تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 12 مهر 1403    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):از دنیای شما سه چیز محبوب من است: 1- تلاوت قرآن 2- نگاه به چهره ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820094275




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

توصیه‌هایی برای جلوگیری از تشنگی روزه‌داران


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
توصیه‌هایی برای جلوگیری از تشنگی روزه‌داران

توصیه‌هایی برای جلوگیری از تشنگی روزه‌داران
یک کارشناس تغذیه گفت: روزه‌داری فرمان خداوند و تمرینی برای زندگی سالم و با‌معنویت است.
به گزارش نامه نیوز، جلیل نباتی، در رابطه با تغذیه در ماه مبارک رمضان و چگونگی حفظ سلامتی در این ماه، اظهار کرد: روزه‌داری و ماه مبارک رمضان زمان خوبی برای استراحت نسبی دستگاه گوارش است و از آن جایی‌که مدت زمان بی‌غذایی نسبتاً زیاد نیست توده‌های عضلانی دچار کاستی نمی‌شوند و فقط چربی‌های بدن مورد استفاده قرار می‌گیرند.

وی با اشاره به تأثیرات خوردن سحری در سلامتی معنوی و جسمی افراد گفت: در سحری توصیه می‌شود افراد یک ساعت زودتر از خواب بیدار شوند تا ضمن استفاده از برکات معنوی ساعات سحری و مناجات با خداوند متعال بدون عجله غذا بخورند.

وی ادامه داد: برای پیشگیری از تشنگی در طول روز بهتر است در هنگام سحری از مصرف غذاهای پرچرب و شور پرهیز شود و خوردن میوه به‌ویژه میوه‌هایی مانند گلابی، انگور، هلو و هندوانه که به‌علت داشتن پتاسیم فراوان در ایجاد تعادل لازم برای نمک در خون مناسب است.

وی اظهار کرد: بهتر است در سحری از مواد غذایی کم‌حجم، پرانرژی و پروتئین‌دار مانند تخم مرغ، حبوبات، لبنیات، گوشت و همچنین از عسل، گردو، بادام، فندق و خرما استفاده شود و از استفاده از غذاهای خشک مانند کوکو سیب زمینی، کباب و جوجه کباب که ادویه زیادی می‌طلبند و باعث عطش در طول ساعات روزه‌داری می‌شود، پرهیز کرد.

وی با بیان اینکه غذای افطار باید پرکالری و زود هضم باشد، گفت: توصیه می‌شود افطار را با یک غذاها و نوشیدنی گرم مثل سوپ، آش رشته، چای شیرین، خرما و کشمش که به‌دلیل جذب بالا باعث تخفیف در گرسنگی می‌شود آغاز کرد. ضمن اینکه نوشیدن آب یا نوشابه در ابتدای افطار سبب ضعف و بی‌حالی و درد معده می‌شود.

به گزارش ایسنا، این کارشناس تغذیه گفت: مصرف آب و مایعات زیاد همراه افطار توصیه نمی‌شود زیرا سبب احتلال در هضم می‌شود ولی مصرف این مایعات یک ساعت بعد از افطار تا نیم ساعت قبل از سحری به‌منظور تامین مایعات مورد نیاز بدن به همراه میوه‌ها و سبزی‌جات بسیار مفید است.




1393/4/8





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن