تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):خدا اطاعت و پیروی از ما اهل بیت را سبب برقراری نظم اجتماعی در امت ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860548905




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رييس مجلس ميزبان افطار دانش آموزان محروم قمي


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۸ تير ۱۳۹۳ (۱۳:۸ب.ظ)
مديرکل کميته امداد امام خميني(ره) استان قم عنوان کرد: رييس مجلس ميزبان افطار دانش آموزان محروم قمي مديرکل کميته امداد امام خميني(ره) استان قم از برگزاري ضيافت افطاري با حضور 100 دانش آموز تحت پوشش کميته امداد استان به ميزباني رييس مجلس در نخستين شب از ماه مبارک رمضان در ساختمان مجلس شوراي اسلامي در تهران خبر داد.
به گزارش خبرگزاري موج، عبدالله جلالي اظهار داشت: اين تعداد دانش آموز به همراه خانواده هاي خود با سه دستگاه اتوبوس براي شرکت در اين ميهماني به تهران اعزام خواهند شد.
وي با بيان اينکه برپايي اين ضيافت فقط مختص دانش آموزان تحت پوشش کميته امداد امام قم است، افزود: در اين مراسم که در نوع خود تنوعي براي اين دانش آموزان محسوب مي شود، هدايايي نيز از طرف رييس مجلس به اين دانش آموزان داده خواهد شد.
جلالي افزود: طرح سفره هاي آسماني در قالب پهن کردن سفره هاي اطعام و افطاري از ديگر برنامه هاي کميته امداد در ماه رمضان است، که با هدف تقويت اين سنت حسنه که از ديرباز در اين استان رواج داشته، برگزار مي شود.
وي افزود: با توجه به علاقه و استقبال فراوان مردم استان در سال هاي گذشته، طبق هماهنگي هاي صورت گرفته قرار است امسال اين طرح در اماکني مانند، مساجد، امامزاده ها و رستوران ها، به وسيله خيران و در برخي موارد با حضور شخصيت ها، مراجع و علما عملياتي شود.
جلالي گفت: ماه رمضان گذشته 15 هزار و 483 سبد کالا ميان خانواده هاي تحت پوشش توزيع شد.
وي افزود: حدود 16 هزار نفر از افراد تحت پوشش نيز در مراسم سفره هاي آسماني و اطعام و افطاري شرکت کردند که کاري ارزشمند از سوي مردم اين استان به حساب مي آيد.
جلالي همچنين با اشاره به علاقمندي بخشي از مردم به طبخ و بسته بندي افطاري براي توزيع ميان نيازمندان آن را به عنوان بخشي از روش هاي اطعام فقيران دانست، و افزود: اين کار امسال نيز اجرا خواهد شد.
اين مسوول در ادامه خاطر نشان کرد: از اولين برنامه هايي که در دستور کار کميته امداد قرار گرفته و در اولين روزهاي اين ماه مبارک نيز اجرايي و عملياتي مي شود، طرح اطعام و افطاري فقيران و نيازمندان است که طبق پيش بيني هاي انجام شده حدود 20 هزار خانواده تحت حمايت اين کميته در استان از سبد کالا و بن کالا براي رفع بخشي از نيازهاي خود برخوردار خواهند شد.
جلالي خاطر نشان کرد: در اين طرح براي پنج هزار خانوار نيازمند سبد کالايي از محل کالاهاي اهدايي مردم و خيران تهيه مي شود، و به 15 هزار خانواده ديگر نيز از محل کمک هاي نقدي نيکوکاران بن کالا داده مي شود.
مدير کل کميته امداد قم عملياتي کردن صد در صد اين طرح را مستلزم تامين 15 ميليارد ريال اعتبار از محل کمک هاي مردمي دانست، و افزود: مردم قم در همين خصوص سال گذشته 9 ميليارد ريال جهت تهيه افطاري و سبد کالاي نيازمندان کمک کردند که امسال با توجه به برنامه هاي تدوين شده و استقبال مردم از اين طرح درصد بيشتري از سال گذشته به اين طرح اختصاص پيدا کرده است.
جلالي افزود: براي اين سبد کالا براي يک خانواده يک نفره مبلغ 500 هزار ريال و همچنين براي خانواده هاي دو نفره و سه نفر به بالا نيز مبالغ 700 هزار ريال و يک ميليون ريال پيش بيني شده است.
اين مسوول همچنين با اشاره به اقلام پيش بيني شده براي اين سبد و بن کالا،افزود: برنج ، روغن، ماکاروني، خرما، حبوبات، گوشت و مرغ از جمله اين اقلام است، که تهيه آن در دستور کار اين کميته قرار دارد.
وي افزود: براي مرحله اول اين طرح 5 ميليارد ريال بن کالا تهيه و در اختيار مناطق قرار داده شده که از اولين هفته از اين ماه مبارک بين مددجويان تحت پوش توزيع مي شود.
وي با اشاره به اجراي طرح ˈهميان مولاˈ براي جذب کمک هاي مردمي در ماه رمضان خاطر نشان کرد: در اين طرح از پيش از آغاز ماه رمضان کيسه هايي به منظور جمع آوري اقلام مورد نياز محرومان جامعه در اختيار مردم و صنوف مختلف استان گذاشته شده است.
وي همچنين طرح مفتاح الجنه را نيز از ديگر طرح هاي کميته امداد براي ماه رمضان عنوان کرد، و افزود: اين طرح سرکشي، مجالست و همنشيني خيران مسوولان و امدادگران با خانواده هاي تحت حمايت است، و گر چه در طول سال عملياتي مي شود ولي ماه رمضان خيران و مسوولان علاقمندي بيشتري براي اين کار از خود نشان مي دهند.
جلالي با اشاره به بازديد از 300 خانوار در قالب طرح ياد شده در ماه رمضان سال قبل، افزود: طبق برنامه ريزي هاي انجام شده امسال از 400 خانواده تحت حمايت با هدف اطلاع پيدا کردن از وضعيت و همچنين رسيدگي به مشکلات و نياز هاي آنها سرکشي به عمل مي آيد.
جلالي همچنين با بيان اينکه در اين بازديدها بيماران سخت و صعب العلاج در اولويت قرار دارند،افزود: مسوولان و خيران علاقمند هستند که تحولاتي که در اثر حمايت هاي انجام شده از منابع کمک هاي مردمي و دولتي در زندگي آنها ايجاد شده را از نزديک مشاهده کنند.
مديرکل امداد امام قم همچنين اجراي طرح اکرام ايتام به منظور حامي يابي براي ايتام را از ديگر برنامه هاي اين کميته در ماه رمضان عنوان کرد، و افزود: طرح هاي شفا و محسنين نيز به منظور حامي يابي براي خانواده هاي داراي بيماران سخت و صعب العلاج از ديگر برنامه ها است که اين طرح ها از ابتداي ماه مبارک رمضان در سطح شهر و بويژه در محدوده حرم حضرت معصومه (س) و اطراف مسجد مقدس جمکران و همچنين در 10 مرکز نيکوکاري در 10 مسجد استان عملياتي مي شود.
وي با اشاره به جمع آوري کمک براي مردم فلسطين و همچنين جمع آوري ذکات فطره و کفارات روزه داران به عنوان ديکر اقدامات کميته امداد قم در اين ماه خاطر نشان کرد: خروجي خانوارهاي تحت پوشش اين کميته در استان و در سال هاي اخير بيشتر از ورودي هاي آن بوده، به گونه اي تعداد افراد تحت پوشش اين کميته کمتر از 3.1 دهم جمعيت استان است که از ميانگين حدود 7 درصدي کشوري آن پايينتر است.
مدير کل کميته امداد قم با بيان اينکه ما هر نيازمندي که تحت هر شرايطي با ضوابط، قوانين و مقررات و دستورالعمل هاي اين کميته همخواني داشته باشد را پاسخگو خواهيم بود، خاطر نشان کرد: مهاجران و کساني که بدون دليل به قم مراجعت مي کنند حتي اگر نيازمند نيز باشند، بدون دريافت هيچ گونه کمکي از کميته امداد قم براي دريافت کمک به کميته امداد محل زادگاه خود ارجاع داده مي شوند.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 72]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن