تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):وقتى جبرئيل با وحى به نزدم مى‏آمد، نخستين چيزى كه به من القا مى‏كرد، بسم اللّه‏...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870163325




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بی توجهی به شرکت های دانش بنیان به اقتصاد کشور آسیب می زند


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


استانها > مرکز > قزوین روزبه:
بی توجهی به شرکت های دانش بنیان به اقتصاد کشور آسیب می زند
قزوین- خبرگزاری مهر: استاندار قزوین گفت: بی توجهی به شرکت های دانش بنیان موجب افزایش هزینه ها و وارد شدن خسارات های فراوان به اقتصاد استان و کشور می شود.



به گزارش خبرنگار مهر، جلسه هم اندیشی شرکت های دانش بنیان با استاندار قزوین ظهر سه شنبه با حضور صفر لک مدیرکل دفتر فنآوری اطلاعات و ارتباطات، عباسعلی درافشانی معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری، علی رجب پور رئیس پارک علم و فنآوری امام خمینی استان و جمعی از مدیران شرکتهای دانش بنیان در سالن جلسات استانداری قزوین برگزار شد. مرتضی روزبه در این جلسه گفت: با افزایش ارتباط مراکز رشد و فنآوری و دانش بنیان به صورت مستمر با استانداری و دستگاههای اجرایی موجب بیان مشکلات، راهکار و ایده های جدید می شود.

وی افزود: هر چقدر از شرکت های دانش بنیان غفلت کنیم هزینه های ما بیشتر خواهد شد و آسیب های فراوانی در بخشهای مختلف خواهیم دید و هزینه های زیادی نیز بر ما تحمیل خواهد شد که جبران ناپذیر است. استاندار بیان کرد: چرا باید در فصل سرما از آسیب های سرمازدگی و در تابستان از خشکسالی در حوزه کشاورزی نگران باشیم و آسیب ببینیم و فقط آمار بدهیم و دنبال دریافت و پرداخت خسارت باشیم در حالی که بسیاری از کشورها با این پدیده ها کنار آمده اند و با تدبیر و برنامه ریزی آن را حل کرده اند. روزبه تصریح کرد: غفلت از حوزه های مهم تحقیق و پژوهش و بی توجهی به شرکت های دانش بنیان موجب شده آسیب های زیادی ببینیم و با فقر و نیازمندی و پیامدهای فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی روبرو شویم و برداشت های بی رویه در حوزه آب و کشاورزی و فعالیت های غیر مجاز از آن جمله است. شرکت های دانش بنیان برنامه های کوتاه، میان و بلند مدت ارائه کنند    وی افزود: امروز دیگر وقت حرف زدن نیست بلکه نیازمند طرح و برنامه عملی برای کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت هستیم تا برخی مشکلات اجرایی را حل کنیم و این کار نیازمند حضور شما در جلسات تخصصی استانداری و معرفی توانمندیهای خود و تقویت ارتباطات خود با مسئولان است. استاندار گفت: از شما انتظار داریم ایده های خود در حوزه های مختلف را در قالب کتابچه، بولتن جمع آوری و منتشر کنید تا مسئولان با توانمندی شما بیشتر آشنا شده و از ظرفیت شرکت های دانش محور بیشتر بهره مند شوند. روزبه تصریح کرد: وقتی یک محصول در استانهای کشور مانند گز در اصفهان، سوهان در قم و گلاب در کاشان توانسته اقتصاد منطقه را متحول کند چرا در قزوین نتوانسته ایم باقلوای قزوین، زعفران، زغال اخته، پسته، انگور و کشمش را برای ایجاد تحول در منابع اقتصادی بخوبی مطرح و از آن استفاده کنیم لذا در این راستا شرکت های دانش بنیان باید وارد کار شوند و با برنامه کوتاه مدت بخشی از این ظرفیت را عملیاتی کنند.

شهرک صنعتی کاسپین از صنایع های تک فاصله گرفته این مسئول یادآورشد: در حالی که قرار بود شهرک صنعتی کاسپین محل استقرار صنایع مدرن و های تک باشد متاسفانه به گونه ای رفتار شده که بهترین زمینهای استان را به توسعه صنایعی اختصاص دادیم که امروز موجب شده متقاضیان سرمایه گذاری رغبتی برای حضور در شهرک های حیدریه، شال، اسفرورین و حکیمیه ندارند و همه مایل به حضور در کاسپین هستند در حالی که اهداف اولیه این نبود. وی افزود: امروز جوانان ما برای کارهای پژوهشی و تحقیقاتی مشکل مکانی دارند در حالی که باید با تدبیر به ما کمک کنند اما چون زمینهای مرغوب را واگذار کرده ایم قادر نیستیم نیاز شرکت های دانش بنیان را تامین کنیم. استاندار گفت: شرکت های دانش بنیان لازم است گروههای سرمایه گذار اعم از بانکها، موسسات و افراد شخصی را شناسایی کرده و با معرفی توانمندی های خود برای عملیاتی شدن ایده و طرح های خود از این ظرفیت استفاده کنند. وی افزود: در شش ماه گذشته برای احداث چند هتل پنج ستاره متقاضیان زیادی مراجعه کرده اند اما تاکنون یک آجر روی آجر بند نشده و معلوم نیست آیا ظرفیت احداث اینگونه هتل ها را داریم و کار مقرون به صرفه است و این کار می تواند جوابگوی نیازهای آینده ما باشد. فقر کارشناسی در استان مشهود است وی بیان کرد: فقر کارشناسی در استان کاملا مشهود است و همه از مسائل آرمانی و رویایی و آنچه باید بشود می گویند اما در عمل با مشکلاتی مواجهیم که نیازمند تلاش و کار عملیاتی است و اینکه فقط بگوئیم قزوین چگونه باشد راهکار نیست. استاندار گفت: مشکلات موجود را خودمان ایجاد کرده ایم و باید با نظر کارشناسی آن را حل کنیم که در این مسیر شرکت های دانش بنیان باید نقش محوری خود را بخوبی ایفا کنند. روزبه گفت: متاسفانه در دسترس نبودن مدیران یک ژست مدیریتی شده و گویا اگر براحتی کسی را نپذیرند جایگاه بالاتری دارند به همین دلیل شاید ارتباط شرکت های دانش بنیان با برخی مدیران سخت است و در نتیجه از ظرفیت شما هم استفاده نمی شود.

شرکت های دانش بنیان کلان نگر باشند وی با اشاره به قابلیت شرکتهای دانش بنیان و پارک های علم و فنآوری اظهارداشت: شما نخبگان باید حساسیت های خود را بالا ببرید و با تغییر ادبیات خود نسبت به وضعیت عمومی استان طرح و ایده و راهکار برای حل مسائل بدهید و سطح مطالبات را ارتقاء بخشید و با دوری از نگاه بخشی حرفهایی جانانه بزنید که خواستگاه ملی و بین المللی داشته باشد. استاندار یادآورشد:ایجاد تحول نیازمند جسارت و شجاعت است و اگراین توانمندی با استفاده از دانش پارک های علم و فنآوری بخوبی مورد توجه قرار گیرد به نتایج خوبی خواهیم رسید. روزبه گفت: باید شرکت های دانش بنیان به زندگی مردم ورود پیدا کنند و کارهای کوچکی که شاید از نگاه برخی کم اهمیت باشد را مورد توجه جدی قرار دهند زیرا این امور می تواند به پویایی و نشاط، تحول اقتصادی و ایجاد اشتغال هم کمک می کند.


۱۳۹۳/۴/۱۰ - ۱۳:۵۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن