تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 30 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هيچ آيينى، با نادانى رُشد نمى كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831585691




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بهانه گيري جامعه براي نشاط


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۸ تير ۱۳۹۳ (۸:۵۶ق.ظ)
آفرينش: بهانه گيري جامعه براي نشاط
به گزارش خبرگزاري موج، روزنامه آفرينش چنين نوشت:
تاکنون آمارهاي فراواني ازسوي سازمان ملل و يا ديگر موسسات نظرسنجي مستقل درجهان به رتبه بندي کشورها به لحاظ شادي و يا غمگين بودن جوامع پرداخته اند.
دراکثر اين نظرسنجي ها ايران در رتبه هاي آخر اين آمار و هم رديف باکشورهايي همچون عراق، پاکستان، ليبي و برخي ديگراز کشورهاي فقير و جنگ زده آفريقايي قرار گرفته است.
درمقايسه جوامع با نشاط و غمگين مي توان علل مختلفي را همچون عوامل اقتصادي، نگرش هاي سياسي، مسائل فرهنگي، الگوهاي رفتاري، و ديگر مسائل اجتماعي را مدنظر قرار داد.
دربرخي از اين نظرسنجي ها معيار اصلي براي تنظيم و رتبه بندي کشورها ،GNP يا توليد ناخالص ملي در هر کشور معيارقرار مي گيرد، به عبارتي وضعيت اقتصادي مردم درشاد بودن و ميزان رضايت آنها از زندگي ملاک قرار مي گيرد. هرچند که اين معيار در ميزان نشاط جوامع تاثير گذار است اما تنها دليل اين موضوع نمي باشد، چون کشوري همچون هند که مردمش درفقر زندگي مي کنند جز کشورهاي شاد جهان شناخته مي شود.
نبود اسباب تفريح و گران بودن هزينه شادي درجامعه ما دليل ديگري برغمگين بودن مردم مي باشد. امروزه بسياري از اسباب شادي مردم همچون مسافرت، رفتن به پارک، سينما، پيست اسکي، رالي، باشگاه هاي ورزشي و حتي کتاب خواندن و... براي مردم هزينه هاي زيادي درپي خواهد داشت و به علت مشکلات اقتصادي افراد ترجيح مي دهند هزينه شادي خود را صرف مسائل مهمتري در زندگي کنند.
حتي نگرش و شيوه رفتارهاي سياسي نيز در شادي و نشاط جوامع تاثير گذار است. به طوري که دراکثر جوامعي که حکومت هاي ديکتاتوري و موروثي دارند، علي رغم ثروتمند بودن مردم نمي توان آنها را جامعه اي شاد دانست. درحالي که براساس آمار جوامعي که از حکومت خاصي برخوردارند به مراتب با نشاط تر و ميزان رضايتشان اززندگي بيشتراست.
اما در ريشه يابي علل شادي و يا غمگين بودن جوامع نقش عوامل فرهنگي، الگوهاي رفتاري، اجتماعي و اخلاقي بسيار تاثير گذار است. اساسا جوامعي که داراي بافت جمعيتي جوان هستند نياز بيشتري به نشاط و اسباب شادي دارند. ايران نيز داراي جمعيتي جوان مي باشد و نياز جوانان به تفريح و شادي به يکي از ضروريات خوراک روحي آنها تبديل شده است. اما داشته هاي فرهنگي ما و اسباب مناسب جهت تخليه انرژي و فراهم شدن احساس شادي در جامعه، هماهنگي لازم با خواسته هاي مردم را ندارند.
نشاط و شادي در فرهنگ رايج و الگوهاي رفتاري روزانه ما جايگاهي ندارد. به طوري که اکثر ما درپاسخ به سوال "حالت چطوره؟" پاسخ مي دهيم که "بد نيستم" و هيچ گاه نمي گوييم "خيلي خوبم يا خوبم!" يا درجواب اين سوال که اوضاع مالي چطوره؟ همه ما پاسخ مي دهيم که "يک آب باريکه اي هست!". اين نشان دهنده نوع نگاه غم آلود ما به زندگي است. متاسفانه در الگوهاي رفتاري ما فردي که زياد مي خندد و در طول روز شاد و با نشاط است، فردي سبک و يا بي خيال تلقي مي گردد و از آن طرف رفتار خشک و رسمي به عنوان با شخصيت بودن فرد برداشت مي شود!.
مجموعه اين عوامل باعث مي شود تا مردم ما روش هاي شادي را بلد نباشند و به خاطر نيازهايي که دارند به دنبال بهانه بگردند و با يک برد تيم ملي واليبال و حتي باخت تيم ملي فوتبال به خيابان ها بيايند و جنب وجوش داشته باشند. مسلماً به سبب نيازهاي جامعه به نشاط اين بهانه گيري ها افزايش خواهد داشت، و اين خطر وجود دارد که الگوهايي غلط و غيراخلاقي و وارداتي در اين خلاء گريبان گير جوانان گردد.
لذا برعهده مسولان کشوراست تا از هر حيث زمينه شادي و نشاط جامعه را فراهم آورند. هرچند که به يکباره اين امر ميسر نيست اما بايد براي آن برنامه ريزي کرد و الويت قائل شد.
نويسنده: حميدرضا عسگري













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن