واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: شهردار شهر ایواوغلی : خسارت 15 میلیارد ریالی سیل به شهر ایواوغلی خبرگزاری پانا: مهندس سیدی شهردار ایواوغلی گفت: متأسفانه در نتیجه بارش های سیل آسای اخیر بالغ بر 15 میلیارد ریال خسارت بر تأسیسات و تجهیزات شهری ایواوغلی وارد شد و باعث تخریب شدن آسفالت،سنگ فرشها و پرشدن انهار و پل ها گردید.
۱۳۹۳ سه شنبه ۱۰ تير ساعت 13:59
به گزارش خبرگزاری پانا، مهندس سیدی شهردار ایواوغلی گفت: متأسفانه در نتیجه بارش های سیل آسای اخیر بالغ بر 15 میلیارد ریال خسارت بر تأسیسات و تجهیزات شهری ایواوغلی وارد شد و باعث تخریب شدن آسفالت،سنگ فرشها و پرشدن انهار و پل ها گردید.
شهر ایواوغلی بخاطر قرارگیری دردامنه کوههایی با شیب تند ، توسعه فیزیکی نامناسب و احداث سازه های تقاطعی در مسیل رودخانه قطور علی الخصوص مسیل فصلی کوه اوغلان داغی همواره با خطر وقوع سیلاب تهدید می شود.
هر ساله مبالغ هنگفتی بجای صرف در پروژه های عمرانی ، صرف جبران خسارت ناشی از سیل می گردد ، بطوریکه سنگ و گل و لای همراه سیل با هجوم به این شهر سبب تلفات جانی و مالی ، آبگرفتگی معابر و منازل ، نابودی محصولات کشاورزی ، تلفات دامی و تخریب تأسیسات وتجهیزات زیربنایی نظیر جداول هدایت آبهای سطحی - جاده ها - پل ها - خطوط انتقال برق و شبکه های آب و گاز در این شهر میشود.
لذا برنامه ریزی و انجام اقدامات جامع ، جهت پیشگیری و کاهش خسارات ناشی از سیل در قالب طرحهای مطالعاتی و اجرایی از اهمیت بسزایی در راستای دستیابی به اهداف توسعه پایدار برخوردار میباشد و بدون مهار سیل اجرای پروژه های عمرانی نه تنها موجب بدبینی آحاد مردم نسبت به مسئولین شهری ، بلکه نوعی خیانت در بیت المال محسوب و آینده تمام طرحهای عمرانی در این شهر را در هاله ای از ابهام فرو خواهد برد.
شهردار شهر ایواوغلی در گفت و گو با آذرنگاه اظهار داشت: متأسفانه در نتیجه بارش های سیل آسای اخیر بالغ بر 15 میلیارد ریال خسارت بر تأسیسات و تجهیزات شهری ایواوغلی وارد شد.
محمود سیدی افزود: نیاز است با مطالعه و اجرای طرح های سازه ای و غیر سازه ای مهار سیل ، مدیریت حوزه و حفاظت آبخیز ، تهیه و تدوین نظامنامه جامع مدیریت نسل و مقابله با آن و با فرهنگ سازی و آموزش های همگانی و تخصصی جهت کاهش خسارت سیل در این شهر در حال توسعه توجه جدی شود.
وی خاطر نشان کرد: ساماندهی و مهندسی رودخانه بمنظور اصلاح و حفاظت مسیر رودخانه ، تثبیت بستر و کنترل فرسایش و رسوب و طراحی سازه های کنترل سیل - لای روبی و بازگشایی مسیر سیل - بهشازی و افزایش ظرفیت آبگذری سازه های تقاطعی رودخانه - ایجاد سیستم های ایمنی و هشدار دهنده سیل - آبخیزداری بمنظور تقویت پوشش گیاهی،حفاظت خاک و افزایش نفوذپذیری ازجمله تمهیداتی است که می توان ضمن تشکیل یک کارگروه با به اجرا در آوردن آنها خسارات و تلفات ناشی از سیل را به حداقل رسانید.
سیدی با اشاره به خسارت اخیر وارد شده به شهر ایواوغلی اضافه کرد: بارش سیل آسای اخیر باعث تخریب 1000 متر مربع آسفالت ، پرشدن حدود 60 پل این شهر با گل و لای ، وارد شدن 600 مترمکعب آوار به سطح شهر ، بآسیب دیدگی سنگ فرش ها شد که عملیات آوار برداری و آب پاشی و پاکسازی سطح شهر تاکنون ادامه دارد و در این راستا بالغ بر 200 نفر نیروی انسانی و چندین دستگاه لودر ، مینی لودر ، کامیون و خودرو آتش نشانی مشغول فعالیت می باشند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]