واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
امام جمعه ریگان: بصیرت کامل راه برون رفت از مشکلات است ایرنا - کرمان - امام جمعه ریگان، گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی یک راه برون رفت از مشکلات را به ما ارایه دادند و اینکه بصیرت کامل داشته باشیم، دشمن، تاکتیک ها و اهدافش را شناسایی کنیم و با یکدیگر اتحاد داشته باشیم.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام ˈعلی رنجبر ماهانیˈ در خطبه های نماز جمعه ریگان به فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی در جمع حافظان و قاریان قرآن کریم اشاره کرد و افزود: معظم له در سخنان خود تاکتیک های دشمن را به ما معرفی کردند.
وی بیان کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند، تاکتیک هایی که دشمن برای جهان اسلام ترسیم کرده سه چیز است و اولین آن ایجاد اختلاف، اختلافات قومی مذهبی عقیدتی و جنگ میان شیعه و سنی این از تاکتیک های دشمن است که ما هم این تاکتیک دشمن را در شهرستان مد نظر داشته باشیم.
وی خاطرنشان کرد: معظم له دومین تاکتیک دشمن را ساخت بدیل هایی دروغین از اسلام بیان کردند.
امام جمعه ریگان گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند آنچه امروز در دنیای اسلام دیده می شود این است که دشمنان اسلام به نام اسلام در پوشش اسلام با اسلام مقابله می کنند به طوری که امام خمینی (ره) فرمودند در مقابل اسلام ناب محمدی (ص) اسلام آمریکایی را ترویج می دهند و اسلام آمریکایی که با طاغوت با صیهونیست می سازد و در خدمت هدف های آمریکا قرار می گیرد.
وی اضافه کرد: رهبری سومین تاکتیک دشمن را که برای جهان اسلام ترسیم کردند راه اندازی جنگ نیابتی است که مردم را به جان همدیگر می اندازند و خود نظاره گر هستند.
حجت الاسلام رنجبر ماهانی گفت: معظم له فرمودند، دشمن هم یکسری اهداف را در سر می پروراند که اولین هدف دشمن چون مشکلات زیادی دارند و برای اینکه این مشکلات را مخفی نگه دارد ایران هراسی و شیعه هراسی است که رزیم غاصب صهیونیستی را محفوظ نگه دارند.
وی بیان کرد: معظم له هدف دیگر دشمن را مقابله با روی کار آمدن نظام های مردم سالار دانستند و افزودند در سوریه و عراق انتخابات برگزار شد و مردم با فکر باز و بصیرت اشخاص مورد نظر خود را انتخاب کردند و چون این اشخاص انتخاب شده تحت سلطه آمریکا نیستند لذا در منطقه آمده اند با نظام های مردم سالار مقابله می کنند برای اینکه کسی گوش به فرمان آنها نیست تا دولت ها
را تغییر بدهند.
امام جمعه ریگان، گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی در سخنان خود سومین هدف دشمن را جلوگیری از بیداری اسلامی دانستند و افزودند دشمنان سعی می کنند بیداری اسلامی را سرکوب کنند اما بصیرت و آگاهی جهان اسلام روز به روز بیشتر می شود و دشمنان سرنگون می شوند.
وی همچنین به 14 تیر روز قلم اشاره کرد و افزود: حضرت امام خمینی (ره) در رابطه با روز قلم فرمودند ˈآن کسی که قلم به دست می گیرد باید تقوا، صداقت، عفاف و انصاف نسبت به دیگران جزو طبیعت ثانوی او باشد.ˈ
وی تاکید کرد: قلم به دستان وقتی قلم فرسایی می کنند این سخن گهر بار حضرت امام (ره) را مد نظر قرار دهند.
حجت الاسلام رنجبر ماهانی گفت: گاهی اوقات شخصیتی را می خواهند با قلم فرسایی تخریب کنند اما خود شخص تخریب می شود و ماهیتش به همه نشان داده می شود.
وی همچنین به سالروز وفات حضرت خدیجه (س) اشاره کرد و افزود: بانویی که تمام دارایی خود را در اختیار رسول مکرم اسلام قرار داد تا دین مبین اسلام زنده بماند.ک/2
7433/8154
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير

[email protected]
13/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]