تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 11 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زكات دانش، آموزش به كسانى كه شايسته آن‏اند و كوشش در عمل به آن است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836248888




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ورود به ماه برکت


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۸ تير ۱۳۹۳ (۹:۳ق.ظ)
آرمان: ورود به ماه برکت
به گزارش خبرگزاري موج، روزنامه آرمان چنين نوشت:
ماه مبارک رمضان، ماهي است که خداوند آن را براي رسيدن انسان ها به اهداف بلند و متعالي تعيين کرده است و بارها و بارها در آيات قرآن با اشاره به «شهر رمضان» از ويژگي هاي اين ماه صحبت کرده است. ماهي که در آن قرآن نازل شده و شب گرانقدر «قدر» هم در آن قرار دارد. ماهي که توصيه شده مردم در آن به برنامه هاي ويژه الهي بپردازند تا در پايان آن به قدرت و نيروي تقوا مجهز شوند. «قرآن» وقتي فرمان روزه را به مسلمانان ابلاغ مي کند، هدف از ابلاغ اين دستور را تقويت تقوا مي داند.
تقوا مفهوم بسيار متعالي و مترقي در قرآن دارد و بهترين وسيله بازدارنده انسان از هرگونه کج انديشي و کج روي و انحراف و لغزش در همه زمينه ها به شمار مي رود. تقوا تاثيرات فردي اجتماعي و خانوادگي در زندگي انسان ها دارد. در بحث اجتماعي ماه مبارک رمضان همه بخش ها تحت تاثير قرار مي گيرند. روابط انسان ها با يکديگر و روابط ملت ها با هم و روابط قوميت ها با هم تغيير مي کند و روابط را از انحراف و ضايع کردن حقوق ديگران به سمت همه خوبي ها و کمالات و فضيلت ها تحريک و تشويق مي کند. فلسفه روزه رسيدن به چنين عامل موثر و بازدارنده است.
ماه رمضان را خدا براي تلاش و کوشش براي رسيدن به تقوا اختصاص داده است و بنابر اين ويژگي هاست که دستور روزه و صيام را صادر نموده تا با تقوا وجود خود را کنترل کنيم. اين کنترل نه فقط درباره دهان و درمورد غذا خوردن است که بايد همه وجود انسان از هر بدي و انحراف پاک شود. ماه رمضان يک ماه آزمايش و ممارست و تمرين در نگهداري چشم و گوش و قلم و شکم است و در واقع يک ممارست است براي رسيدن به اوج تقوا.
وقتي مومن در ماه مبارک رمضان تلاش مي کند غرايز خود را کامل در اختيار بگيرد، چشم انداز جديدي در برابر او گشوده مي شود و حقايقي براي او آشکار مي شود. وقتي مومنان در ماه رمضان طعم گرسنگي را کشيدند، درک مي کنند که درصد قابل توجهي از مردم جهان که دسترسي به مواد غذايي اوليه خود ندارند و با سختي و عسرت زندگي مي کنند، چه تلخي بزرگي در زندگي شان وجود دارد.
وقتي اين روحيه در جامعه حاکم شود، محبت و صفا و صميميت در دل انسان ها جايگزين خشونت و نفرت و انتقام خواهد شد و دل هاي مردم صاف مي شود از انتقام جويي و حسادت و بخل و امراض روحي. به دنبال برکات اين ماه است که انسان در صدد آن مي شود که قدمي بردارد و گرسنه اي را سير کند يا بي خانه اي را خانه دار نمايد يا براي جواني امکان ازدواج فراهم کند. در کنار همه اينها روزه گرفتن اثر درماني هم دارد و از برکات ديگر روزه رسيدن به سلامتي است.
روزه گرفتن بسياري از آلودگي ها و امراض جسماني را کنار مي زند و سلامتي و عافيت را در جسم انسان جايگزين مي کند. کانون همه بيماري ها معده انسان است و کليد دوري از اين بيماري ها پرهيز کردن است. به شرط آن که انسان روزه دار وقت افطار و سحر نقض غرض نکند و خود را کنترل کند. روزه داري موجب سلامت جسم او نيز خواهد شد و اين حداقل نتيجه روزه داري است.
روزه يکي از عنايت هاي پروردگار و يک دستورالعمل براي سلامت جسم و روح و جامعه است و بايد از اين فرصت بهره برداري کافي انجام شود چون اگر اين فرصت بگذرد و ما به آن بي توجه باشيم و حرمت اين ماه عزيز را به طور شايسته نگه نداريم، به نتايج بزرگ و والاي روزه داري نخواهيم رسيد.
نويسنده: رسول منتجب نيا













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن