تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):چیزی با چیزی نیامیخته است که بهتر از حلم با علم باشد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860418423




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

افزایش تنش ها در جنوب تایلند/ نظامیان آماده مذاکره شدند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

افزایش تنش ها در جنوب تایلند/ نظامیان آماده مذاکره شدند کوالالامپور- ایرنا - افزایش برخی تنش ها در جنوب تایلند و دیدگاه کارشناسان در مورد برنامه ریزی افراط گرایان برای ایجاد ناآرامی در جنوب شرق آسیا دولتمردان نظامی تایلند را واداشت تا آماده مذاکره با گروه های جدایی طلب در جنوب این کشور شوند.


به گزارش ایرنا، برخی گروه های اسلامی در تایلند طی چند دهه گذشته به دلیل نفوذ بوداییان بر ساختار حاکمیتی این کشور و رسیدگی کمتر به مناطق جنوبی که اکثرا مسلمان نشین است به مبارزه با دولت مرکزی پرداختند.
ورود نخستین گروه مسلمانان به این سرزمین به قرن 12 میلادی و ورود تجار مسلمان عرب و هند به منطقه ˈفتانیˈ باز می گردد.
رفتار عادلانه و اسلامی این تجار باعث شد مردم تایلند اسلام آورند و این دین به سرعت در تایلند اشاعه یافت.
اما با افزایش میلیونی تعداد مسلمانان تایلند فشار بوداییان بر آن ها افزوده شد. وجود تبعیض میان مسلمانان و بوداییان و ضعف اقتصادی در مناطق مسلمان نشین و تملک بوداییان بر مناطق سرسبز از دیگر مشکلات مسلمانان این کشور به شمار می رود.
این عوامل باعث شد گروه هایی از مسلمانان که اکثرا از نژاد مالایی هستند و توسط مالزی نیز هر از چند گاهی مورد حمایت قرار می گیرند دم از استقلال بزنند و مبارزه خود را آغاز کنند.
ماهاتیر محمد نخست وزیر وقت مالزی حدود 10 سال پیش از تاکسین شیناواترا نخست وزیر وقت تایلند خواسته بود به مسلمانان سه استان این کشور خودمختاری اعطا کند.
درگیری 10 سال گذشته گروه های استقلال طلب تایلند با نظامیان تاکنون بیش از پنج هزار و 900 کشته برجای گذاشته است و 10 هزار و 600 نفر زخمی شده اند.
این درگیری ها با انجام کودتای نظامی اول خرداد ماه نیز پایان نیافت و دو طرف اقدامات مسلحانه ای بر علیه یکدیگر انجام داده اند.
در آخرین مورد روز گذشته براثر حمله افراد مسلح به یک مسجد در جنوب تایلند همزمان با ماه مبارک رمضان یک نفر کشته شد و دو افسر پلیس این کشور نیز شنبه شب در کمین جدایی طلبان در جنوب این کشور گیر کرده و کشته شدند.
نظامیان حاکم بر تایلند پس از ادامه این درگیری ها و اعلام تحلیلگران مبنی بر برنامه ریزی افراط گرایان برای ایجاد ناآرامی در جنوب شرق آسیا که تایلند را نیز شامل می شود، بر ادامه گفت وگوهای صلح با گروه های جدایی طلب تاکید کردند.
مقامات امنیتی جنوب شرق آسیا به دنبال افزایش حضور افراط گرایان و تروریست های کشورهای این منطقه از جمله مالزی، اندونزی و فیلیپین در گروه های تروریستی داعش، از تشکیل جنبش هایی در منطقه با هدف ایجاد ˈدولت اسلامی نوسانتراˈ خبر دادند و این زنگ خطری برای تایلند است.
هدف نهایی گروه های شبه نظامی تشکیل ˈدولت اسلامی نوسانتراˈ متشکل از مالزی، اندونزی، سنگاپور، جنوب تایلند و جنوب فیلیپین عنوان شده است.
دولت نظامی تایلند پس از این تحولات اعلام کرد که مذاکرات صلح با گروه های جدایی طلب در استان های جنوبی این کشور را ادامه خواهد داد.
شورای ملی صلح و نظم تایلند روز سه شنبه اعلام کرد تضمین می کند مذاکرات بین دولت تایلند و گروه های جدایی طلب مسلمان ادامه می یابد.
مذاکراتی میان دولت تایلند و گروه های مسلمان جنوب این کشور فروردین ماه سال گذشته نیز آغاز شد اما این مذاکرات صلح به دلیل درگیری دولت ˈیینگلوک شیناواتراˈ نخست وزیر سابق با تنش های سیاسی به تاخیر افتاد و به سرانجامی نرسید.
آساق**1611

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




10/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن