محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1826705511
معرفی کشورهای پر دانشمند دنیا
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: معرفی کشورهای پر دانشمند دنیا
سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) گفت: تامسون رویترز که در ایران به نام پایگاه ISI مشهور است اسامی 3215 پژوهشگر پراستناد جهان را منتشر کرده است که نام 10 دانشمند ایرانی نیز در میان آنها قرار دارد.
کد خبر: ۴۱۳۶۳۰
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۳۹۳ - ۲۰:۲۰ - 05 July 2014
سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) گفت: تامسون رویترز که در ایران به نام پایگاه ISI مشهور است اسامی 3215 پژوهشگر پراستناد جهان را منتشر کرده است که نام 10 دانشمند ایرانی نیز در میان آنها قرار دارد.
به گزارش مهر، دکتر جعفر مهراد با اعلام این خبر افزود: به نظر می رسد این پایگاه توجه جهانی را از رتبه بندی های دانشگاهی در سطح موسسات به رتبه بندی پژوهشگران معطوف کرده است. این پژوهشگران، داغ ترین مقالات علمی را منتشر کرده اند که جزو یک درصد پراستنادترین پژوهشگران جهان در رشته های موضوعی و تخصصی خود به حساب می آیند.
رئیس مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری خاطرنشان کرد: فهرست جدید حاوی اسامی 3215 دانشمند پراستناد است که 10 دانشمند ایرانی در این جمع حضوری برجسته دارند. پژوهشگران پراستناد در 21 رشته موضوعی شامل علوم و علوم اجتماعی فعالیت های تحقیقاتی دارند. این پژوهشگران در بازه زمانی بین 2002 و 2012 مورد مطالعه و محاسبه قرار گرفته اند.
مهراد افزود: اطلاعات پژوهشگران پراستناد از زیر سیستم ESI وابسته به تامسون رویترز که افراد، موسسات، مقالات، انتشارات و کشور های موثر را در رشته های موضوعی 21 گانه رتبه بندی می کند استخراج شده است.
55 درصد پژوهشگران برتر دنیا در اختیار آمریکا
وی اظهار داشت: دانشگاه های ایالات متحده با 1762 پژوهشگر پراستناد در رأس این فهرست قرار دارد. آمریکا 55 درصد از پژوهشگران پراستناد جهان را در اختیار دارد. انگلستان، چین، آلمان، ژاپن، فرانسه، کانادا، هلند، استرالیا، سوئیس، کره جنوبی و هندوستان به ترتیب دارای 309، 170، 167، 101، 93، 91، 81، 78، 68، 27 و 12 دانشمند پراستناد هستند.
این استاد علم اطلاعات و دانش شناسی کشور افزود: پنج کشور اروپای شمالی شامل دانمارک، سوئد، فنلاند، نروژ و ایسلند بر روی هم 104 پژوهشگر پراستناد را در اختیار دارند. در آفریقا تنها 5 دانشمند پراستناد وجود دارد که تمام آنها در آفریقای جنوبی مشغول به فعالیت هستند.
رئیس مرکز منطقه ای اعلام کرد: روسیه نیز دارای 5 دانشمند پراستناد است که این دانشمندان یا در دانشگاه های روسیه و یا در آکادمی علوم این کشور به تحقیق مشغول می باشند.
لندن 61 پژوهشگر پراستناد را در خود جای داده است
وی افزود: اگر بخواهیم دانشمندان پراستناد را بر حسب شهرها گروه بندی کنیم لندن 61 پژوهشگر پراستناد را در خود جای داده است. سپس پاریس با 27، زوریخ 26، شیکاگو 25، هنگ کنگ 23، کپنهاگ 18، سنگاپور 17، سئول 4، برلین 3 ، آمستردام و مونیخ هر کدام با 1 پژوهشگر پراستناد نسبت به سایر شهرهای جهان برجسته اند. در آمریکا ایالت های کالیفرنیا و تگزاس به ترتیب دارای 225 و 61 پژوهشگر پراستناد هستند.
سرپرست ISC گفت: فهرست تامسون رویترز پژوهشگران پراستناد را بر حسب رشته های موضوعی نیز رده بندی کرده است که اطلاعات جالب توجهی در دسترس قرار می دهد. برای مثال، از بین 170 پژوهشگر، چین دارای 36 پژوهشگر پراستناد در مهندسی و علم مواد، 28 پژوهشگر پراستناد در شیمی، 18 پژوهشگر پراستناد در ریاضیات و 16 پژوهشگر پراستناد در فیزیک و علوم زمین است. تقریبا 85 درصد دانشمندان چینی به 6 رشته یاد شده در بالا تعلق دارد.
وضعیت چین در رشته های پراستناد
استاد علم اطلاعات و دانش شناسی بیان کرد: چین فاقد پژوهشگر پراستناد در رشته های هوافضا، اقتصاد و تجارت، روانپزشکی و روانشناسی و علوم اجتماعی است. این کشور تنها دارای یک داشمند پراستناد در هر یک از رشته های پزشکی بالینی، ایمونولوژی، بیولوژی و بیوشیمی، علوم اعصاب و علوم رفتاری و کشاورزی است.
کشورهای کم جمعیت و تعداد بالای پژوهشگر پر استناد
وی خاطرنشان کرد: در کشورهای اروپای شمالی جالب توجه است بدانیم که ایسلند با جمعیتی برابر با 350000 نفر دارای 11 پژوهشگر پراستناد است. نروژ با 1/5 میلیون جمعیت تنها 8 دانشمند پراستناد دارد.
کدام دانشگاه ها دارای برترین پژوهشگران
مهراد گفت: نگاه اجمالی به مؤسسات آموزش عالی نشان می دهد که دانشگاه هاروارد دارای 160 دانشمند پراستناد است. از این تعداد 33 پژوهشگر در پزشکی بالینی، 27 پژوهشگر در بیولوژی مولکولی و ژنتیک، 13 پژوهشگر در علوم اعصاب و رفتاری و 12 پژوهشگر در علم اقتصاد و تجارت مشغول به پژوهش هستند. دانشگاه هاروارد تنها دارای سه پژوهشگر پراستناد در هر یک از رشته های علوم و مهندسی کامپیوتر، ایمونولوژی، میکروبیولوژی و علم مواد و دو پژوهشگر پراستناد در علوم زمین و داروسازی است.
سرپرست ISC ادامه داد: دانشگاه کمبریج در انگلستان از بین 29 پژوهشگر پراستناد 8 دانشمند در بیولوژی مولکولی و ژنتیک و 4 دانشمند پراستناد در بیولوژی و بیوشیمی و علوم اعصاب و رفتاری است.
وضعیت جمهوری اسلامی ایران در میان دانشمندان پراستناد
رئیس مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران در بین 3215 دانشمند برجسته دارای 10 پژوهشگر پراستناد جهان است. به تعبیر رهبری معظم انقلاب حرکت علمی کشور حرکتی پرشتاب و مضاعف است که در بین کشورهای اسلامی و منطقه جایگاه مهمی را به خود اختصاص داده است. وقتی ایران را با کشور های اسلامی مقایسه می کنیم به تداوم جدی، پرشتاب و همه جانبه نهضت علمی پی می بریم.
مهراد اظهار داشت: دانشگاه تهران با چهار دانشمند پراستناد بیش از سایر دانشگاه های کشور دارای دانشمند پراستناد است. دکتر فرنوش فرید بُد در رشته مهندسی مشترکا با دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر پرویز نوروزی در رشته مهندسی و دکتر سیاوش ریاحی در رشته مهندسی و دکتر محمدرضا گنجعلی در رشته مهندسی از آن جمله است.
وی افزود: دکتر مهدی دهقان در رشته مهندسی و ریاضیات دانشمند برجسته دانشگاه صنعتی امیرکبیر است. در کل دانشگاه آزاد اسلامی یک دانشمند پراستناد وجود دارد. دکتر حسن علی زمانی در رشته مهندسی وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی ایران است.
رئیس مرکز منطقه ای گفت: دکتر سعید عباس بندی و دکتر مجید عشقی گرجی در رشته ریاضیات به ترتیب پژوهشگران برجسته دانشگاه بین الملل امام خمینی و دانشگاه سمنان است. دکتر مهر اورنگ قائدی و دکتر داوود دمیری گنجی نیز از دانشمندان پراستناد رشته مهندسی هستند که به ترتیب به دانشگاه یاسوج و دانشگاه فنی نوشیروانی بابل تعلق دارند.
برابری ترکیه با ایران و وضعیت کشورهای اسلامی در تعداد دانشمندان پراستناد
مهراد افزود: در ترکیه نیز 10 دانشمند پراستناد وجود دارد که از نظر تعداد برابر با تعداد دانشمندان پراستناد جمهوری اسلامی ایران است. از این تعداد، تعداد 6 پژوهشگر در رشته مهندسی، یک پژوهشگر در رشته ژنتیک و بیولوژی مولکولی، یک پژوهشگر پراستناد در رشته فیزیک، دو پژوهشگر پراستناد در رشته علوم اجتماعی وجود دارد.
سرپرست ISC ادامه داد: تعداد دانشمندان پراستناد مالزی نیز تنها سه نفر است. این افراد در رشته های مهندسی، ریاضی و علوم اجتماعی پژوهش می کنند.
مهراد درباره تنها تفاوتی که جمهوری اسلامی ایران با دو کشور اسلامی یاد شده یعنی ترکیه و مالزی دارد، افزود: این دو کشور در رشته علوم اجتماعی دارای دانشمندان پراستناد هستند و این نکته ای است که دانشگاه های کشور باید بدان توجه کنند.
وی درخصوص کشور عربستان گفت: از عربستان سعودی 207 پژوهشگر پراستناد معرفی شده است. البته از مجموع 207 پژوهشگر پراستناد تنها 17 نفر عربستانی هستند و بقیه ملیت غیر عربستانی دارند. عربستان با این روش، بین المللی سازی دانشگاه های خود را آغاز کرده است و اتفاقا بر همین اساس در سال های اخیر توانسته است در رتبه های بین المللی نیز موفقیت های خوبی را بدست آورد.
رئیس مرکز منطقه ای گفت: اردن به عنوان یک کشور اسلامی و منطقه ای تنها چهار دانشمند پراستناد دارد که سه نفر با دانشگاه های برکلی و انستیتو پلی تکنیک ویرجینیا در آمریکا مقالات پراستناد خود را به رشته تحریر در آورده اند. نفر چهارم نیز به عنوان دانشمند پراستناد با دانشگاه ملک عبدالعزیز در عربستان سعودی همکاری دارد.
استاد علم اطلاعات و دانش شناسی بیان کرد : هندوستان 12 دانشمند پراستناد دارد. هندوستان مانند جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک کشور نوظهور علمی شناخته شده است با این حال، تفاوت این کشور با جمهوری اسلامی ایران در بررسی تعداد دانشمندان پراستناد در آن است که از مجموع 12 دانشمند پراستناد هندی دو نفر در آمریکا اقامت دارد، نفر دیگر مشترکا با یکی از دانشگاه های آمریکایی همکاری داشته، نفر چهارم نیز مقاله خود را بطور مشترک با یکی از دانشگاه های مکزیک تالیف کرده و نفر پنجم هم مقاله خود را مشترکا با عربستان سعودی تالیف کرده است.
وی افزود: در حالیکه 10 دانشمند پراستناد ایران مقالات خود را با همکاری خود و سایر دانشمندان ایرانی و توسط دانشگاه های کشور تالیف و منتشر کرده اند.
مهراد به این نکته اشاره کرد و گفت: استناد نماد کیفیت است و بدین ترتیب اکنون به راحتی می توانیم از انتشارات علمی کشور به عنوان آثار علمی ماندگار و با کیفیت نام ببریم.
مهراد در خصوص فرمایشات مقام معظم رهبری در دیدار با اساتید دانشگاه ها گفت: در شرایطی که رهبری معظم انقلاب بر تداوم جدی، پرشتاب و همه جانبه نهضت علمی تاکید دارند، شایسته است افتخاری را که دانشمندان ایرانی آفریده اند ارج نهاده و آرزو کنیم مسیری که اکنون گشوده شده است این مسیر را با فعالیت های علمی اثربخش تر همچنان هموار و تاثیرگذار نگه داریم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]
صفحات پیشنهادی
معرفی کشورهای پر دانشمند دنیا/ وضعیت برابر ایران با ترکیه
دانش و فناوری جزئیات آماری از پر استنادهای علمی معرفی کشورهای پر دانشمند دنیا وضعیت برابر ایران با ترکیه سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ISC گفت تامسون رویترز که در ایران به نام پایگاه ISI مشهور است اسامی 3215 پژوهشگر پراستناد جهان را منتشر کرده است که نام 10 دانشمند امعرفی انقلاب اسلامی دردنیا با روش های سنتی پیام رسانی ممکن نیست
معرفی انقلاب اسلامی دردنیا با روش های سنتی پیام رسانی ممکن نیست بوشهر- ایرنا- معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری بوشهر گفت درعصر حاضر با روش های سنتی گذشته و بدون داشتن ابزار مناسب نمی توان پیام انقلاب اسلامی را به دنیا رساند و آن را بخوبی معرفی کرد به گزارش ایرنا محمد حستصاویری از آداب رمضان در کشورهاي دنيا
تصاویری از آداب رمضان در کشورهاي دنيا ۱۲ ۰۴ ۱۳۹۳ - ۱۴ ۳۰همدان در زمینه گردشگری خارجی به دنیا معرفی نشده است
استانها غرب همدان حسینی مکارم همدان در زمینه گردشگری خارجی به دنیا معرفی نشده است همدان - خبرگزاری مهر معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری کشور گفت متاسفانه استان همدان در زمینه گردشگری و تمدن به مردم خارج از کشور معرفی نشده است به گمهراد خبر داد حضور ۱۰ دانشمند ایرانی در بین پژوهشگران پراستناد دنیا
مهراد خبر دادحضور ۱۰ دانشمند ایرانی در بین پژوهشگران پراستناد دنیارئیس مرکز منطقهای اطلاع رسانی علوم و فناوری با اشاره به انتشار اسامی 3 هزار و 215 پژوهشگر پراستناد جهان از سوی پایگاه تامسون رویترز گفت نام ۱۰ دانشمند ایرانی در بین پژوهشگران پراستناد دنیا قرار دارد به گزارش گرایران در میان کشورهای پر دانشمند جهان
ایران در میان کشورهای پر دانشمند جهان سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ISC گفت تامسون رویترز که در ایران به نام پایگاه ISI مشهور است اسامی 3215 پژوهشگر پراستناد جهان را منتشر کرده است که نام 10 دانشمند ایرانی نیز در میان آنها قرار دارد خبرگزاری مهر دکتر جعفر مهراد با اعرهبر حزب «زنده باد مردم» ایتالیا در گفتوگو با فارس: تروریسم درعراق از طرف آمریکا و غرب حمایت میشود
رهبر حزب زنده باد مردم ایتالیا در گفتوگو با فارس تروریسم درعراق از طرف آمریکا و غرب حمایت میشود حامیان مالی تروریسم بهافکار عمومی دنیا معرفی شوندلارا مادریگالی رهبر حزب فورزا پوپولاره ایتالیا با اشاره به اینکه گروههای تروریستی عراق از طرف آمریکا و غرب رسماً حمایت میشود گفتروحانی در دیدار سفیر جدید کرواسی: اراده ایران روابط با همه کشورهای دنیا به ویژه کشورهای دوست است
روحانی در دیدار سفیر جدید کرواسی اراده ایران روابط با همه کشورهای دنیا به ویژه کشورهای دوست استرئیس جمهوری هنگام دریافت استوارنامه سفیر جدید کرواسی توسعه روابط جمهوری اسلامی ایران با کرواسی را به نفع دو کشور و دو منطقه دانست و گفت تهران آماده همکاری در حوزه های دوجانبه و بینالانعقاد قرارداد تجارت ترجيحي ميان ايران با تمام کشورهاي دنيا
۳۰ خرداد ۱۳۹۳ ۹ ۳۱ق ظ انعقاد قرارداد تجارت ترجيحي ميان ايران با تمام کشورهاي دنيا براي توسعه حجم مبادلات تجاري کشور بايد مقررات زدايي را سرلوحه اقدامات خود قرارداده و تمام موانع موجود را برطرف کنيم ولي الله افخمي معاون وزير صنعت معدن و تجارت و رييس سازمان توسعه تجارت در گفت ودو پژوهشگر دانشگاه آزاد اسلامي تبريزدر جمع يك درصد دانشمندان برتر دنيا قرار گرفتند
تبریز دو پژوهشگر دانشگاه آزاد اسلامي تبريزدر جمع يك درصد دانشمندان برتر دنيا قرار گرفتند دكتر ناصر مديرشهلا و دكتر محمدعلي بهنژادي دو عضو هيأت علمي دانشگاه آزاد اسلامي تبريز به فهرست يك درصد برتر دانشمندان مهندسي جهان پيوستند به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز جدارتباط را با کشورهای دنیا افزایش دهیم
نماینده مجلس شورای اسلامی ارتباط را با کشورهای دنیا افزایش دهیم تهران بزرگ-ایرنا - نماینده مردم شهرستانهای قدس شهریار وملارد در مجلس شورای اسلامی گفت برای معرفی ظرفیتهای بالای گردشگری کشور باید ارتباط رابا دیگر کشورهای دنیا افزایش دهیم وزمینه ساز حضور گردشگران از نقاط دیگر دنیمعرفی گونهای جدید از خانواده نعناعیان به دنیای علم گیاهشناسی توسط محققان ایرانی
شنبه ۷ تیر ۱۳۹۳ - ۱۰ ۱۷ محققان پژوهشکده علوم گیاهی دانشگاه فردوسی مشهد برای نخستین بار در دنیا موفق به جمعآوری گونهای جدید از خانواده گیاهی نعناعیان با نام گوشبرّهای بینالودی شدند به گزارش سرویس علمی ایسنا گوشبرّهای بینالودی گیاهی است که به تازگی از کوههای بینالودتازههای دنیای فناوری طراحی اینترنت ابرسریع برای دانشمندان
تازههای دنیای فناوریطراحی اینترنت ابرسریع برای دانشمندانکاربران شبکه علمی انرژی موسوم به ESnet از این پس میتوانند از اینترنت فوق سریعی استفاده کنند که ۱۰۰ برابر سریعتر از شبکه فیبرنوری گوگل است به گزارش فارس به نقل از تک اسپات ارتقای این شبکه با همکاری متخصصان وزارت انرژی وحجم داراییهای ارزی کشورهای دنیا / صندوق توسعه ملی ایران در کجای این رتبهبندی قرار داد؟
حجم داراییهای ارزی کشورهای دنیا صندوق توسعه ملی ایران در کجای این رتبهبندی قرار داد اقتصاد > جهان - فارس نوشت حسابهای ارزی کشورهای نروژ امارات و عربستان بیشترین حجم ذخایر حساب ذخیره ارزی را در جهان دارند و صندوق توسعه ملی ایران با ۵۸ ۶ میلیارد دلار ذخیرهتاکید رییس جمهوری بر آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای توسعه روابط با کشورهای دنیا
در مراسم تقدیم استوارنامه سفیران جدید پنج کشور تاکید رییس جمهوری بر آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای توسعه روابط با کشورهای دنیا تهران- ایرنا- رییس جمهوری صبح امروز دوشنبه در دفتر کار خود میزبان سفیران جدید برونئی مالزی کرواسی قرقیزستان و چین بود که استوارنامه خود را تقدیم ویجایزه 25هزار یورویی ، خودروشخصی، پرداخت شهریه مدرسه و... برای فرزندآوری در کشورهای توسعه یافته
جایزه 25هزار یورویی خودروشخصی پرداخت شهریه مدرسه و برای فرزندآوری در کشورهای توسعه یافته آفتاب روزنامه جام جم نوشت ژاپن آلمان اسپانیا ایتالیا و روسیه از جمله کشورهایی هستند که از چند سال پیش به ارایه مشوقهایی در زمینه افزايش جمعيت روی آورده اند ارایه معافیتهای مالیاتیتابارز: به دنیا نشان می دهیم اروگوئه مدعی است
تابارز به دنیا نشان می دهیم اروگوئه مدعی است سرمربی تیم ملی فوتبال اروگوئه پس از پیروزی مهم تیم ملی کشورش مقابل ایتالیا و صعود به یک هشتم نهایی گفت که اروگوئه شانس قهرمانی دارد به گزارش سایت جام جم ورزشی اسکار تابارس گفت اروگوئه در این دیدار سختی های زیادی را متحمل شد و ما ک-
گوناگون
پربازدیدترینها