تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):رمضان ماهى است كه ابتدايش رحمت است و ميانه‏اش مغفرت و پايانش آزادى از آتش جهنم. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860353415




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جامعه نيازمند امنيت است و دولت بايد آن را تامين کند


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۹ تير ۱۳۹۳ (۱۴:۵۰ب.ظ)
رييس کل دادگستري استان تهران: جامعه نيازمند امنيت است و دولت بايد آن را تامين کند رئيس کل دادگستري استان تهران با اشاره به اينکه امروز جامعه نيازمند امنيت به عنوان نياز فطري انسانهاست، گفت: تامين آن وظيفه دولتمردان است.
به گزارش خبرگزاري موج، همزمان با هفته قوه قضاييه، غلامحسين اسماعيلي رييس کل دادگستري استان تهران به عنوان سخنران پيش از خطبه هاي نماز جمعه شهريار ضمن گراميداشت اين ايام و همچنين ياد و خاطره شهداي قوه قضاييه و در راس آنها شهيد مظلوم حضرت آيت الله دکتر بهشتي و با درود فراوان به روان پاک و مطهر امام راحل (ره) اظهار داشت: اسلام دين اجتماعي بوده و احکام آن نيز اغلب جنبه اجتماعي دارد و حتي احکام فردي در آموزه‌هاي ديني نيز به نوعي رنگ و بوي اجتماعي دارد که نماز جمعه از مصاديق بارز آن است.
وي در ادامه افزود: در آستانه ماه مبارک رمضان قرار داديم به هنگام روزه ضروري است به فکر گرسنگان، تشنگان و نيازمندان جامعه باشيم. در آيين مقدس اسلام سلامت و تدين افراد مهم است ليکن هدف نهايي و غايي، ساختن جامعه‌اي سالم و دين‌دار است.
رييس کل دادگستري استان تهران آنگاه اضافه کرد: اکنون که ما توفيق خدمتگزاري به مردم را در نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران پيدا کرده ايم بايد توجه داشته باشيم که مردم ولي نعمتان ما هستند و خدمت به مردم خوب، متدين، انقلابي، شهيدپرور و ولايت مدار افتخاري بس عظيم به شمار مي‌رود.
وي افزود: در ساختار حکومت اسلامي، مسئولان و مديراني که در رده هاي مختلف عهده‌دار مسئوليت‌هاي اجتماعي هستند بايد ايماني قوي و سرشار به خداي متعال و بندگان خوب خدا داشته باشد. دولتمردان بايستي جامعه را به سمت و سوي دين داري رهنمون ساخته و بستر مناسبت براي رشد فضايل اخلاقي و ارزشهاي اجتماعي، فرهنگي، معنوي و سعادت جامعه را فراهم سازند و از طرفي از لغزش و سقوط افراد و گرفتار شدن آنان در مهالک جلوگيري نمايند. در حکومت اسلامي ضرورت دارد باز زمينه‌ها و مظاهر فساد و تباهي مقابله کنيم و نبايد تصور شود که مردم خوب و بد را تشخيص داده و نسبت به انتخاب خوب اقدام خواهند کرد بلکه ما وظيفه داريم هم براي خوبان و مومنان وسايل و زمينه‌هاي رشد فضايل اخلاقي را فراهم نموده و هم ديگران را به اين مسير دعوت کنيم و اجازه ندهيم مردم و جوانان را تحت تاثير تبليغات زهرآگين شيطان صفتان قرار گرفته و دچار لغزش و خطا شوند.
رييس کل دادگستري استان تهران در ادامه با اشاره به اهميت خاص دو مقوله عدالت و امنيت به عنوان دو شاخصه مهم جامعه اسلامي گفت: اقامه عدل و قسط در جامعه در گرو سه عامل است: قانون خوب، اگر در جامعه مي خواهيم عدالت برقرار شود لازمه آن بودن، قانون خوب است که بهترين قانون همان کتاب خدا قرآن کريم است اما در جوامع امروز نيازمند وضع قوانين خاص نيز هستيم. داشتن مجري صالح و شايسته و قاضي سالم و شايسته که در جايگاه خطير قضا مستقر شده و به عدالت رفتار نمايد.
اسماعيلي در ادامه سخنان خود تاکيد کرد: عزم امروز ما در قوه قضاييه و دادگستري خدمتگزاري به مردم و احيا حقوق عامه و گرفتن داد مظلوم از انسان‌هاي ظالم است زماني مي‌توانيم به معناي واقعي در جامعه قسط و عدل را پياده کنيم که همدلي و هماهنگي ميان سه قوه را داشته باشيم در کنار همه ابزارهايي که به آنها اشاره شد گاهي براي احياء قسط و عدل به اقتدار و قدرت نيز نيازمنديم در گام اول بايد تعليم، اصلاح رفتار مردم و مجريان تحقق يابد، اما اگر از اين مسير به نتيجه نرسيم، مطمئناً راه بعدي اعمال قدرت و اقتدار از سوي دستگاه قضايي در کمين گردنکشان، طاغوتيان، اراذل و متجاوزين به حقوق مردم خواهد بود.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن