرادي را که پس از سال ها زندگي با مشقت، در اثر به کارگرفتن قوه خلاقيت خود، دست به کارهاي خارق العاده و برخلاف جريان عادي زندگي زده و از آن پس، دچار تحول اساسي در زندگي شان شده اند را مطالعه نموده باشيم. مي شود گفت در زندگي همه اين افراد، يک نکته مشترک وجود دارد و آن، داشتن انگيزه براي ايجاد تغيير و اجرايي نمودن ايده اي شخصي از سوي آن ها است. در اين زمينه بحث هاي زيادي وجود دارد اما يکي از مباحث مرتبط، مساله چگونگي ايجاد روحيه کارآفريني در سطح جامعه و کمک به تقويت اين روحيه است.
با وجود همه تشويق ها و تبليغ هايي که براي تبديل شدن افراد به يک فرد کارآفرين صورت مي گيرد، طبيعي است افرادي که در دوران تحصيل خود و در سال هاي کودکي و نوجواني، هرگز فرصت چنداني به آن ها براي ارائه يک ايده و به اجرا درآوردن آن، داده نشده، نمي توانند مانند افرادي که گاهي نيز امکان ارائه ايده در يک زمينه را داشته و دست به کارهاي خلاقانه زده اند، از قدرت انديشه و نبوغ خود براي تغيير شرايط و ابداع يک کار يا حرفه جديد، استفاده کنند. با توجه به اين مساله، مي شود گفت يکي از موانع اساسي در ايجاد روحيه خلاق و مبتکر در جامعه ما، اين واقعيت است که در مقابل آنچه در محيط خانواده، مدرسه، دانشگاه و محيط شغلي به افراد آموزش داده مي شود، به آن ها فرصت تفکر، تجربه، بيان ايده و نظر و آزمون و خطا داده نمي شود.
درواقع، افراد به گونه اي بار مي آيند که در بسياري از موارد، مسائل را به صورت بي قيد و شرط فرامي گيرند و اصولا سوال پرسيدن و با پشتوانه تفکر و تجزيه و تحليل، آموختن، هنوز در بين ما آن گونه که بايد، نهادينه نشده است. اين مساله در نظام آموزشي، شامل حال همه رشته ها مي شود و در هر کدام، به گونه اي نمايان است. در حالي که اهميت قائل شدن براي روحيه جستجوگري و به چالش کشيدن مسائل، موجب فعال شدن قدرت فکر و نبوغ و پويايي آن مي گردد، همان طور که درنظر نگرفتن آن، نوعي سکون، انجماد و عدم تحرک و نوجويي را با خود به همراه مي آورد. به همين دليل، جدي گرفتن اين مساله و مجال اظهارنظر و ارائه ايده را به افراد دادن، امري است که در تقويت خلاقيت اجتماعي نقش اساسي دارد.
به خصوص اگر اين امر از سنين کودکي آغاز شود و سيستمِ در محور قرار داشتن معلم و مربي، جاي خود را به متعلم محور بودن بدهد و اين، مشخصه اي است که سبب مي شود افراد تربيت شده در چنين سيستمي، افرادي باشند که همواره در ذهن خود طرح هايي را براي جامه عمل پوشاندن، داشته باشند و مصداق آنان که در موقعيت هاي مختلف، يا راهي خواهند يافت و يا اگر نيابند، راهي خواهند ساخت.
در غير اين صورت و بدون ارزش قائل شدن براي روحيه پژوهش و کنکاش و آزادي ارائه طرح و ايده، نمي توان انتظار داشت افراد، بدون طي کردن مقدمات و مراحل لازم، يک شبه به افرادي تبديل شوند که قادر باشند دست به کارآفريني زده و توليد کار و سرمايه نمايند.
نويسنده: زهرا کيان بخت













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن